_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 http://evanescence.com/tour.asp 24 Haziran,Kuru Çeşmede [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 11:15 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ]
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Şarkıları hoşuma gitse de, canlı perfarmansının kötü olduunu söylemeden geçemeyeceğim
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 allaaaaah kaçmaz hayatta kaçırmam. hemen ÖSS sonrası zaten. eyo! bi de within temptation ve lacuna coil istiyoruz hadi.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 pismaniye dotlu bir hatunun cikip aglamasini mi dinlemeye gideceksiniz euhehu
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 evet? pişmaniye dötüne kurban olurum ben onun be ne diyorsun.:) hem oradaki hatun potansiyelinin de had safhada olacağı ayrı bir meseledir...:D [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 20:23 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
dory Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 o kadin yerine ayı bogazlasalar daha hoş olur. studyo seslerle bi yere geliyorlar boyle deli oluyorum canli performans berbat kesinlikle degmez
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ehah penth bi 2 sene önce de ''Hey GirL'' dergisine cikti diye sogumustun. ayrica ben sevsem bile gitme hatasinda bulunmazdim. 13-14 yas grubu büyüyünce vampir olmak isteyen, saclarinin arasinda yarasa besleyen bir öbek özenti ergen -cogunlugu kari- topluluguyla karsilasma ihtimali pek yüksek hani. Opeth konserine bile akmislarsa bilemicem :/
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Opeth konserine giderlerse pogoculardan dayak yerler
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 valla canlı performansını bilmemnesini bilemem. istediği kadar velet de dolaiblir pek umrumda da değil açıkçası. amy'yi görmeye gidiyorum ben oraya kardeşim!:D
dory Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 amy kadar daş düşssün topice! cirkin o kiz
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 hakkaten balık etli bişey o. hatta belki daha da fazlası... canlı performansı da o kadar kotu diil ayrıca bence gayet de hoş
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 İşkence olacak bana , işkence. Aile zoruyla kardeşimi götürüyorum , üstelik Ankara'dan. Torrentten albümlerini indiriyorum şimdi , güzel çıksalar bari(izlediğim klipleri beğenmemiştim ; metal falan değil bu : iki akor üzerine sabit ritim ve güzel ama bariz eğitimsiz kadın vokal). Ön grup kim biliyor musunuz?
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 öncesinde Hayko Cepkin sahne alacak, indirimli biletler:75 sahne önü indirimli biletler:175 gerçi baterist gruptan ayrıldı,amy de gitaristi kovmuş,1ayda kurulucak grup ne denli dinlenir,tartışılır
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Hayko Cepkin... ... ... ... ..İMDAT!!!!
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Uuu önce Sayko Cepkin üstüne Amy Lee. Çok gg bir olay imiş.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 16 yaş...kardeşim 14 yaşında. Yetişkin eşliğinde girebiliyorlar mı? Bazen öyle yaptıkları oluyor. (N'olur giremesinler. N'olur...) [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 15:14 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
malik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 75 ytl diyosunuz beyler bu karıyı dinlemek için ?
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Evete dinliyoruz O KARIYI! Saygılı olaım pls, duygularımızı incitiyorsunuz :D PS: Gidecek olan varsa irtibata geçebiliriz... Beraber gitme gelme, akma akamama vs vs... Hertürlü teklife açığım :P
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Orada olacak ortamı bile düşünmek istemiyorum. Orada olacak grubu zaten düşünmüyorum orası ayrı, kenibıl korps gelsin emi li nin üstünde güttüral divormınt yapsın hühühü *kaçar*
Öne çıkan mesajlar