Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 106 gtı için fiyat performans sorucaktım. Ne kadar yakar ne kadar masraf çıkarır tuning için vsvs
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 sene 2002 galiba, bu arabadan çok istemiştim sonra bi kaza yapmış 106gti gördüm direk kafamdan sildim bu arabayı, yürüyen tabut.
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 eet tekerlekli mezar da denio ama meraklısı için yapıcak bişi yok.alıncak en son araba diyebilirim
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 diosunuzda süper araba aslan o tabut olaylarını duymustum ama araştırmak lasım
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 araba kendini atmıyo yoldan dışarı. düzgünce kullan limitlerini aşma canavar gibi araç.
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Takla atarak gidio diyenler var.musait bi yolda test etme sansin varsa bi denemeden alma.
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 işte kulanma fırsatım olmadı ama çok bindim bakmak lasım kullanan herkez memlunken bu kadar kişinin satma sebebi çok yakmasımı güvenlikmi die düşünüyorum
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Temizini bulmak zor olacaktır. Çoğu kazalı oluyor. Eskiden Istanbul'da paso 106 gti vardı. Sonradan gençlerde bir japon araç dönemi başladı 106 ların çoğu da başka sehirlere gitti. Limitlerini zorlamadığın sürece bir sorun çıkacağını zannetmiyorum, tavsiye olarak, motordan önce frenleri güçlendirmeni ve sağlam lastik takmanı öneririm. Zaten günlük kullanım için hafif modifiye ile 135 140 bg e zorlanmadan ulaşırsın (çip + egsoz+ soğuk hava filtre kiti). Daha fazla güç için sanzıman değişimi öneriliyor. 2000 modellerde modifiyede aldığın güç verimi diğer modellere göre daha az, çip sürümünü değiştirdikleri için. Eski sürüm takılarak bu sorundan kurtulunuyormuş. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 11:26 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ]
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 limitleri aşmayın demişsiniz de .. insan kendisine güvense başkasına güvenemiyor ki ! hatunun biri gelip de kocaman range rover ıyla üstüne çıkarsa o 106 dan anca bina yalıtım malzemesi olur artık:)
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yolda giderken saksıda düşebilir başına.
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 3 yaşındaki çocuğun kafasıyla izbandut gibi bi herifin kafası farkeder ama bence :) neyse konu dağılmasın bence biraz daha sağlam bi araba almak her zaman menfaat icabıdır.
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 kaza ihtimali her arabada var ama 106 da biraz daha farklıymış yani kurtulma şansı olarak diyorum. 106 ların crush test lerini bulamadım bulan bi arkadaş video veya resim koyarsa sewinirim
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Belki utanıp sokmamışlardır teste :p Çok yakıyolar diye biliyorum bende. Sen tipinimi beğeniyosun performansını mı :) Muhtemelen performansıdır ama bizim sokakta bitane satılık var aslında quicksilver fakat görünümü aynı gti. doğan görünümlü şahin misali.
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 küçük arabalara oldum olası hasta olmusumdur tipi ve performansı iyi die sewiyorum kazasız bulmak izmirde bakire kız bulmaya benzio
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Zaten büyük şehirlerde bırak 106 yı önden arkadan dokunulmamış araba bulmak bile çok zor :)
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Selam, Yanılmıyorsam şase Citroen Saxo ile aynıydı. Sadece şase üstü kaplamalar fark doğuruyor. Sonuçta PSA grubu bir araç. http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=1&id2=70 Bu link Citroen Saxo 1.1 2000 modele ait. Saygılar.
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ahuu saxo feciymiş ya tekrar düşünmek lasım
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 para site iyiymiş sagolasın bu arada iyi yanından bakın işte kaza anında sakat kalma derdi yok, kökten hallediyor. :)
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: kazasız bulmak izmirde bakire kız bulmaya benzio ??
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Satanist diye enselenen gençlere sorarlar - Bakire kızları mı kurban ediyordunuz? - İzmirde bakire kız mı kaldı ki kurban edelim.. Buradan alıntıdır muhtemelen.
Öne çıkan mesajlar