Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Bankacilar paranin sahte olup olmadigini anlamak icin, parayi isiga dogru tutup icerisinde ATATURK filigrani var mi yok mu diye bakarlar. Siz de bir adamin ne mal oldugunu anlamak icin, onu isiga tutun; bakin bakalim icerisinde ATATURK var mi, yok mu! Icerisinde ATATURK olmayan adamlara itimat etmeyiniz. CUMHURİYET'e sahip cikiniz. Ali Poyrazoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ben Atatürkçüyüm laik im cumhuriyetçiyim.Ama Atatürk ü sevmeyen adama da insan gözüyle bakarım abartı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Senin görüşün. Ben bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Atatürk bakardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ben de o yüzden bakıyorum zaten.Atatürk ü yeterince anlayamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Sana Atatürk'ü anlıyorum veya anlamıyorum dedim mi ? Konuyu başka taraflara çekme. Sen anlıyorsun Atatürk'ü. Bravo, alkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Ayar al ayar ver.. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: onu isiga tutun su kisim biraz celiskili olmus ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ampul ışığı deildir güneş ışığıdır belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 2 tane aynı goruslu ınsanın sacma sekılde tartısmasıda garıpmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 @bizsiziararız Efenim önce okuduğunu anlaman gerekir. Bakınız nasıl oluyormuş bu... "Icerisinde ATATURK olmayan adamlara itimat etmeyiniz." Insan değil onlar demiyor. Şayet sen her insana itimat ediyorsan bilmiyorum kötüye kayar ben sana söliyim. Itimat** : Güven Abi her insana güvenme aman diyim. Bunun içinde boşyere polemik yaratma. bizsiziararız peki bizsiziararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ya bos konusmak ıcın bos konusuyorsunuz haa.. Ataturku sevmeyen adamı anlarım yok Ataturk olsaymıs anlarmış.. Nerden biliyorsun? Atatürk değilmiydi İstiklal Mahkemelerinde sıra sıra adam astıran demekki neymis Atatürk u sevmeyene pek hosgorulu değilmiş? Şimdi ben bunu dayanak göstersem düzgün bir kaynakmı olur? [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 04:14 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Iki kucuk duzeltme. Ataturk onlari astirmadi , istiklal mahkemeleri astirdi.Ustelik Ataturk'u sevmiyorlar diye degil geri kafali vatan haini kimillar olduklari icin.Cok basitlestirmek gerekirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 astırdı astırmadı kestirdi kestirmedi orasını bilmemde, Mustafa Kemal'ın alipoyrazın bu fikri kadar dar dörüşlü geri kafalı bi fikre katılıcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Güvenme diyor güvenme. Dar mı? [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 04:27 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 noluo burda ya. bu bizsizi ararıs arkadaşın nickini ilk kez görüyorum yeni üye alımımı başladı alaasen. bye nedir? kimsenin kimseye sen atatürkü anlayamamışsın dememesi lazım çok kaba bi laf. senın anladıın ne malüm? hadi anladın insanlarada anlat o zaman ayar vermek yerine asdasddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bir insanın kaç gram atatürk ihtiva etmesi gerekiyormuş peki? atatürk kendisi demiş zaten "benim fikirlerimi anlayınız" diye. ali poyrazoğlu'nun kek tarifi gibi insan tarifi gereksiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 gecen ay, seray severi avuclarken, agziniza geleni soylediginiz ali poyrazoglu mu bu? peki sayin poyrazoglu, demezler mi adama, tvde kadin avuclayandan mi ogrenecegiz ataturku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ordaki kasıt atatürkün fikirlerini anlayan insanlar zaten, içinde birazcık atatürkçü düşünce barındıran insan demek istemiş. adamın kendi görüşü birde bu kek tarifi demek saygısızlık. eheheh nası verdim ayarı. hah bak aquila mantıklı konuşmuş aferim aquilacım adsads. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 06:44 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Sylian'i sevmeyen adama insan gozuyle bakmam mumkun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Herkesin İcinde Atatürk Olacak Diye Birsey Yok...Herkesden Onu Anlamasini Bekleyemeyiz..Ama Herkezden Atatürk'e Onun Yaptiklarina Ilkelerine ve Inkilaplarina Saygi Duymasini Bekleriz.. Ve Eger Saygi Duymuyorsada Bu Vatan'da Ona Yer Yoktur Olmayacaktirda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 gel bide burdan yak ya insanlar ne çok farklı fikirlere sahip... aklıma geldi şimdi birdende. bu dünyada ne savaşlar biter ne kavgalar. insanın doğası resmen ya. baksana su kadarcık minik bi konuda bile 50 tane farklı düşünce cıktı... bunlara takılıp koca bir ömrü heba etmekte mümkün tabi. (cıkmasın manasında söylemedim, çıksın tabi ne güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Atatürk bir tanrı değil , ya da bir idol. Saygı duymamız gereken şey fikirleri ama unutmayın ki fikirler ve insanlar çok farklılardır birbirlerinden.( bkz. Edgar Allen Poe , Robespierre , ...). Atatürk'ü sevdiğimi ya da sevmediğimi söyleyem ; bazı fikirleri iyiydi , bazıları ise kötü ; iyi bir devrimciydi , buna saygı duyarım ; inandığı şeyler çoğunlukla güzel şeylerdi , üstelik inandıklarını gerçeğe çevirmeyi de başardı , kesinlikle saygımı hakediyor bu nedenle ; ama sevgim tanıdığım insanlara ayrılmıştır. Nasıl James Joyce'u değil de kitaplarını seviyorsam , Atatürk'ü değil yaptıklarını sevebilirim ancak. Atatürk'ü tanımıyorum , ama yaptıkları etrafımızda. Not : Kesin soran bir sivri akıllı çıkar , neyini sevmiyorsun Atatürk'ün diye ; açıklayayım : - mesela- Türk Dilinde ki Sadeleştirme ; dilimizi 1400 yıl önceki ilkel bozkır diline geri götürdü , gerileyen dille birlikte düşünceler de geriledi , hala düzelemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 yapma bunu gerge yapma bunu gerge polemik gelio bak ordan amanin amanin!!1!!1bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar