tunca Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 death - voice of the soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kesinlikle Opeth - Ending Credits =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Gary Jules - Mad World de iyi gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Britney Spears - hit me baby one more time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 death - voice of the soul derim ben de. kısa ve öz. [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:31 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Pentagram-Mezarkabul=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Guns N' Roses - Right Next Door to Hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Tool - Parabola "We are eternal , and all the pain is an illusion" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 radiohead - how to dissapear completely (and never be found) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 konu süper olmus pek begendim :) herhalde en cok seçenek anathema için olur depresif metal babların neredeyse her şarkısı uyuyor anathema - flying klasik olsa da iyi gider lacuna coil - unspoken ahh ahh :( cristina [spo] clawing up my eyes i'm feeling your arms around me on the other side it's time to go i'm hearing your voice without words on the other side[/spo] aglarım be [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:28 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 o değilde Chuck Schuldiner'ı nasıl unutabilirim nasıl yaparım bunu çok özür diliyorum Voice of Soul gibi her dinlendiğinde benim gibi taş yürekli insanları bile ağlatan düşündüren bir parçayı nasıl unuturum? Affet beni Chuck!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ACDC - Highway to hell Arch enemy - End of the Line Disturbed -Prayer Lacuna Coil - Heaven is a Lie dahada var aslinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar