Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

106 gtı

Aykan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte kulanma fırsatım olmadı ama çok bindim
bakmak lasım kullanan herkez memlunken bu kadar kişinin satma sebebi çok yakmasımı güvenlikmi die düşünüyorum
Mesaj tarihi:
Temizini bulmak zor olacaktır. Çoğu kazalı oluyor.

Eskiden Istanbul'da paso 106 gti vardı. Sonradan gençlerde bir japon araç dönemi başladı 106 ların çoğu da başka sehirlere gitti.

Limitlerini zorlamadığın sürece bir sorun çıkacağını zannetmiyorum, tavsiye olarak, motordan önce frenleri güçlendirmeni ve sağlam lastik takmanı öneririm. Zaten günlük kullanım için hafif modifiye ile 135 140 bg e zorlanmadan ulaşırsın (çip + egsoz+ soğuk hava filtre kiti). Daha fazla güç için sanzıman değişimi öneriliyor.

2000 modellerde modifiyede aldığın güç verimi diğer modellere göre daha az, çip sürümünü değiştirdikleri için. Eski sürüm takılarak bu sorundan kurtulunuyormuş.

[ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 11:26 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
limitleri aşmayın demişsiniz de .. insan kendisine güvense başkasına güvenemiyor ki ! hatunun biri gelip de kocaman range rover ıyla üstüne çıkarsa o 106 dan anca bina yalıtım malzemesi olur artık:)
Mesaj tarihi:
3 yaşındaki çocuğun kafasıyla izbandut gibi bi herifin kafası farkeder ama bence :)

neyse konu dağılmasın bence biraz daha sağlam bi araba almak her zaman menfaat icabıdır.
Mesaj tarihi:
kaza ihtimali her arabada var ama 106 da biraz daha farklıymış
yani kurtulma şansı olarak diyorum.
106 ların crush test lerini bulamadım bulan bi arkadaş video veya resim koyarsa sewinirim
Mesaj tarihi:
Belki utanıp sokmamışlardır teste :p

Çok yakıyolar diye biliyorum bende. Sen tipinimi beğeniyosun performansını mı :) Muhtemelen performansıdır ama bizim sokakta bitane satılık var aslında quicksilver fakat görünümü aynı gti. doğan görünümlü şahin misali.
Mesaj tarihi:
Satanist diye enselenen gençlere sorarlar

- Bakire kızları mı kurban ediyordunuz?
- İzmirde bakire kız mı kaldı ki kurban edelim..

Buradan alıntıdır muhtemelen.
  • Yeni Oluştur...