Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş-Fenerbahçe Maçı Kural Hatası Vol.1

nocom

Öne çıkan mesajlar

ehh Beşiktaşımız itirazında bulunmuş ve bana kalırsa haklı bir itirazda. az önce lig tv de bununla ilgili bir yazarda Beşiktaşın itirazını haklı bulduğunu ve daha önce bununla ilgili Türkiyede emsal maçlar olduğunu ve tekrarlandığını belirtti. BJK'nin UEFA ve FIFA nezdinde bunu araştırdığı ve TFF ye itirazda bulunduğu açıklandı.

Söz konusu itirazda Bjk tarafından Serkanın tedavisi için top taca atılmış, 4.hakemin uyarısından sonra hakem kırmızı kartı gösterdikten sonra maça faul atışı ile başlamıştır.

dip not : yardımcı veya 4.hakemin maç içinde orta hakeme kart için ikazda bulunması, hakemin o ana kadar vermiş olduğu kararları değiştirmez.

^.^
Sosyal ağlarda paylaş

Demek TAC yerine SERBEST VURUS kullanmisiz, eyvah lan nolcak simdi?

Hakem buna mactan sonra cevap vermisti, raporunu da ona gore yazmistir buyuk ihtimal, fazla bisey beklemeyin yani. Tabi federasondur, ne yapsa yeridir.

Baska caresi kalmayanlar boyle islere basvuruyor tabi :) Herkesin Frankfurt kadar gorgulu olmasini bekleyemeyiz tabi, yenildiler diye kendi ilcelerinde polis doven araba kiran adamlar nerde, elin Avrupa'lisi nerde.

(Semih'in yaklasik 1 dakika Ali Aydin'imsi bir vakayla oyunda kalmasini Frankfurt yoneticileri UEFA'ya sikayet bile etmemisti, "hakedip kazandilar, guzel mac oldu, cirkefligin alemi yok" gibi bir aciklamayla.)
Sosyal ağlarda paylaş

ee fırat aydınus açıkladı ya bunu, benim görmediğim pozisyonu 4. hakem görüp beni uyardı faul olduğu tespit edildi die.
orta hakemin out ya da korner ya da taç kararı verip yan hakemin bayrak kaldırıp hayır orada penaltı var dedikten sonra orta hakemin penaltı demesi gibi bişi.
fb-bjk kupa maçında selçuk derelinin devam diip yan hakemin tekme attı kırmızı göster demesi gibi bişi.
taş kullanılsa sonra oyun devam ederken 4. hakem gelip dese böle böle die sonra fener faul kullansa tamam. ama top oyunda değilken 2-3 kere belki daha fazla kararını değiştirebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Maç ha taç atışıyla başlar,ha serbest vuruşla başlar neyi değiştirir bu?Tamam bir hata oldu..O zaman sana bi örnek göstereyim 2 hafta önce İnter-Roma maçı ,roma kalecisi 2 sarı kart görmesine rağmen oyundan atılmadı,hakem hata yaptı,maç 3-1 roma üstünlüğü ile bitti,pekiMaçın önemi nedir?İnter yense 6 maça kala şampiyonluğunu ilan eden tek takım olacak,Peki İnter maçtan sonra itiraz etti mi?Sanmıyorum,etse duyardım...İşte İnter ve bjk arasındaki fark...
Sosyal ağlarda paylaş

o maçı biliyorum. inter itiraz etmemiş olabilir (edip etmediğinide bilmiyorum) bu beşiktaşı bağlamazki. isteyen itiraz eder, istemeyen etmez. kendi bilecekleri bişi.

sonuçta yönetim kendine göre haklı sebeplerden dolayı itiraz etmiş, saygı duymak lazım.

yok ağlıyorlar, yok çocukca, yok çok gereksiz bir hata vs ....

daha sonuç alınmadan, bu kadar yaygara koptu bu da güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...