Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Hepimiz defoluyuz aslında. Hangimiz herşeyinin çok iyi gittiğini söyleyebilir ? Bir kıyafet düşünün. Görünüşte herşeyi yerli yerinde içini çevirdiğimizde ise dikişi atmış birçok yeri var. Veya ne söküğü olan ne de görünüşü kötü olan bir kıyafeti düşünün. Kumaşı yetersiz, hasta. Hepimiz böylemiyiz ? Hayat, vermeye çalıştığımız bir sürü zor sınav ile geçiyor. Kimileri acılarını yönlendirip hayatına devam etmeye çalışıyor, kimilerine ise acıları yön veriyor. Evet. Acılarım beni yönetiyor. Peki ya sizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Bakış açını değiştir derim. Hayatı düşündüğün kadar yaşarsın. Senden daha kötü durumda olup hayatının tadını çıkartanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Sorun da burada başlıyor. Keşke değiştirebilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Değiştirmekse sana kalıyor. Vaktinde benim gibi emrah modunda gezen yoktu. Noldu? Değiştirdim mutlu oldum. Zor yada kolay olcak, uğraşcaksın. Vurdum duymaz olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Bukadar acıya bağlı kalma derim. Acı dediğin nedir, herşey senin kafanda bitiyor sonuçta. Kimi insanlar vardır derdi senden büyüktür ama mutludur. Aşmaya çalış derim, neden yaşadığımız belli olmayan bir dünyada yaşam mücadelesi veriyoruz anlamsız anlamsız, bir de acılara takılırsak ot gibi yaşarız. Hiç gerek yok derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 İnsanların zor dönemleri olabilir. Olur ve olacaktır. Hayatın bittiğini düşündüğünüz bir çok an gelip geçecekdir. Ama bitmez işte, bir sıkıntı geliyorsa denge için ardından güzel bir şey de gelir. Sadece sabır gerekiyor. Ve etrafındaki güzellikleri görebilmek. Genel olarak neslimiz bir duygusal çöküntü eşiğinde, evet çoğu kişi kendini defolu görüyor. İşte ama öyle değil. Önüne bakıcaksın her şartta. Arkaya bakarak yürürsen kesin düşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Eğer acılarından kurtulamıyorsan, onlara alışmaya çalış, acılarınla barış, mutsuzluktan mutlu olmayı öğren acılıyken iyi olmaya çalışma,aksine acını gereğinden fazla deş,depresifliğin tavan yapsın,1 hafta 2 hafta 1 ay gerekirse 2 ay kendine acıyarak geçir eğer böyle yapabilirsen bir süre sonra mutlu olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 abi....emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Şimdi, sen bana geliyorsun, bende küçük pembe haplardan var. Sana veriyorum. Hayat tozpembe. no emo. müracaat içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 edit/asdneyse [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 14:36 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ben süperim. [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 16:02 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 "çikolata lazim sana" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 benim kaderimde war acı çekmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 sevinmek icin sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 acı olmasa hayatın güzelliklerinin farkına varamazdık. DIY101:diyalektiğe giriş I. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 All this pain is an illusion :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 >. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 üstü kapalı bir de fırça yedik, iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Dostum kurbağa olmuş bir el atıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar