Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Arkadaşlar, nedanko adlı hesap delanındır. İşi gücü yok oyundakilere nedanko hesabı ile mesaj atar, bakım yapacağım oyundan çıkın falan der. Tabi biz de nooluyo ya dur tamam falan deriz de, hiç gerek yoktur. Oyuna başladıktan sonra zaten pati server ile alakamız kalmıyor, host arkadaşın üzerinde oynuyoruz. Diyeceğim odur ki, Dela S.Partisi'ne oy verin
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ban yetmez, bigun toplanip dovmeye gidelim.
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 buyrun gelin euhe nedanko bu arada ozelime gel account sifreni vereyim, dyna da regli degildi kendi aldi o. ama simdi, kabul edin. cok komikt. adamlar oyundalar, serveri bakima alcaz cikmaniz lazim dedim. biri, zaten yeniliyoduk cikalim abi dedi. dynun, 5 dkya cikiyoruz abi tamam abi hemen abi dedi. arada daha cok mesaj var hatirlamadigim, inanilmaz guldum burda.
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Dynun a ne kadar dokunduysa konu açma ihtiyacı hissetmiş. Yok mu bütün konuşmaların logu falan bişeysi okurduk, eğlenirdik =p
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 lol, neyse yeni sistemden sonra patinin kullanici sistemine baglicaz, herkes kendi useri ile girecek, olmaz sonra boyle olaylar :) [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 12:17 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Tam olarak şunu dedim: Tamam 5dk ya çıkıyoruz.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ne lameri lan anıra anıra gülmüştük biz.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 heuaheu unutmuşum ben bunu lan
Öne çıkan mesajlar