Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkollu Dusuncelere

nedanko

Öne çıkan mesajlar

ya bir alkolik olarak benim fikrim alkolün beynini mallaştirdigi ( asdasd :P ) simdi bu ne dmk oluyo aciklayim

alkol alinca beyninde uyusma meydana geldigi icin normalde tirstigin yapamayacagin seyleri hatta yapmayacagin seyleri yapabilirsin cunku beynin uyusmus oldugu icin yaptigin seyin sonucunun ne olacagini görmeni engeller..ayrica korkularinla kendi kafanda ördügün duvarlarinda üstünden atlamani saglar :)

==> Bazen Iyi Bir Sonuc Dogurabilir Bazende Seni Töte Getirebilir..Sisede Durdugu Gibi Durmuyo Diye Bosuna Sölememisler Yasadim Biliyom :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kontrolü kaybediyorsun. Yanında kız arkadaşın varsa gereksiz yere ona sarabiliyorsun. Sonuçları benim için pek iyi olmuyor.

En son balansa gitmiştik teoman ve aylin aslım çıkacaktı sıkı içmiştim o gece arkadaşların masasında ki rakıları ve biraları falan düşürmüşüm yere.Cep telefonumu kaybetmişim bi hatunun telefonunu istemişim.[arkadaşlar anlatıyor sorna ki gün hepsini]
Eve nasıl geldiğimi pek hatırlamıyorum arkadaş bırakmış.

Sabah kalkınca "ulan ben dün gece ne yaptım ya" diyorsun biraz garip oluyor tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar günlük hayatta çoğu zaman maskelerle dolaşıyorlar, en yakınlarının yanında bile. Pek çok sebebi vardır bunun; güvensizlik, tepki alma korkusu veya daha kötüsü kişilik problemler vs.

Alkolün ortaya çıkardığı şey bana göre tamamen bu maskelere bürünmüş düşüncelerin, fikirlerin korkusuzca -aslında gözüpekçe- dış ortama salınması. Bir kıza seni seviyorum derken alacağın cevabın olumsuz olması olasılığı o an tam bir bilinç halinde olduğundan kişiyi tedirgin hale sokabilir, susmasına yol açabilir. Alkollü iken alınacak cevap ne kadar yakıcı olursa olsun bir süre için de olsa bırakılmışlığın etkisiyle sineye çekilebilir, görmezden gelinebilir.

Yani kısacası söylemek isteyip de söyleyemediğimiz olumlu-olumsuz herşey alkol sayesinde hayat bulur.
Sosyal ağlarda paylaş

sarhoşlukta super ego kalkıyor egoda super ego yoksa bende yokum eyvallah diyor kala kala id kalıyor,e id'inde bir sınırı olmadığı için davranışlar ayıldığınızda saçma salak gelir aa böylemi yaptım ben dersiniz arkadaşlarınız hatırlattığındada hadi lan öyle şeymi olur gibisinden sanki o anı hatırlamadığınızı varsayarsınız çünkü süper ego ve ego göreve hazırdır.O yüzden sarhoşluk çılgın atmak için birebirdir cesaretten ziyade sınırlar kalkar zaten.Şöyle birde alıntı yaparsak
"Bir şeyh dedi ki bir orospuya:"Sarhoşsun kızım sen oldum bittim,bugün birinin koynundasın,yarın birinin."
Orospu,bakıp bakıp şeyhin suratına,ne dese:" Ben dediğin gibiyim,şeyhim,doğru,ama sen, şu göründüğün gibi misin ? "
Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
* Euphoria (BAC = 0.03 to 0.12 %)
o Subject may experience an overall improvement in mood and possible euphoria.
o They may become more self-confident or daring.
o Their attention span shortens. They may look flushed.
o Their judgement is not as good — they may express the first thought that comes to mind, rather than an appropriate comment for the given situation.
o They have trouble with fine movements, such as writing or signing their name.

* Lethargy (BAC = 0.09 to 0.25 %)
o Subject may become sleepy
o They have trouble understanding or remembering things, even recent events. They do not react to situations as quickly.
o Their body movements are uncoordinated; they begin to lose their balance easily, stumbling; walking is not stable.
o Their vision becomes blurry. They may have trouble sensing things (hearing, tasting, feeling, etc.).

* Confusion (BAC = 0.18 to 0.30 %)
o Profound confusion — uncertain where they are or what they are doing. Dizziness and staggering occur.
o Heightened emotional state — aggressive, withdrawn, or overly affectionate. Vision, speech, and awareness are impaired.
o Poor coordination and pain response. Nausea and vomiting often occur.

* Stupor (BAC = 0.25 to 0.40 %)
o Movement severely impaired; lapses in and out of consciousness.
o Subjects can slip into a coma; will become completely unaware of surroundings, time passage, and actions.
o Risk of death is very high due to alcohol poisoning and/or pulmonary aspiration of vomit while unconscious.

* Coma (BAC = 0.35 to 0.50 %)
o Unconsciousness sets in.
o Reflexes are depressed (i.e., pupils do not respond appropriately to changes in light).
o Breathing is slower and more shallow. Heart rate drops. Death usually occurs at levels in this range.

* Death (BAC more than 0.50 %)
o Alcohol causes central nervous system to fail, resulting in death.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir şey sanırım,

alkol miktarı arttıkça düşüncelerin uyuşuyor,dikkatli davranışın da buna göre azalıyor.

çok kötü bir şekilde kaybettiğimi hatırlamıyorum ama ben kendimi,sonradan lan nasıl yaparım dediğim bi olay hiç yapmadım zil zurna sarhoş olduktan sonra mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
onda da çıkmaz.

edit : bilinçaltı denilen şey öyle ortaya çıkan bir şey değil. sadece hafıza yeniden düzenlenip sunulabilir en ekstrem olaylarda

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:42 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:44 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...