BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Hepimiz Beyin Ergeniyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: @saeros: Gönderme de gözden kaçmıyor ha :) Benim açtığım topiği de beğenmeyen olabilir tabii ki saygı duyarım, mühim olan farklı insanlara saygı gösterebilmek zaten :) yok yau, genel olarak söyledim ben onu, senin öyle bi topic açtığından bile habersizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Off böyle olaylar hep gece saatlerinde vukuu buluyo kaçırıyorum yahu! Doum günün kutlu olsun passanger. Bak olayı geç gördük diye sadece kuru kuru doum günü kutluyabiliyoruz oysa ne güzel malzeme varmış konuda :=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ohoo alttan alacak olgun bir arkadaşımız yok mu burda d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 23 yasına gırdım merak edenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Aman Tanrısaa!!!! Passanger'ın sevgili varmış ne hava attı of be!!! Manyak mısınız arkadaşlar ne hava atması yahu? Benim de sevgilim Pati olsaydı, ben de kalkar doğumgününde konu açar, yeri geldiğinde "Seni seviyorum" derdim. Ne var ki bunda? Mutlu yıllar Passanger. P.S : Aquila, kimse seni sevmiyo diye millete ayar verme sende =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Nice senelere. Mutluluklar. [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 12:21 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: Aman Tanrısaa!!!! Passanger'ın sevgili varmış ne hava attı of be!!! Manyak mısınız arkadaşlar ne hava atması yahu? Benim de sevgilim Pati olsaydı, ben de kalkar doğumgününde konu açar, yeri geldiğinde "Seni seviyorum" derdim. Ne var ki bunda? hadi onu geçtim,o dediğinde sen açıyorsun topici.peki ya sizin sevgiliniz olsa -olsun ben yine açtırtmam böyle bir topic diyebilirsiniz- ,sizden habersiz size süpriz yapmak istese ve böyle topic açsa?niye açtın diye soran çıkmaz herhalde.sonuçta amaç kötü bir$eyde değil sadece tek cümle ile doğum günün kutluyor.bundan daha beterlerini de gördük yani amacın direk belli olduğu.bu sadece küçücük bir süpriz geldi bana.belki çok pollyannacılık yaptım ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Dogum gunun kutlu olsun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 saolun saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: P.S : Aquila, kimse seni sevmiyo diye millete ayar verme sende =P kirdin kalbimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 buradan da anlaşıldı ki sevgiliyi patiye üye yapmayacaksın.. aslında çok da güzel bir jest yapmış topik sahibi şahıs, doğumgünü mesajıdır, kişisel bölümü açıldığından beri onbin tane doğumgünü konusu açıldı ama bu kadar eleştirilmedi.. ne var yani? neden, kime hava atsın adam onu anlayamadım.. neyse. bu arada doğum günün kutlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 nice yıllara passanger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 iyi ki doğdun passanger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 @saeros: +1 nice yıllara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 konu ilgimi çekti okudum. amma gereksiz adam var formda ya. anlamadım bu kadar tepki gösterdiklerine. kişisel bölüme açmış konuyu kutlamış sevgilisinin doğum gününü ayarcıbaşı zanneden arkadaşlar ayar diye yanıp tutuşuyorlar. bi ayar çekilmesi gerek burda bazılarına dengeleri bozulmuş. o ayarı ben çekicem bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: o ayarı ben çekicem bi ara. Hail to the chief. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Türkçe biliyor musun reis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Çat pat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 burda kimse mevlana değil git öğren gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bu muydu çekeceğin ayar? Kısfmet değilmiş demek. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 17:41 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 YÜRÜ BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sana ayar çeksem bile dimağın ayarı anlayana kadar anlamsızlaşır kelime. ingilizce yazan insanlara zaten ayrı bir ayar çekmek lazım. türkçe'den imladan iki satır yazıdan haberiniz yok ama oraya buraya ingilizce kelime yazmak diyince en önde koşarsınız. senin gibilerin tamam demek zoruna gider günlük hayatta. ör: - abuzercan zırtabozları eve bırak. - okeyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ben de noob, pwned tarzı kelimelere uyuz oluyorum.. türkçesini kullansana.. neyse aga doğum günün kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: sana ayar çeksem bile dimağın ayarı anlayana kadar anlamsızlaşır kelime. ingilizce yazan insanlara zaten ayrı bir ayar çekmek lazım. türkçe'den imladan iki satır yazıdan haberiniz yok ama oraya buraya ingilizce kelime yazmak diyince en önde koşarsınız. senin gibilerin tamam demek zoruna gider günlük hayatta. ör: - abuzercan zırtabozları eve bırak. - okeyyy. TAMAM Yazana kadar çok gözyaşı döktüm ama oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar