Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 geçenlerde cem dinlenmiş'in bir karikatür serisinde rastladım. erkin koray "ilahi morluk" diyip duruyordu. nedir bu diye baktım elimdeki erkin koray şarkıları arasında ilahi morluk diye bir şarkı var. ama dinlerken çok tuhaf hissettim kendimi. live şarkı hissi vermek istemişler, bir efekt bulmuşlar, tüm şarkı boyunca aynı efekti çalıyorlar. abi bu nedir ya, anlamadım ben. anlayan varsa beri gelsin anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 tuhaf derken iyi manadamı kötü manadamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 anlam veremedim, tanımlayamadım. erkin koray'ın şarkılarını severim de, bu neden böyle o kafamı karıştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 alakasız olcakta..cem dinlenmiş bizim okuldaydı :D pek muhabbetim yoktu ama yinede tanırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Cem nerde dinlenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 yapma ne olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Ben bu şarkıyı baya önce dinlemiştim ve canlı kayıt sanmıştım yani senin o dediğin efektlerin sahte olduğunu anlamamıştım .. Sahte mi onlar ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar