Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 sigara sarma tutorialı istiyorum makinayla filan değil onu bizde biliyoz :sdfsd elle nasıl sarılır güzelce sarılır onu istiyorum varmıdır bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Yüce üstad Chemical ın bi tutorialı vardı zaten bu konuda=) Aramaya inanın lütfen :P http://forum.paticik.com/konu.php?id=126617 [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 22:42 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 abi biliyorum onu internette vardı direk =)) gerçeği lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Malzemeyi ince uzun bir çizgi halinde kağıdın ortasına yayıp sarıyor , sonra yakıp içiyorsun. Uçlarından birine yarın cm kalınlığında sigarayla aynı uzunlukta ama rulolaştırılmış bir karton parçasını filtre diye geçirebilirsin(rulonun içinde duracak bu). Eğer akciğer kanseri , gırtlak kanseri , pink floyd , the doors falan olursan sonra , bize gelme ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 makinayla içiyorum ben zaten... ama kendim sarmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 öğretirim ben sana webcam açıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 tamam janmsiniçih [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 04:14 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bu devirde ne sigara sarmasından bahsediyosun ? Tabi konu sigaraysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bu devirde derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 abi eskiden kasıyodu millet yapıyodu sigara evde babamda yapmıştı zamanında bundan 10 yıl önce falan ama şimdi böyle şeylerle uğraşan insan kaldığını sanmıyorum en azından yaş itibariyle (tahmini 20+ diyelim sana) ilginç geliyo yani bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Var hocam çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 otmu sarıon yoksa nan sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 çok var saran hele bütün avrupa sarma tütün içiyor sigaranın 4-5€ olması nedeniyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 aha ot. acikcasi su an kaliteli bir malatya tutununu tum sigaralara degisirim. pek devirle alakali degil yani, bazi tatlar eskimiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 işin özü maliyet olunca pek bi ucuza geldii ortada olan sarma sigara içilmeye değer.tabi bende bu güne kadar adam akıllı içemedim.iskenderundan sipariş ettim.çok dandik bişi geldi.bunun özünde drum felan denemek lazım ama onuda taa tunalıya gidip kim alacak.(bildiiniz bi tobacco shop varsa söleyin tabi. kızılaydaki amerikan pasajındaki pipo tütünü satanlar dahil hiç bi yerde yok.tunalıda bi tabakacı yolda satıomuş.onuda kim bulacak.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 karanfil'de bıçaklar kitapevinin altında circop var. oraya gidip adıyaman tütünü iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 o çok dandik.100 bin liraya lise zamanında üniye hazırlanırken felan sigram bittiğinde gidip alıodum bi tane.ama ne tadı var ne tuzu.anadolunun baarından kopup gelen bu tütünün içine bide tat versin die adam vanilya koyuyo ii ce bok edio.safınıda satıomuşdu makinesiyle.7 milyona makine + 1 kilo tütün dü galiba yanlış hatırlıo olabilirim. tarif edilecek yerin drum satması tercih edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ben samson kullanıyorum tütün olarak araştırın. hollanda tütünüydü galiba tam hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 pazardan diyarbakır tütünü aldım 40milyona bir yıl olcak içiyorum hala mis :) parlament falan içerdim eskiden huzuru buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 beyaz drum iyidir derler hep neden bilmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 oha bütün internete yayılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Darqainu said: pazardan diyarbakır tütünü aldım 40milyona bir yıl olcak içiyorum hala mis :) parlament falan içerdim eskiden huzuru buldum. aynen parliament içiyordum aldım bi golden virginiayla ocb mavi günün ilk sigarası yüzümde gülücekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Some Natural American Spirit products are also sold in several European countries, Australia and Japan. el altından getiriyorlar türkiyeye, çiçek pasajının girişindeki yere bi sor istanbuldaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Golden Virginia + OCB mavi = win Kadıköy Rıhtım'da Bambi'nin hemen yanında dolap gibi bir hede vardır, onun civarında az dolanın kime yoksa. Bir dayı gelecek, o dayıdan edinebilirsiniz. Sigarayı tersten sarmak gibi garip bir huyum var, da anlamadığım makineyle kesinlikle saramıyorum. Düz de saramıyorum =P makineyle sarma tutosu süper olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 e makineyle de sar artık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar