porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 http://www.wowhead.com/?itemsets#00cz arena point kasacaksanız veya pointleriniz biriktiyse bu linke bi bakın arkadaşlar veya arena pointlerin alternatif bi yolu varmı bu konuda bilemem ama wowheadın bu konudaki çalışması yeni gladiator setlerinin gelişini doğruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben set met kasmam bu puanlarla. birini tamamlayana kadar 3 üstü çıkar herelde. en iyisi bol bol raid yapıp düşenlerle takılmak. baktım görünüşü çok hoşuma giden bi set cıkardılar onun için belki kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Item kas kas kas kas nereye kadar of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bu setler son set diyorlar bundan başka gladiator veya t7 gibi setler olmuyacak set kasmak yerine yeni skiller falen kascaz galiba [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:28 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Kim diyor son set diye? TBC için belki son set olabilir ama blizz bunun devamını ekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Son set olma ihtimali yok. Millet 1 ayda alır o arena setlerini sonra gidipte PvE yapanın aklından şüphe ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bu setlerle zaten pve çok güzel olmaz. Çok fazla resillience var üzerlerinde. En azından ranged dps için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 adından da belli olacagı gibi pvp seti zaten bunlar. arenada kapısınca alabiliyosun. pve için tier setler var işte onları da dungeonlar sayesinde alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 of of of rogue setinin bonusa bak 10 energy 120 energyme kavusuyorum :P tabi gladiator kasana kadar canımız cıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bu setlerden sonra PvE yapanan derken yani bu setleri almak varken gidip PvE yaparak teir bilmemne alacam diye yırtınana lafım yani onu yapana kadar 5 kişi team kur PvE zamanında arena yap hem keyif al hem de mis gibi sete kavuş. Hemde seninle alakasız 19 adamın daha çilesini çekme :) hehe evet düzgün raid yapıcak zamanım yok ne olmuş yani :) [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 11:49 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 öncelikle arena setlerinin 2. ladder sezonu için gelen versiyonları bunlar. daha öncede söyledim pve den item almak ne kadar sürüyorsa 1400 1500 rating li takımlarla arenadan bişeyler almak o kadar sürüyor. 2300 üstü rating yapabilen kapasitedeki adamlar pvedede başarılı olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Hazırlasınlar hazırlasınlar..nereye kadar bakalım.. kabak tadı verdiler haberleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ne kadar yaparlarsa yapsınlar bi süre sonra tier setlerle aralarında baya fark olcak,eskisi gibi olcak yani rank14itemlar yerinde sayar bi süre sonra eklerler yeni instance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Link istemeyin ama Ben çok iyi hatırlıyorum bir blue postun söylediği kadarıyla, gladiator gear her zaman en iyi pve gearine aşağı yukarı eşit olucak denmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ya gladiator gearı pve gearına eşit olsa ne yazar olamaz şimdiii şu var pvp ve pve için aynı ekipman kullanılmaz pvp ortamlarında STA bitiricidir,resilience önemlidir. pve gearı farklı,pvp gearı farklıdır arkadasım. pvp yapmak istiosan oturur buna kasarsın raid yapmak istiosan gideer tier kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 hepsi boş.. Aylarca 60 gear için kastı durdu millet sonra tbc ile baktık yine set kas repu kas git arena yap.. hep set kasıyoruz değiştiriyoruz. bi adam 6 ayını veriyor karakterini en iyi şekile getiriyor.. sonra allah razı olsun blizzard 2-3 set cıkarıyor bıdaa kasın alın aslanlarım diyor.. bu iş para tuzağı benim için.. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 08:53 tarihinde, ozii_x tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 katılıorum t1 aldık 3 ay sonra attım t2 aldım sonra naxx geldi t3 topladım tabi hepsi imkansızdı :D daha t3 e alısmadan t4 aldım noolck bu işin sonu bilmiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ne bekliyodunuz tek tier set cıkarıp bitirseler miydi? o seti topladıktan sonra bir oyucunun oyuna devam etmesi için sebepler lazım, belli aralıklarla yeni setler cıkmaya devam edecektir. sadece bu aralıkların biraz daha uzun tutulması iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bu olay yüzünden bıraktım oyunu zaten. oyundaki tek amaç set toplamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 herkesle eşit başlıyorsunuz kimse sizden 4-5 ay önce başlamıyor toplamaya set toplayamıyorsanız,gidin herb fln toplayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 +10 energy geri dönmüş vay anasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ee abi ben bu oyunda paso gear kasıcaksam beni baydı zaten.. hep set kas daha fazla damage ver egonu tatmin et.. ne hikayesi kaldı oyunun ne başka güzellikleri Git Pve gear topla ... Git Pvp Gear topla 100 adam kes uber mod dolas karizman göklerde olsun.. biz kitaplarını okuduğumuz zaman hani farklı bişilerde yapıcaz sanmıştık ne bilim oyuna her ay para ver hep bi üst model set topla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 yeni patch gelsin nether drake için kasarsınız, alın size yeni bişey. hayvan gibi bişey hem deli gibi de gidiyo ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ya varya blizz set koymasa oyuna bu seferde itemlerde yeniliğe gitmiyor diye söylenirdiniz garanti ediyorum. Ayrıca daha önceden 2 tane pvp seti vardı yalnız ve pve yapmış adamların eşyası çok daha iyi diye millet söylendi blizzde sonunda Arena setlerini pvp yapanlar için pve itemleri ile eşdeğer kılacağını söyledi bu seferde ona söyleniyorsunuz. Yok hani ciddi bu kadar rahatsızsanız kasmayın abi boşuna. Çünkü blizz ağzı ile kuş tutsa yaranamaz size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bakın adam yeni set çıkarıo diye ağlamıyoruz tabiki yenilik çok güzel yeni setler yeni görünüm yeni özellikler bunlar Süper.. ama 6 ay veriosun set diziyorsun bi baktın dah iyisi çıktı bu sefer bunu alim diyorsun bi 6 ay daha sonra geriye dönüp bakıyorsun hep set item kasmışsın yani oyunda zevk alacağın yön gear upgrade olmuş Wow mükemmel bir oyun.. her yönü ile lafımız yok ama hani beni sıkan hep dönen bu döngü ben iş nedeni ile hardcore player olamıyorum 10 raid den 4 üne giriyorum.. başka alternatif yok desem yalan olur git pvp yap diceksin arena diceksin sen iyi oynarsın ama aldıgın adam beceremez yani ya biz düzgün ortamda başlayamadık yada bende bir sorun var.. Yoksa harcadığım 2 seneye üzülmüyorum yeri geldi çok zevk aldım yeri geldi hep aynı şeyler dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar