Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversitelerde kılık kıyafet uygulaması ile ilgili

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Birde bunlarin upgradelileri var, turbani takiyo kafaya ustune peruk geciriyo, cok ilginc bir hale burunuyo. Ben uni ye ilk girdigimde uzaktan pek ne olduklarini secemiyodum, sac var, sacda darmadagan oturmamis ya kafaya, yamuk yumuk duruyo, altinda da bisi gozukuyo ama sanki epidermik bi sorunu varda sacinin alti siyah gibi geliyo, alti kaval ustu sishane yani, muzelikler yani gormelisiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha
hortenin koyduguna benzer resimdekileri kendi okulumda bile gordum(izmir ekonomi uni)

okul kapısından girerken turbanı cıkarıp peruk takıyolar, alacele taktıkları için daha da embesil bi goruntuye burunuyolar. Sayıları çok az okulda (izmir nede olsa) ama varlar yani.

Ayrıca bunların Turban altı Topuz, Turban altı Makyaj tipleri varki sormayın gitsin :)

Birde fırlama bir arkadaşım var otobus duragında beklerken geçen turbanlı bi kıza laf atmıştı

"hey yawrum hey ne varsa şu turbanlılarda var" diye

kız accaip bozulup hızla kaçarcasına uzaklaşmıştı ordan
pohahahah diye yarılmamıza sebebiyet vermişti :)

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 13:46 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Haha o sakaryaki, bana "burasi Fen-Edebiyat burda kupe takilmaz" diye gelen "reis"lerin oldugu yer, geldik 3-4 kez sonra gelemez olduk okulu birakdik...

Bana, kar yagip 1000 kisilik kafeteryasinin kar tatilinde catisinin cokmesi uzerine, keske tatil olmasaydida icinde ogrenciler varken cokseydi.. Zaten hep o universiteli kizlarin erkeklerle dusup kalkmasindan bu deprem oldu diyen esnafin sakaryasi..

O sakaryaki, ramazanda okulda sigara iciyoz diye "Burasi Fen- Edebiyat" ayagi cekenlerin sakaryasi..

neyse o sakarya iste..
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi sırf o sebepten bıraktıysan adamar amacına ulaşmış. Şimdi o kadar baskı yok gerçi yağamıyolar, eskidendi, saçlı sakallı küpeli çok var.

türban sorununa gelince, 20 yıl önce böyle bi sorun mu vardı?Peki bunu sorun haline getirenler kim? Bu soruları bi cevaplasın türban yasağına karşı olanlar..

Gençler de akıllı olsunlar, ikmselerin piyonu olmasınlar. Beni de kızdırmasınlar =)

edik başörtüsü, türbanla değiştirildi. =)

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 17:58 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Girilmiyor, çünkü "başın kapalı olması" zaten yasak. Bizim okulda örneğin başında şapka da varsa çıkartıyorlar dışarı dersten, bere varsa da. Üniv girişi kampüs girişi sözkonusu olduğunda ise başörtüsü takan öğrenci görmedim görmedim zaten o yüzden bilmiyorum onlara nasıl davranırlar da türban giremiyor, başörtülü yaşlı/büyük kadınları da (veli olsun çalışan olsun vs vs) sorunsuz alıyolar. Tabii üniversitesine, ya da görüşüne göre değişir bu okuldan okula. Ama siyasal simge olarak kastedilen şey başörtüsü değil türban, onu belirtmek istedim.

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 18:11 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

"laaaaaaaaaağ olom bah o gadar süslenip püsleniyo bi de kapanıyo laaaağ tipe bah laa" diye başkasının kıyafetine karışmak gibi geldi bana senin yaptığın, ama güvenemedim kendime, mallığıma yordum.

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 20:14 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...