Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Avea'dan yeni bir servis : 9898 ACIL CIKIS! Kurtulmak istediginiz durumlarda arayin,sizi 1dk. icinde geri arayip bahane bulmanıza yardım edelim. 3sms/6 kontör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: Abone 9898 servis numarasını arar ya da bu numaraya bir SMS atar. Bu işlemden 1 dk. sonra servis tarafından geri aranır.Abone geri arandığında ve telefonunu açtığında bir anons dinler. Buanons tüm geri aramalar için standarttır. Amaç abonenin bu anonsu dinlerken bir bahane uydurabilmesidir.(Anons da soyle birsey: "Sayin abonemiz, Acil Cikis servisiniaradiniz, biz de icinde bulundugunuz sikici durumdan sizi kurtarmak icin geri ariyoruz. vs vs. Sessiz durmayin, bu sureyi iyidegerlendirin. vs vs") kullanım ücreti 3 sms/6 kontör..detaylı bilgi Avea nın internet sitesinde.. öğrenebilirsiniz.. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:03 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 oha abi ciddi yani bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Hay Allahım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 servislerimizde sınır tanımıyoruz geyigine dönmesin de.ho$ döndü bile ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 çok mantıklı ama abi yaaa oh be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 oha lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 defolu mal kanunu daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 super bısı ama :P canımın sıkıldıgı bir ortamda kacmak icin acayip sukelaymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Süper abi yaa=) avea ya geçsemmi naapsam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Turkcell de yapsın bundan bi tane yaa. Harika gerçekten çok kullanışlı :D eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ahahah bana da geldi bgn bu mesaj süper gerçekten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Her aradiğinde değişik bi akrabayi öldüren bi sistem yapsalar daha güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Hemen bi acil cikis macrosu yapayim telefonda. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 http://www.avea.com.tr/sta/bireysel/servisler/eglence/acilcikis.shtml?pagemenu=servisler.eglence.acilcikis Ahahah sitelerinde de var :D Ama biraz pahalı... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 asistan menüye koysunlar kullanırım eheh =) bir de 3 kontör falan yapsınlar bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 çok para lan 15sn konuşuyo daha uzun olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 siftahi yaptim ben bugun alakam olmayan bir arkadas grubunun masasina oturmak zorunda kaldigimda.tesekkurler avea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 vay çok zekice ya. arıyan numarayıda anne baba ve aşkım,sevgilim diye kaydedip masanın üstüne bıraktınmı telefonu çalmadan önce daha inandırıcısı olamaz :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ya ben bunun mesajını tam okuyup anlamadan silmiştim auhauauha bu ne :D trcell in bilgi servisi gibi bişey sanmıştım bu muymuş ahauha komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 süper lan. çok pis sevdim bunu yeminlen. avea almayı düşünüyodum. sanırım karar verdim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar