MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 alttaki DIY wireless anten topiğini görünce aklıma geldi. kablosuz kulaklık yapmak mümkünmüdür evde? atıyorum evde bilgisayarda kullanmak üzere falan. var mı böyle bir şansımız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 mükemmel olur. bir de bluetooth anten yapabilsek onunla da telefonu kullanarak bilgisayarı uzaktan kumanda edebilsek harikulade.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 doruk dedigin sey mumkun zaten 2 mb lık programlamı ne (= ben yan odadan şarkı falan degiştiriyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bluetooth kulaklık yapılıyorsa bende istiyorum yapmak. Hatta tuto istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 hakkaten yaw telefonlar için buluğtut kulaklıklar var ama kimse mp3 playerlar vs. için böyle bişi üretmiyo. ya da üretiyolar da ben mi bilmiorum:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 öncelikle evde böyle birşey yapmak mümkün değil ama muhtemelen satılanı vardır. fakat bluğtuudfh kulaklıkların beyin üzerindeki etkileri tartışılırken ben kendimi saatlerce öyle birşeye bağlamazdım. kablonun nesi var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 dolaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ya pru, tamam al, sende beyin hücresi çok da, çocukları ziyan etme bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ipod bile yapabilirsiniz evde, devre şemaları ve elemanları var. ama daha pahalıya geliyor. unutmayın onlar toptan milyon tane alıyorlar siz 1 tane alıyorsunuz parçadan ve işçilik pek yok elektronik şeylerde. bir şeyi kendiniz yaparsanız sadece işçilik ve kargodan kurtuluyorsunuz ama elektronik konusunda genelde daha masraflı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yeterli malzemen varsa uzay mekiği bile yaparsın evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ben geçen f-22 yaptım baya güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 o senmiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 uzay mekiği yapmaya çalıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ben ters mekik yapıyorum genelde ama acıyor sırtım felan [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 02:34 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 öf konunun içini boşalttınız lan...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar