Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Hero lar

Frost650

Öne çıkan mesajlar

aslında yeni herolarda nerdeyse hepsi iyi
dark ranger tartışılmaz bii kre
beast master da misha ve stampede galşba neye onnar baya ii
pandaren zaten tam bi katl
pit lord da teror howl ve doom ile rulez doom deli bişiy abolish gibi bişi war stomp rain of fire allah katil adam ya
naga sea witch en kötü olanıı heralde bi tek tornado ev yıkıo biraz
shadow hunter da tartışılmaz hex healing ray big bad voodo
blood mage de phoneix yapınca adamı banishleyip bitiriosun zaten olayı flame sitrike da zaten kalabalık guruplarda çok etkili özellikle meydan savaşıonda
Sosyal ağlarda paylaş

Anason burdan bak istersen hem daha detaylı bilgi edinirsin skiller hakkında felan aklında da kalır belki :)

Human - Blood Mage
Orc - Shadow Hunter
Night Elves - Warden
Undead - Crypt Lord
Naga Sea Witch
Dark Ranger
Pandaren Brawemaster
Beastmaster
Pit Lord[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Kapatın şu çöp kutusunun kapağını !
Sosyal ağlarda paylaş

takmin et yaw..
human ım..
bm diosam blademaster olurmu? olmaz. bloodmage olur..
Dk.. undead.. death knight?. dl dread lord? dr? dark rranger..
pb zaten efsane pandaren brewmaster..
yani pek zor deil..ezberleme sadece tahmin..görürsün..[hline]KoC
Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe
Sosyal ağlarda paylaş

critical strike ı evasion ı var. attack büyüsü mevcut (breath of fire) ayrıca drunken haze.. bitiriyor olayı. ordunun ortasına at. sonra miss miss miss ohh.. yarasın.. yani dunken haze tke bşaına süper..[hline]KoC
Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Abicim bence beastmaster süper bi hero ayı mayı summon ediyo sonra da level 6 da ultimate olarak lizardlar geliyo manyak bişii sonra summon ettiği hawk da baya iyi hemde warrior hero marketplace den al bitane giant belt of strenght +6 süper oluyo kolay kolay ölmüyo archmage le cok iyi oluyo adam tek basına ordu gibi ama eski herolarda cok iyi tabii[hline]At Last I Shall Have Revenge
Sosyal ağlarda paylaş

beastmasterın mana sorunun çözersen çok güzel hero..
naga sirenda forked lightning ile iyi vuruyor gibi.. manasorunu var yine ondada mana shield ile gelen..
bilmiyorum.. şöyle bi archmage koymadan yanına herşeyin mana sorun uvar galiba :D[hline]KoC
Sosyal ağlarda paylaş

ben dünden beri single oynuyorum da warden'a bayıldım herşeyiyle, karizması da tam gücü de yerinde. shadow strike'ı 2 kere vurdun mu düşmanın hero'su felan kalmıyor. ultimate'ını beğenmedim ama, summoning ultimate'lardan hazetmem zaten inferno'ymuş bilmemneymiş. crypt lord da obsidian heykellerle desteklenince tank gibi ama (+armor ringlerle ve periapt of vitality vb ile çoşuyor) şu impale olayını yapınca kompüter müttefik o birimlere saldırmaktan vazgeçiyor, uyuz etti beni..

en çok pandaren brewmaster'ı merak ediyordum, bakalım o nasıl..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

onu bı ork campainnde gorebılırsın bıde alliance la tower defance bolumunu tamamlarsan bı sonrakı ıllıdanı kurtarma gorevınde kullnabılırsın.

Aklıma gelmısken soylıyım cyrpt lordun armorı multıde cok daha dusuk max 14 oluyodu sanırım[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

bir de anlamadığım mountain giant'ın campaign'de armoru başka, custom game'de başka? iyice saçmaladı blizzard, kalkanlı, metal zırhlı huntress'lara unarmed zırh sınıfına sokan bir şirketten human tower'ları platemail giydirilmiş (!) sayması ya da grunt'ları kulelerden hem daha güçlü he daha dayanıklı yapması da beklenir..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada oyunun camp ile multisi farklı ona bakarsan Nagalarda olması gerekırdı ^^ ehh bu arada tower olayı mantıklı oyunda towerlamı ugrascan adamın unıtlerıylemı towerları guclendırseler lamerlerle ugrasılmaz valla genelde lamerler basenı paso towerla doldururda yada ziggurat ıle muahha hap lamer[hline]Türk Replay sitesi
Sandwaves
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların derdı denge yatarmak RTs lere farklı bı tarz getırmek.
Her karaktere farklı 20 tane replık yazan adamlarrın derdı olsa yapamazmı huntresslara "Nightelf Light chain mail" yada Human Guardtowerlara "Guard tower fortification" ne olucakkı ıkı ısım degıstırıcem 2k lıkta ıkı tane kıcı kırık resım eklıyecek.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

wc3'te saçmalık yok mu? aynı oyundan bahsetmiyorsun herhalde..

maksadın denge yaratmak olduğunu biliyorum elbette, marifet dengelerken saçmalığın ötesinde durumlar yaratmamak. yoksa strateji oyunlarında dengeli taraflar yaratma kavramını ilk bulan blizzard değil..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...