Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul buluşması v?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir pizza hut buluşması veya normal bir buluşma yapalım bakalım :D.

Yer : Kadıköy Boğanın önü (ben bi orayı biliyorum :DD:d iteyen olursa başka yerde buluşalım)

Saat : 14.00 veya 13.00

Tarih : 05.05.07 cumartesi

evet kadıköy buluşması yapalım aktiveteler. pizza hut eşliğinde sohbet :) . Ben pek pizza hut yanlısı değilim nargileye gidilsin istioyrum :) . Yine bir önceki gibi anime buluşması gibi sohbet edilsin eğlenilsin :) .

Her neyse anime buluşması ve normal buluşma eşliğinde karışık bir buluşma olsun diyorum :

Liste :

BeIlow + 1 kişi

gelmek isteyenler nicklerini yazsınlar. Kadıköyü bilmediğim için aktivetilerde değişiklik yapmak isteyen yazsın lütfen :)
Mesaj tarihi:
+1 kişi yerine beni yazacaksın Kaan. Yoksa ümuğünu sıkarem!

Evet, iptal ettim cumartesi günkü herşeyimi. Hadi gelsin postlar!

@Othranx : Abi ben ev yemeklerinden baydım artık, pizza hut'a gidip festfut yapmam lazım, depolamam lazım (daha depolarsam kapıdan geçemeyecem o da var dsfkjldsf)

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:14 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu hafta olmaz benim için be Bellow'um =)

Biraz kardeşime vakit ayırmak istiyorum. Cumartesi için izin almış staj yaptığı otelden =P

Ama belki birlikte bi 15-20 dakikalığına uğrarız. Gerçi Kadıköymüş. Zaman kaybı olur bizim için 15-20 dakika için =P

Neyse bakarız.
Mesaj tarihi:
Ya aslında geç katılmak sorun değil, yeterki çok geç olmasın :) Yani 2-3 saat sonra geç katılmak sorun olmaz , satmayın, belli bir zaman gelir buluşma saatleri içerisinde ki hep birlikte oluruz :) Birşeyler yapalım gerçekten pati ahalisi olarak, eğleniriz, muhabbet ederiz, kaynaşırız (oynaşırız dersem dayak yiyeceğim o yüzden demiyorum dsf)

Kesin gelecek olanlar listeye ismini yazdırsın, ben kaan ile konuşayım da liste hazırlayalım.
Mesaj tarihi:
Spid33 uyanırsa geliriz, belki geliriz. Benim de işim gücüm yok ama Kadıköy'e gidersem garanti işim çıkar, muhtemel gelirsem de uğrarım.
Geliyor muyum şimdi ben ben bile anlamadım ya neyse.
Neyse özetle, Spid33 gelirse gelirim, beraber geliriz onla gelirsek zaten.
  • Yeni Oluştur...