Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçerisinde ATATURK olmayan adamlara itimat etmeyiniz

Mavi

Öne çıkan mesajlar

bilmemkime bu ulkede yer yok, onu bu ulkeden kovariz sudur budur... kimi nereden kovuyorsun sen be? Bu ulkede dogduysa bu ulke vatandasiysa istedigini sever istedigini sevmez hic kimse de karisamaz. Hakaret etmek suctur o ayri ama sevmemek suc degildir. Anayasamiza gore Ataturk ilkerlerine gore yonetiliyoruz ama ilk 4 maddesi disinda anayasayi degistirmek serbest, hakaret etmeden kimseye zarar vermeden istedigi dusunceyi yayar isteyen istedigini sever istedigini sevmez. Benim icimde Ataturk yoksa ben ne yapayim o kadar vizyonum yoksa geri kafali yetistirilmissem anlayacak kadar zeki degilsem beni kovacakmisin?
Sosyal ağlarda paylaş

Siz ne boş adamlarsınız ya kimin ülkesinden kimi kovuyorsunuz Atatürk ün fikirlerine katılmıyorum diyen adam belki 5 kuşaktır bu topraklarda yaşıyo isteyen istediğini sever saygısızlık yapmadığı sürece de Atatürk ün fikirlerini onaylamayabilir ona katılmayabilir Siz kendinizi ne zannediyosunuz düşünce polisi falan mı? Şimdi bana saldırcaksınız Atatürk düşmanı diye ben Atatürk e sonuna kadar inanırım bütün düşüncelerine yaşam biçimine sözlerine ilkelerine vs. saygısızlık yapana da gerekeni yaparım ama ben fikirlerine katılmıyorum saygı duyuyorum diyen adamı kimse kovamaz bu ülkden klavye başında kovcam demekle olmaz git kov da görelim nası oluyormuş.Onu kov bunu kov o kürt o dinci o bilmemne sonra gelirsiniz ülke bölünüyo elden gidiyo diye ağlarsınız bölücülük yapanlardan bi farkınız olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

@bizsiziararız

not: okumak için beyin=18+

şimdi okuyamasan bile sorun yok oku sen genede..
bak arkadaşım anlatamıyorum galiba.
ben itimat etmek = güven diyorum.

bunu anlamadığını göstermeye çalışıyorum.
sen hala insan değil insan filan diyorsun.

Itimat etmeyin demek insan yerine koymayın demek değil.
Kaldı ki sen her insana güveniyor musun ki bunu anlamamakta ısrar ediyorsun?

sonra ok bye filan diyorsun. "iki laf ettim ortamı bulandırdım hadi ok bye" yaptığın bu.

bu seni adam yerine koyup son cevabımdı.
senin deyiminle garı gibi ok bye.
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk ü sevmeyen adam direk şerefsiz olacak diye bir kaide yok bence.

Belki kara cahildir. Belki beyni yıkanmıştır. İlkokul da dua ezberleme dersi yerine bir "Atatürk bizim için ne yaptı" dersi olsaydı, insanlar Atatürk'ü ve bize kattığı biraz olsun tanısaydı zaten polemik felan da olmazdı.

edik: Tarih derslerinde her yıl "osmanlıları ne yaptı" yı işlemekten, yakın tarihimizi öğrenemez olduk.

[ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 23:30 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...