Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 kendini çok zorlama anlamazsın sen böyle ince detay gerektiren konuları. küresel ısınma var ama o da seni ilgilendirmez ancak bi taraflarını yıkamak için su bulamadığında tükürüğünü kullanınca anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ya al çarşını pazarını defol git burdan, derin görünümlü sığ cümlelerle anca kankalarına verirsin ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 OLUM ADAM KÜRESEL ISINMA BİLİYOR! (konuyla ne alakası var çözmesi için GERGE'yi çağırıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 obaa foruma şaka gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Karma don. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 dönde şeyime kon [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 18:09 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Orçun: aga Orçun: çok pis Orçun: ayar verdim sana dostum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 üstüne kustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: vaniLLe üye [şikayet et] § 03 Mayıs 2007, Perşembe - 01:53 [ özel msj ] Mamut, ordasin biliyorum.. 60 milyonun önünde, bütün gecmis doomgünlerini kutluyorum bu vesileyle. Free your mind and your ass will follow. Mahmut kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: uzerimize altimiza karisicaksan foruma ne yaziyosun bre ask kelebegi gavur buna made of fucking win diyor arkadaşım. insana level atlattıracak deneyim veren cümle öbeği diye birşey varsa budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Kız burda çok güzel bi şekilde erkek arkadasının dogum gününü kutlamış. Tarz tarz mesajlar atıp niye dalga geçiyosunuz. Herşeyin dogrusunu siz mi yapıyosunuz ne itici hareketler bunlar..Bide yıllardır burda olanlarınız var içinizde.. Hep yavşak yavşak hepi pörtley hepi förfey mi denilmesi lazım anlamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 "bugun biricik askimin dogum gunu cok seviyorum onu" bilmemne dese kimse bisey demez ama gidip msn mesaji gibi konu aciyor ona laf etmis millet. bende acarim yarin oburgun dela senden cocugum olsun istiyorum bilmemne diye onada laf etmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Yahu burdaki insanlaramı sorucak kız hislerini nası belirticegini..En sonunda dogum günü temalı bir topic oldugunu anlamışsın..Burdan insanlara hem dogum gününü haber vermek istemiş hem de kendi hislerini yazmış.. Bi garip yer olmaya başladı burası yani iyice hareketler ve davranışlar 13 yaş altı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 onu diyorum iste, uslup forum uslubu degil. forumu acarken burdaki insanlara sormasi gerekmiyorsa, burdaki insanlarinda yorum yaparken kimseye sormasi gerekmiyor. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 23:03 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 neler diyosun sen böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hadi dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Maç baydı galiba ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 DOTAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ali yapma böyle plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Carmadon bir hışımla gelmiş ama sükse yapamamış . Kıyamıyoruz buradan kendisine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 kutlu ve mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 cons fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hadi maç gg dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bir elma çürük diye hepsinin çürük olması gerekmiyor. İnsanları tanımadan veya amaçlarını bilmeden anlamsız yorum yapmayalım, kotamı yiyorsunuz. ÖNCE Bİ TANIYALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar