Loading Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 A milli voleybol takımı az önce Rus takımını yendi.hem de 3-0 gibi bir skorla. Olimpiyat şampiyonu Rusyayı böyle bir şekilde yenmek büyük bir başarı.Umarım Türkiyede voleybol daha iyi yerlere gelir. Türk A milli Bayan voleybol takımını canı yürekten kutluyorum.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 az önce dediğin bikaç saat önce :) boğazım hala ağrıo ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bu ne maçıydı? özel maç mıydı, bir turnuva filan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 avrupa bayanlar voleybol şampiyonası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 maç şimdi bitti,nasıl birkaç saat önce oluyo.ben maçı izledim.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 sen banttan izlemişsin :) maç 7de başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ha pardon o zaman,ben öğle gaz gaz izledim valla:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ehehe daha iyi işte ne güzel :) ama gaz izlememek de mümkün olmuyo eheh gerçekten çok zevkli geçiyor maçlar. biz 3 maçın 2sine gittik bi romanya maçına gitmedik işte. gerçekten harika oluyor süper eğleniyoruz. gerçi taraftarlar kös kös oturuyor koskoca salonda bağıtan 6-7 tip çok komik oluyoruz ama olsun eğleniyoruz :) rusya maçında taraftar daha iyiydi yine ama ilerki maçlarda daha da iyi olacak inşallah ehe voleybolcular da çok güzel bu arada :) natalia ve neslihana sevgilerimizi ulaştırmaya çalıştık paso eheh ama natalianın 28 yaşında olduğunu öğrenince yıkıldım :) neyse neslihan 20 yaşındaymış güzel değil ama süper oynuyula kalbimizi kazandı :) [Bu mesaj Raid3r tarafından 23 September 2003 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 aglıyodum nerdeyse ... superdı ... rusyada kı hatunun boyu kactı yaw 2.5 meter varmı ? neydı o oyle bacak boyu benım kadar ... cıdden bızım kızlar guzel :) ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 boy öğle bişeyde yapı sıfırdı kızda,ama boyu yeter:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 abi nasıldı ruslar anlatamam televizyondan nasıl çıktı bilmiyorum ama hele 11 numara bi de 1 numaraydı galiba dev gibi. 11 numara smaçlarda bayaa bi hasar verdi bize bi ara paso natalianın üzerine oynadı zaten onun karşılaması zayıf diye ama 11 numara servis kullanırken bütün salon ıslık ve yuh sesleriyle doluyordu bayaa bi kaçırdı :) bu arada maçtan sonra bi amcamın sölediğine gire rusyanın en iyi oyuncusu sakatmış ve oynamamış ehe. ama olsun süper valla ben acaip eğleniyorum izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 aha da rusya takımı :) 1 numara derken 3 numarayı kastetmişim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 almanyadan radzuweit çok güzel bi hatunmuş valla acaip hosuma gitti camerada paso onu cekiyo, simdi diceksiniz turkiye nin başarısı ile n alakası var ne bilim sırf onun için topic acasım gelmedi sıkıştırayımdedim bu arada acaip gaza geldik valla herkesi yeniyos helal kızlara[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 gratcheva ve godina vardı türkiyede falan forma giyen, onlar nereliydi[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: BombaciMulayim, 23 September 2003 00:00 tarihinde demiş ki: bu ne maçıydı? özel maç mıydı, bir turnuva filan mı ? avrupa bayanlar voleyboy şampiyonası "türkiyede" yapılıyor bu sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 oeh uçtun gibi geldi ama nese :) vardır koskoca dünyada daha iyisi sonuçta sadece 20 yaşında I love you nesliii i love you nesliii (euahe dün böle bagırdık nataliaya daha güzel seler söledik ama işte 28 yaşında çıktı ühühü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Adı / Soyadı (Name): Neslihan DEMİR Doğum Tarihi (Date of Birth): 09/12/1983 Forma No (Number): 17 Takımı (Team): Vakıf-Güneş Forma İsmi (Shirt Name): Neslihan Genel Özellikler (Personnal Data): Kilo(W):65kg. Boy(H):187cm. Spike:298cm. 2Hands:292cm. Millilik (# of Matches for National Team): World Champ: 12 Olympic Games: -- Other: 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 yanlız ii takip eden veya puan durumunu gören bilir sadece bu maçı diil oynanan 3 maçın 3ünüde set vermeden kazandık...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 raider yarın maça gitme gibi bi ihtimalim var. saat kaçta gitmek lazım?kaç gibi gidersek iyi yer buluruz?ayrıca maçlar ulusta dimi? eskiden PTT basketbol maçlarına giderdik.sanırım benim için büyük nostalji olacak.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ehüm ehem neyse [Bu mesaj Ra_d tarafından 24 September 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 abi ra_d yeni gördüm mesajı :) ehe nese biz gittik giremedik almanya maçına zaten :) cts yarı final maçı var aldık biletleri şimdiden. herhalde 1.5, 2 gibi bulusup gidicez atatürk spor salonuna polonya-almanya maçını da izleriz valla riske atmicaz eheh eğer yarı finale gitceksen dost kitap evinden al bence bilet ama 2 milyon ek alıo biletix 12 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 demin de hollanda'yı 3-0'la devirip yarı finale çıktılar, bastırın kaplanlar! :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 hakem o hataları bizim aleyhimize yapsaydı görürdüm hepinizi bu forumda küfrederken. gıcık oldum hakeme resmen ya.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 kaç tane voleybol maçı seyretmiştim ki hakemden iyi bileyim oyunu.. :-p neslihan'dan 11 gün büyükmüşüm bu arada, tanışıp kutlamak isterdim kendisini.. :utaniem: ekleme: smiley'in ağzı düzeltildi..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 27 September 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 e bizim sahamızda oluyor maç olacak o kadar hakem hatası bu arada almanyayı bizi yendiğine pişman ettirdik :D taraftar desteğimizi verdik polonyaya. polonyaya yenildiler eheh polonya almanyadan çok daha güçsüz bir ekip. hadi bakalım yarın ben gitmicem maça ama eminim millet almanyayı 4. yapmak için elinden geleni yapacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar