Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evanescence Konser

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet? pişmaniye dötüne kurban olurum ben onun be ne diyorsun.:)

hem oradaki hatun potansiyelinin de had safhada olacağı ayrı bir meseledir...:D

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 20:23 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ehah penth
bi 2 sene önce de ''Hey GirL'' dergisine cikti diye sogumustun.

ayrica ben sevsem bile gitme hatasinda bulunmazdim.
13-14 yas grubu büyüyünce vampir olmak isteyen, saclarinin arasinda yarasa besleyen bir öbek özenti ergen -cogunlugu kari- topluluguyla karsilasma ihtimali pek yüksek hani.
Opeth konserine bile akmislarsa bilemicem :/
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İşkence olacak bana , işkence. Aile zoruyla kardeşimi götürüyorum , üstelik Ankara'dan. Torrentten albümlerini indiriyorum şimdi , güzel çıksalar bari(izlediğim klipleri beğenmemiştim ; metal falan değil bu : iki akor üzerine sabit ritim ve güzel ama bariz eğitimsiz kadın vokal).

Ön grup kim biliyor musunuz?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
16 yaş...kardeşim 14 yaşında. Yetişkin eşliğinde girebiliyorlar mı? Bazen öyle yaptıkları oluyor. (N'olur giremesinler. N'olur...)

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 15:14 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Evete dinliyoruz O KARIYI! Saygılı olaım pls, duygularımızı incitiyorsunuz :D

PS: Gidecek olan varsa irtibata geçebiliriz... Beraber gitme gelme, akma akamama vs vs... Hertürlü teklife açığım :P
Mesaj tarihi:
Orada olacak ortamı bile düşünmek istemiyorum. Orada olacak grubu zaten düşünmüyorum orası ayrı, kenibıl korps gelsin emi li nin üstünde güttüral divormınt yapsın hühühü *kaçar*
  • Yeni Oluştur...