Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Bayan Voleybol takımının başarısı

Loading

Öne çıkan mesajlar

A milli voleybol takımı az önce Rus takımını yendi.hem de 3-0 gibi bir skorla.
Olimpiyat şampiyonu Rusyayı böyle bir şekilde yenmek büyük bir başarı.Umarım Türkiyede voleybol daha iyi yerlere gelir.
Türk A milli Bayan voleybol takımını canı yürekten kutluyorum.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe daha iyi işte ne güzel :)

ama gaz izlememek de mümkün olmuyo eheh gerçekten çok zevkli geçiyor maçlar. biz 3 maçın 2sine gittik bi romanya maçına gitmedik işte. gerçekten harika oluyor süper eğleniyoruz. gerçi taraftarlar kös kös oturuyor koskoca salonda bağıtan 6-7 tip çok komik oluyoruz ama olsun eğleniyoruz :) rusya maçında taraftar daha iyiydi yine ama ilerki maçlarda daha da iyi olacak inşallah ehe

voleybolcular da çok güzel bu arada :) natalia ve neslihana sevgilerimizi ulaştırmaya çalıştık paso eheh ama natalianın 28 yaşında olduğunu öğrenince yıkıldım :) neyse neslihan 20 yaşındaymış güzel değil ama süper oynuyula kalbimizi kazandı :)

[Bu mesaj Raid3r tarafından 23 September 2003 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aglıyodum nerdeyse ...
superdı ...
rusyada kı hatunun boyu kactı yaw 2.5 meter varmı ?
neydı o oyle bacak boyu benım kadar ...
cıdden bızım kızlar guzel :) ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasıldı ruslar anlatamam televizyondan nasıl çıktı bilmiyorum ama hele 11 numara bi de 1 numaraydı galiba dev gibi. 11 numara smaçlarda bayaa bi hasar verdi bize bi ara paso natalianın üzerine oynadı zaten onun karşılaması zayıf diye ama 11 numara servis kullanırken bütün salon ıslık ve yuh sesleriyle doluyordu bayaa bi kaçırdı :)

bu arada maçtan sonra bi amcamın sölediğine gire rusyanın en iyi oyuncusu sakatmış ve oynamamış ehe.

ama olsun süper valla ben acaip eğleniyorum izlerken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
almanyadan radzuweit çok güzel bi hatunmuş valla acaip hosuma gitti camerada paso onu cekiyo,
simdi diceksiniz turkiye nin başarısı ile n alakası var ne bilim sırf onun için topic acasım gelmedi sıkıştırayımdedim
bu arada acaip gaza geldik valla herkesi yeniyos helal kızlara[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
en yararlı link
Sosyal ağlarda paylaş

Adı / Soyadı (Name):
Neslihan DEMİR
Doğum Tarihi (Date of Birth):
09/12/1983
Forma No (Number):
17
Takımı (Team):
Vakıf-Güneş
Forma İsmi (Shirt Name):
Neslihan
Genel Özellikler (Personnal Data):
Kilo(W):65kg. Boy(H):187cm. Spike:298cm. 2Hands:292cm.
Millilik (# of Matches for National Team):
World Champ: 12 Olympic Games: -- Other: 60
Sosyal ağlarda paylaş

raider yarın maça gitme gibi bi ihtimalim var.

saat kaçta gitmek lazım?kaç gibi gidersek iyi yer buluruz?ayrıca maçlar ulusta dimi? eskiden PTT basketbol maçlarına giderdik.sanırım benim için büyük nostalji olacak.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ra_d yeni gördüm mesajı :) ehe nese biz gittik giremedik almanya maçına zaten :)

cts yarı final maçı var aldık biletleri şimdiden. herhalde 1.5, 2 gibi bulusup gidicez atatürk spor salonuna polonya-almanya maçını da izleriz valla riske atmicaz eheh

eğer yarı finale gitceksen dost kitap evinden al bence bilet ama 2 milyon ek alıo biletix 12 milyon.
Sosyal ağlarda paylaş

kaç tane voleybol maçı seyretmiştim ki hakemden iyi bileyim oyunu.. :-p

neslihan'dan 11 gün büyükmüşüm bu arada, tanışıp kutlamak isterdim kendisini.. :utaniem:

ekleme: smiley'in ağzı düzeltildi..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

[Bu mesaj Sam tarafından 27 September 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e bizim sahamızda oluyor maç olacak o kadar hakem hatası

bu arada almanyayı bizi yendiğine pişman ettirdik :D taraftar desteğimizi verdik polonyaya. polonyaya yenildiler eheh polonya almanyadan çok daha güçsüz bir ekip. hadi bakalım yarın ben gitmicem maça ama eminim millet almanyayı 4. yapmak için elinden geleni yapacaktır :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...