Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçerisinde ATATURK olmayan adamlara itimat etmeyiniz

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Bankacilar paranin sahte olup olmadigini anlamak
icin, parayi isiga dogru tutup icerisinde ATATURK filigrani var mi yok mu diye bakarlar. Siz de bir adamin ne mal oldugunu anlamak icin, onu isiga tutun; bakin bakalim
icerisinde ATATURK var mi, yok mu! Icerisinde ATATURK
olmayan adamlara itimat etmeyiniz. CUMHURİYET'e sahip cikiniz.

Ali Poyrazoglu
Sosyal ağlarda paylaş

@bizsiziararız

Efenim önce okuduğunu anlaman gerekir.
Bakınız nasıl oluyormuş bu...

"Icerisinde ATATURK
olmayan adamlara itimat etmeyiniz."

Insan değil onlar demiyor. Şayet sen her insana itimat ediyorsan bilmiyorum kötüye kayar ben sana söliyim.

Itimat**
: Güven

Abi her insana güvenme aman diyim. Bunun içinde boşyere polemik yaratma.

bizsiziararız peki bizsiziararız
Sosyal ağlarda paylaş

ya bos konusmak ıcın bos konusuyorsunuz haa..

Ataturku sevmeyen adamı anlarım yok Ataturk olsaymıs anlarmış..

Nerden biliyorsun?
Atatürk değilmiydi İstiklal Mahkemelerinde sıra sıra adam astıran demekki neymis Atatürk u sevmeyene pek hosgorulu değilmiş?

Şimdi ben bunu dayanak göstersem düzgün bir kaynakmı olur?

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 04:14 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

noluo burda ya. bu bizsizi ararıs arkadaşın nickini ilk kez görüyorum yeni üye alımımı başladı alaasen.
bye nedir?
kimsenin kimseye sen atatürkü anlayamamışsın dememesi lazım çok kaba bi laf. senın anladıın ne malüm? hadi anladın insanlarada anlat o zaman ayar vermek yerine asdasddas
Sosyal ağlarda paylaş

ordaki kasıt atatürkün fikirlerini anlayan insanlar zaten, içinde birazcık atatürkçü düşünce barındıran insan demek istemiş.
adamın kendi görüşü birde bu kek tarifi demek saygısızlık.
eheheh nası verdim ayarı.

hah bak aquila mantıklı konuşmuş aferim aquilacım adsads.

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 06:44 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

gel bide burdan yak
ya insanlar ne çok farklı fikirlere sahip...
aklıma geldi şimdi birdende. bu dünyada ne savaşlar biter ne kavgalar.
insanın doğası resmen ya.
baksana su kadarcık minik bi konuda bile 50 tane farklı düşünce cıktı...
bunlara takılıp koca bir ömrü heba etmekte mümkün tabi.
(cıkmasın manasında söylemedim, çıksın tabi ne güzel)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Atatürk bir tanrı değil , ya da bir idol. Saygı duymamız gereken şey fikirleri ama unutmayın ki fikirler ve insanlar çok farklılardır birbirlerinden.( bkz. Edgar Allen Poe , Robespierre , ...).

Atatürk'ü sevdiğimi ya da sevmediğimi söyleyem ; bazı fikirleri iyiydi , bazıları ise kötü ; iyi bir devrimciydi , buna saygı duyarım ; inandığı şeyler çoğunlukla güzel şeylerdi , üstelik inandıklarını gerçeğe çevirmeyi de başardı , kesinlikle saygımı hakediyor bu nedenle ; ama sevgim tanıdığım insanlara ayrılmıştır. Nasıl James Joyce'u değil de kitaplarını seviyorsam , Atatürk'ü değil yaptıklarını sevebilirim ancak. Atatürk'ü tanımıyorum , ama yaptıkları etrafımızda.

Not : Kesin soran bir sivri akıllı çıkar , neyini sevmiyorsun Atatürk'ün diye ; açıklayayım : - mesela- Türk Dilinde ki Sadeleştirme ; dilimizi 1400 yıl önceki ilkel bozkır diline geri götürdü , gerileyen dille birlikte düşünceler de geriledi , hala düzelemedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...