-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 bu yazın başında yazlığa gidicem diye kablonet i kapattırdım Ataköy de oturuyorum Aktifkablo bakıyo şimdi bu hafta geldik açtırıyim diye telekoma gittim orada duran eleman bana oraya bakan adamlar gittiler kimse yok açamazlar 10gün sonra gel belki düzelir dedi yahu bunların sözleşmesi yokmu nası giderler devletin hizmeti sahipsiz kalırmı dedim adam gittiler valla sözleşmeyi fesh ettiler gittiler dedi bunu açtırmanın hiç bi yolu yokmu , herbi bok hazır sadece 25milyon açtırma parası yatıracam 2 işlem yapıp açılacak internet Suck it Aktifkablo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Servis garantileri olması lazım. Tekrar aç ve seviyeli olarak ısrar et. En sonunda olmassa şikayette bulunabileceğim müdürünüzü bağlarmısınız de.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 aktifkablo ile kablonet farklı firmaların değil mi?[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ben geçen yaz utv den kapattırmıştım yazlığa giderken hiçbir sorun yaşamadım yanlız tekrar açtırmak için 13 milyon mu 15 milyon mu ne vermiştim[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Aktifkablo uzanların ve mallarına el konuştuğu için mi bilmiyorum aktifkablo da servis elemanı hiç yok. Bİ süre önce bizim kablotv gitmişti 1 hafta fln sürdü birçok yere telefon ettik sonra kendiliğinden düzeldi Aktifkablo telekoma devroluyordu en son yakında devrolur ve sende kablonetine kavuışursun[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 AktifKablo'dan şuan bağlantısı olanlar hizmet almaya devam ediyorlar ama; yeni üye almıyorlar zaten telekom'a devrolucakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Telekom çoktan el koydu aktifkabloya ben hala bağlanabiliyorum allahtan :) uzan dan kurtulduğuma seviniyorum...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Aktifkablo'nun telekomla olan sözleşmesi feshedildi.Yeni şirket gelene kadar hizmet vermeye devam edecekler ama tesisat yapmayacaklar...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 arkadaşlar bnm kabloda bi hızlı oluo bide bazen dialuptan bile yavaş oluo.yeşilköydeym ve iki sokak ötedeki arkında kablosu var onda bi sorun yok ama ben kafayı yicem[hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar