Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Valla bilmiyom nette çıkan SSleri gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yeni bir oyun yaparlar, hani belki sistem benzer ama bu aynısı resmen ondan dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 o ss ler 7-8 ay once dolaniyordu ortada zaten. aha starcraft geliyo diye. fake yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 blizzin bir sene önceki 1 nisan şakasıydı o resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 şimdi hacı blizz fanları var anladıgım kadarı ile bende severim firmayı ama ilk yapılanmaya başladığında bu firma her oyundan birşey çalarak oyunlar çıkardı bunuda unutmamak lazım, eski gamin piyasasını takip edenler varsa eleştiri yağmura tutuldukları zamanı hatırlar neyse demek istediğim şu online oyun piyasası istenilse çok daha derin ve canlı olur ama malesef aldıkları aylık ücretler yetmiyor ve bu güzel fantezileri para tuzaklarına döndürüyorlar durmadan birşeyin çıkması bundan ibaret.Para gücünü es geçmiyorum ama gerçekten oyun sektörünü seven insanlar kaldığına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Ya arkadaslar söyliyim büyük hayal kırıklığı yaşarsınız.Hani sc nin hikayesini role playini seviyorsunuz anladıkta.Univese of Starcraft'ta olmaz öyle şey niye derseniz.Warcraft gibi bir settings de bile wow için hikayeyi bitirdiler.Oynarken dağ tepe toprak diye dolanıoz rp olayi çok az.MMO starcraftta o bekledikleriniz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 sc2 isyiom zaten ben mmorpg istemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bende mmo istemiyorum valla. Görüntüler de wowdaki gibi 3d olmasın, insanlar görüntüleri ve basitliğinden dolayı sevdi starcraftı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 50 kişi Kerrigan'ı indirmeye gideriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hehe insanlar artık "ben medic dmg dealer diye biliyodum o yuzdne actım oynaıdm hep meğerse healbotmuş =( =( =( FU blizzard" diyemez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ultima veya Eve gibi en azından PvP bazında , karşı tarafı öldürünce, elle tutulabilir, honor vıdı vıdı dışında, adamın silahı veya eşyaları ceset , yada araç, uçak her neyse onun enkazında birşeylerin kalması çok önemli bence... Kuru kuru adam kes.. eee? ne geçiyor eline ? PvE yapıp evcilik oynamaksa amaç o ayrı, al SP oyun takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 esas diablo online lazım starcraftı geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 burdaki kişilerden çok daha blizzard fanıyım diyebilirim. (Cuce'yi ayrı tutuyorum, gosu adam o.) ancak Blizzard işin suyunu kaçırdı. Daha önceleri Warcraft Adventures yapacaklardı. Bir takım screenshotlarla ağzımızın suyunu akıttı. Ama çattanadak diye iptal ettiler projeyi. Gerçi daha sonradan kitaplar çıkartarak bir nebze telafi etmiş olsalar da, hayır ben Warcraft Adventures'umu istiyorum arkadaş. İkincisi de Starcraft Ghost vakası. Adamlar bir takım videolar çıkarttı. Biz bitiyor sandık, ama sonra "projeyi başkasına devrettik, oyuna yeni baştan başladık" dediler, sinirlendik. Grafikler de epey bir tuhaf olmuştu gerçi, ama "ahan size oyunun intro videosu" diye çıktıklarında tüm bu eleştirilerimizi geri aldık ve pek sevindik, pek sevindik. Tabii gene "ya biz aslında PS2'ye oyun yapmayalım, PS3 çıkıyor, kötü olur" dediler ve bu projeyi de iptal ettiler. Neyse bunları geçersem. Asıl meseleye geleyim. Tamam WoW çıktı, deliler gibi oynadık, çok sevdik, çok satıldı, 10 milyona yakın oyuncuya sahip oldu felan filan. Ama BUNDAN SONRA BİR TANE DAHA MMORPG İSTEMİYORUZ! Olmasın kardeşim mmorpg felan. En azından WoW'un hemen ardından gelmesin. NCSoft değil ya, Blizzard'dan bahsediyoruz. Adam gibi oturup düzgün oyun yapın. Warcraft Adventures veya Starcraft Ghost projesini bile revive edebilirsiniz. Ama elbette gönlümüz Starcraft 2'dedir, hararetle istiyoruz. Zamanında Blizzard iş başvurularındaki duyuruları "ahan da Diablo 3 geliyor" diye yorumlayanlar olmuştu. Şimdi de yeni başvuruları "Starcraft MMORPG geliyor" diye yorumluyorlar. 19 Mayısı bekliyoruz bakalım, Starcraft 2 haberi çıkacak diyorlar. *! dua eder * [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 20:42 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 hayııır starcraftla ilgili mmo filan çıkarmasınlar!! eğer çıkaracaklarsa oyunun yanında serum filan satsınlar zira hayat denen şeyden tamamen koparız :S starcraft 2 veya diablo 3 çıkarsınlar paşa paşa işte ya ne mmorpg si:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Valla azeroth2un nufusu dunya uzuerinde bir sürü ülkeyi rahat rahat gecmişken, mmorpg'ı zorlıyıcaklarını tahmın edıyorum bende ama umarım mmorpg dışında bişile gelirlerde bizde doya doya oynarız ohhhhhhhhh deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Aylık gelir varken adam tek boxluk oyun yapıp satarmı sadece.Oyunları hayır için yapmıyorlar ya para kazanmak için yapıyorlar ee MMO da bu işi en kolay yolu.Neyin habercisi olur bilemiyorum ama %90 MMO olacagı kesin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ben mümkünse blizzin artık oyun yapmasını istemiyorum.hepimizi farmera bağladı resmen wowu bıraktım bidaha da el sürmem bişeye kolay kolay.8yıldır falan mmo oynuyorum böle acı çekmemiştim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 oyunları hayır için yapmadıklarını biz de biliyoruz, ancak tek gelir yolunun aylık subscription olmadığını da bilmen lazım. subscription için ödediğin paraların tamamı mmorpg firmasının cebine gitmiyor. çoğu server paralarına ve oyunun geliştirilmesine harcanıyor. sadece mmo yaparak para kazanamassın. bak mesela sims çok satıyor. ek paketleri de çok satıyor. adamlar bu şekilde çok para kazandı. "box oyunu para kazandırmaz" demişsin, ama WoW'dan sonra Blizzard'ın en çok para kazandığı oyun muhakkak Starcraft'tır. Bunun nedeni 10 sene öncenin oyunu olmasına rağmen, hala orjinalini satın alan insanların olmasındandır. Özellikle Güney Kore'de adamlar büyük turnuvalar düzenliyor. Blizzard'a lisans parası felan ödediklerini düşünsene. Ya da TV'de maçlar yayınlıyorlar. Belki bunlar için bile Blizzard'a para ödüyorlardır. Tek gelir yolu mmorpg yapmak değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 mmo dan para kazanmak zordur. cunku box oyunlardan ziyade inanilmaz bir ugras, adam ve para ihtiyaclari oluyor. box oyunda tutar yaparsin oyunu, satarsin. sonra bug fix patchleri yada expansion hazirlarsin. ama ayni zamanda ozgur olursun. bir sorunu ertesi gun patch ile duzelmene gerek yok. belirli bir kadro bu isin ustesinden geliyor. ama mmo olunca is cok degisiyor. her sey real time calisiyor. sorun oldugunda hemen mudahale ediyorsun, bug fix i cok cabuk yetistirmen gerekiyor cunku aylik para odeyenlerden baski goruyorsun. her an her kadro elinin altinda olmali. sonra gm ve serverlarla ilgilenecek ek kadro almak zorundasin. db inden tut server hardware ine kadar teknik server bulundurmak zorundasin. bunun bi de baglantisi var. box'a nazaran en buyuk olumsuzluk ise zaman sorunu. evet aylik ucret felan box dan daha cok getiriyor gibi ama yaptiklari harcama ise o kadar fazlasiyor. tabi genede saglam bir mmo normal box oyunlarindan daha cok kazandirir. edit: 8 gun kalmis bu arada aciklamaya [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 09:16 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 wow cikmadan 3 4 ay once blizzardin wow sayfasinin faqlarina bakarken bi sorunun altinda `hayir bunu diablo icin yapabiliriz` gibi bir ifade yer aliyordu, cok heyecan yapmistim ozaman obaa diablo online mi acaba diye sorunun ne oldugunu hic hatirlamiyorum ama hatirladigim mmo ile ilgili bir soruydu blizzard bu saatten sonra world of sezercik yapsa satar ne yaptigi onemli degil galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 world of sezercik: rise of the "benim babam cok zengin. esege bincem bincem belini kiracam" guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 world of sezercik expansion: return of the sezercik polisten kaçan kokainman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 square enix için de başlıkta ki haberin benzeri bir söylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ya tabiki bir MMO nun giderleri normal BOX oyunun giderlerinin hayli üzerinde olacaktır ( ekip ücretleri, server paraları felan ) ancak bahsedilen firma Blizzard ki 5-8 milyon uzerine oyuncusu bulunan bir MMO ya imza atmışlar.Bu MMO nun giderlerinin hayli hayli uzerinde gelir elde ettikleri açık neden BOX yapıpta satmakla daha azını hedeflesinler ki. Stafcraft zamanında cıkmıs ve hala da oynanan bir oyun olabilir , Warcraft da cıktıgı zamanlar öyle idi ( ör: Dota çılgınlıgı) ama gidip MMO ya yatırım yaptılar hayli hayli fazlasınıda kazandılar/kazanıyorlar. Blizzard boyle bir başarı yakalamışken gidipte BOX oyunla uğraşıcagını sanmam. Gider ne kadar çok ise geliride o kadar çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Blizzard ana sayfasına oyun kronolojisini gösteren ilginç bir resim koymuş, kesin 5 gün sonra belli olacak bir sonraki çılgınlığın adı (tahminim SC2 gibi ama belli olmaz bu elemanların sağı solu :)). [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar