BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Bir pizza hut buluşması veya normal bir buluşma yapalım bakalım :D. Yer : Kadıköy Boğanın önü (ben bi orayı biliyorum :DD:d iteyen olursa başka yerde buluşalım) Saat : 14.00 veya 13.00 Tarih : 05.05.07 cumartesi evet kadıköy buluşması yapalım aktiveteler. pizza hut eşliğinde sohbet :) . Ben pek pizza hut yanlısı değilim nargileye gidilsin istioyrum :) . Yine bir önceki gibi anime buluşması gibi sohbet edilsin eğlenilsin :) . Her neyse anime buluşması ve normal buluşma eşliğinde karışık bir buluşma olsun diyorum : Liste : BeIlow + 1 kişi gelmek isteyenler nicklerini yazsınlar. Kadıköyü bilmediğim için aktivetilerde değişiklik yapmak isteyen yazsın lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 dota bulusması yapalım yaw sıkılmadınız mı ye ye=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 +1 kişi yerine beni yazacaksın Kaan. Yoksa ümuğünu sıkarem! Evet, iptal ettim cumartesi günkü herşeyimi. Hadi gelsin postlar! @Othranx : Abi ben ev yemeklerinden baydım artık, pizza hut'a gidip festfut yapmam lazım, depolamam lazım (daha depolarsam kapıdan geçemeyecem o da var dsfkjldsf) [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:14 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 seni listeye yazmıycam o imza ne ayıp cx cx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 İşim yok gücüm yok, başka planım olmazsa gelirim. De ben o saatlerde uyanıyorum, biraz geç katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Bu hafta olmaz benim için be Bellow'um =) Biraz kardeşime vakit ayırmak istiyorum. Cumartesi için izin almış staj yaptığı otelden =P Ama belki birlikte bi 15-20 dakikalığına uğrarız. Gerçi Kadıköymüş. Zaman kaybı olur bizim için 15-20 dakika için =P Neyse bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hacı ozmn sen bana ev yemeği getir ben bol bol ff yaparım sana:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 banada banada ev yemeiii dier haftaya atalım olmazsa benimde işim çıkabilir bu hafta sakat gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 fikir atip kacmak yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ya aslında geç katılmak sorun değil, yeterki çok geç olmasın :) Yani 2-3 saat sonra geç katılmak sorun olmaz , satmayın, belli bir zaman gelir buluşma saatleri içerisinde ki hep birlikte oluruz :) Birşeyler yapalım gerçekten pati ahalisi olarak, eğleniriz, muhabbet ederiz, kaynaşırız (oynaşırız dersem dayak yiyeceğim o yüzden demiyorum dsf) Kesin gelecek olanlar listeye ismini yazdırsın, ben kaan ile konuşayım da liste hazırlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 kesin bir şey söylemeyeyim, uğrayabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Spid33 uyanırsa geliriz, belki geliriz. Benim de işim gücüm yok ama Kadıköy'e gidersem garanti işim çıkar, muhtemel gelirsem de uğrarım. Geliyor muyum şimdi ben ben bile anlamadım ya neyse. Neyse özetle, Spid33 gelirse gelirim, beraber geliriz onla gelirsek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 olum o akşam pink floyd cover gecesi var çılgın gibi para harcayacağım için gelmiyorum ben buna.iflas mı ettirmek istiyonuz beni ? cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bu hafta gelsem eve bi 2. kez pati bulusmasına gelmek isterdim aama bu projeler beni bagladı bursaya eve gelemiyorum....... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Gr15w0ld gelemeyecek, ascii ile yeniden kodlayacağım arkadaşı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 gelebelerim belki kesin olarak yarın söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Sonraki cumartesi olursa gelebilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Bu cumartesi olmayacak gibi , gelmiyor kimse, o zaman bir sonraki cumartesi yapalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ben ilgilenemedim haber veremedim kimseye haftaya veya sonraki haftaya alıyorum buluşmayı ondan kusura bakmayın iş güç yüzünden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Pis kaan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 haftaya o civarda olacagim. gelebilirim buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Yeni topic açsak iyi olur bence, daha kolay olur karışmaz işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar