Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Sin City görünümünü nasıl yapacağınızı anlatacağım bir tutorial hoşunuza gider mi? Ona göre hazırlıcam bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yep, yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ohannes evat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 sin city görünümü derken, siyah beyaza renkli gözler falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 abi sin citynin o yağmurlu filan cartcurtlu çükibikli görüntüsünün tamamen aynısı... bi 5 dakka bekletcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ovrayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 lan durun işim cıktı gece eve gelince koycam direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yapamadı kaçıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ulan keserim ben bu vatan bilgisayarı ya. adamlardan özellikle belirte belirte masaüstü bilgisayarım için firewire kartı istedim adamlar laptop için olanını göndermişler çokta lazımdı bugune. allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 resım cok buyuktu o yüzden qualityi kıstım biraz geliyor gençler ISTE TUTORIAL: [spo][/spo] [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 21:30 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ayarları tam göremeyen arkadaşlar; Buradan orjinaline bakabilirler. Teşekkürler Stiffler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ne yaparsam yapayım 3. resimdeki gibi olmuyor. birşeyler eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bende 3. resimdeki gibi oluyor da, yağmur öyle güzel durmuyor. Yoksa o siyah-beyaz rengi tam tutturuyorum. Levie senin nasıl bir problem var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 zamanında şöyle bişey yapmıştım :D [spo] [/spo] [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 00:17 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ne kadar kaliteli ve cozunurlugu yuksek resim kullanırsanız o kadar iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 birde her resim levellerle oynanmaya müsait olmayabiliyor. ilk önce bir kaç resim alın onlarda ilk aşamaları deneyin. eğer level ayarları yapıldıktan sonra sorun gözükmüyorsa diğer aşamalara geçinderim. [spo][/spo] [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 00:30 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 comic sans kullansana direk çizgiroman fontu hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Son resimdeki şahıs, Evanescence'in Amy sine ne kadar benziyor yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 o bu [spo] sondan bi üsttekide şu onunda üstündeki bu[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 03:41 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ][/spo] [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 03:47 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yok arkadaş olmuyor. o hafif grimsi renk oluşmuyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 hangi grimsi hareket? sen geldiin noktayı bi koysana bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 renk renk hehe CS3 kullanıyorum bir de... [spo] [/spo] [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 20:27 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 sin city'de hep yağmur mu yağıyordu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bir de ben deneyeyim dedim de batırdım sanırım hehhehe :P [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 pek olmadı istediğim gibi. o havayı veremedim :( [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar