Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Passanger'e...

Rossy

Öne çıkan mesajlar

Aman Tanrısaa!!!! Passanger'ın sevgili varmış ne hava attı of be!!!

Manyak mısınız arkadaşlar ne hava atması yahu? Benim de sevgilim Pati olsaydı, ben de kalkar doğumgününde konu açar, yeri geldiğinde "Seni seviyorum" derdim. Ne var ki bunda?

Mutlu yıllar Passanger.

P.S : Aquila, kimse seni sevmiyo diye millete ayar verme sende =P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aman Tanrısaa!!!! Passanger'ın sevgili varmış ne hava attı of be!!!

Manyak mısınız arkadaşlar ne hava atması yahu? Benim de sevgilim Pati olsaydı, ben de kalkar doğumgününde konu açar, yeri geldiğinde "Seni seviyorum" derdim. Ne var ki bunda?

hadi onu geçtim,o dediğinde sen açıyorsun topici.peki ya sizin sevgiliniz olsa -olsun ben yine açtırtmam böyle bir topic diyebilirsiniz- ,sizden habersiz size süpriz yapmak istese ve böyle topic açsa?niye açtın diye soran çıkmaz herhalde.sonuçta amaç kötü bir$eyde değil sadece tek cümle ile doğum günün kutluyor.bundan daha beterlerini de gördük yani amacın direk belli olduğu.bu sadece küçücük bir süpriz geldi bana.belki çok pollyannacılık yaptım ya neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

buradan da anlaşıldı ki sevgiliyi patiye üye yapmayacaksın.. aslında çok da güzel bir jest yapmış topik sahibi şahıs, doğumgünü mesajıdır, kişisel bölümü açıldığından beri onbin tane doğumgünü konusu açıldı ama bu kadar eleştirilmedi.. ne var yani? neden, kime hava atsın adam onu anlayamadım.. neyse.

bu arada doğum günün kutlu olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
konu ilgimi çekti okudum. amma gereksiz adam var formda ya. anlamadım bu kadar tepki gösterdiklerine. kişisel bölüme açmış konuyu kutlamış sevgilisinin doğum gününü ayarcıbaşı zanneden arkadaşlar ayar diye yanıp tutuşuyorlar.

bi ayar çekilmesi gerek burda bazılarına dengeleri bozulmuş. o ayarı ben çekicem bi ara.
Sosyal ağlarda paylaş

sana ayar çeksem bile dimağın ayarı anlayana kadar anlamsızlaşır kelime. ingilizce yazan insanlara zaten ayrı bir ayar çekmek lazım. türkçe'den imladan iki satır yazıdan haberiniz yok ama oraya buraya ingilizce kelime yazmak diyince en önde koşarsınız. senin gibilerin tamam demek zoruna gider günlük hayatta.
ör:
- abuzercan zırtabozları eve bırak.
- okeyyy.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sana ayar çeksem bile dimağın ayarı anlayana kadar anlamsızlaşır kelime. ingilizce yazan insanlara zaten ayrı bir ayar çekmek lazım. türkçe'den imladan iki satır yazıdan haberiniz yok ama oraya buraya ingilizce kelime yazmak diyince en önde koşarsınız. senin gibilerin tamam demek zoruna gider günlük hayatta.
ör:
- abuzercan zırtabozları eve bırak.
- okeyyy.

TAMAM

Yazana kadar çok gözyaşı döktüm ama oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...