Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara sarma tutorialı

Stifler

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Malzemeyi ince uzun bir çizgi halinde kağıdın ortasına yayıp sarıyor , sonra yakıp içiyorsun. Uçlarından birine yarın cm kalınlığında sigarayla aynı uzunlukta ama rulolaştırılmış bir karton parçasını filtre diye geçirebilirsin(rulonun içinde duracak bu). Eğer akciğer kanseri , gırtlak kanseri , pink floyd , the doors falan olursan sonra , bize gelme ama...
Sosyal ağlarda paylaş

işin özü maliyet olunca pek bi ucuza geldii ortada olan sarma sigara içilmeye değer.tabi bende bu güne kadar adam akıllı içemedim.iskenderundan sipariş ettim.çok dandik bişi geldi.bunun özünde drum felan denemek lazım ama onuda taa tunalıya gidip kim alacak.(bildiiniz bi tobacco shop varsa söleyin tabi. kızılaydaki amerikan pasajındaki pipo tütünü satanlar dahil hiç bi yerde yok.tunalıda bi tabakacı yolda satıomuş.onuda kim bulacak.)
Sosyal ağlarda paylaş

o çok dandik.100 bin liraya lise zamanında üniye hazırlanırken felan sigram bittiğinde gidip alıodum bi tane.ama ne tadı var ne tuzu.anadolunun baarından kopup gelen bu tütünün içine bide tat versin die adam vanilya koyuyo ii ce bok edio.safınıda satıomuşdu makinesiyle.7 milyona makine + 1 kilo tütün dü galiba yanlış hatırlıo olabilirim.

tarif edilecek yerin drum satması tercih edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Golden Virginia + OCB mavi = win

Kadıköy Rıhtım'da Bambi'nin hemen yanında dolap gibi bir hede vardır, onun civarında az dolanın kime yoksa. Bir dayı gelecek, o dayıdan edinebilirsiniz.

Sigarayı tersten sarmak gibi garip bir huyum var, da anlamadığım makineyle kesinlikle saramıyorum. Düz de saramıyorum =P makineyle sarma tutosu süper olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...