Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni gladiator setler hazırlanıyor!!!!


porsuk

Öne çıkan mesajlar

Bu setlerden sonra PvE yapanan derken yani bu setleri almak varken gidip PvE yaparak teir bilmemne alacam diye yırtınana lafım yani onu yapana kadar 5 kişi team kur PvE zamanında arena yap hem keyif al hem de mis gibi sete kavuş. Hemde seninle alakasız 19 adamın daha çilesini çekme :)
hehe evet düzgün raid yapıcak zamanım yok ne olmuş yani :)

[ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 11:49 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya gladiator gearı pve gearına eşit olsa ne yazar

olamaz

şimdiii şu var

pvp ve pve için aynı ekipman kullanılmaz

pvp ortamlarında STA bitiricidir,resilience önemlidir.

pve gearı farklı,pvp gearı farklıdır arkadasım.

pvp yapmak istiosan oturur buna kasarsın

raid yapmak istiosan gideer tier kasarsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi boş.. Aylarca 60 gear için kastı durdu millet sonra tbc ile baktık yine set kas repu kas git arena yap.. hep set kasıyoruz değiştiriyoruz. bi adam 6 ayını veriyor karakterini en iyi şekile getiriyor.. sonra allah razı olsun blizzard 2-3 set cıkarıyor bıdaa kasın alın aslanlarım diyor.. bu iş para tuzağı benim için..

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 08:53 tarihinde, ozii_x tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ee abi ben bu oyunda paso gear kasıcaksam beni baydı zaten.. hep set kas daha fazla damage ver egonu tatmin et.. ne hikayesi kaldı oyunun ne başka güzellikleri

Git Pve gear topla ... Git Pvp Gear topla 100 adam kes uber mod dolas karizman göklerde olsun.. biz kitaplarını okuduğumuz zaman hani farklı bişilerde yapıcaz sanmıştık ne bilim oyuna her ay para ver hep bi üst model set topla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya varya blizz set koymasa oyuna bu seferde itemlerde yeniliğe gitmiyor diye söylenirdiniz garanti ediyorum. Ayrıca daha önceden 2 tane pvp seti vardı yalnız ve pve yapmış adamların eşyası çok daha iyi diye millet söylendi blizzde sonunda Arena setlerini pvp yapanlar için pve itemleri ile eşdeğer kılacağını söyledi bu seferde ona söyleniyorsunuz.

Yok hani ciddi bu kadar rahatsızsanız kasmayın abi boşuna. Çünkü blizz ağzı ile kuş tutsa yaranamaz size.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bakın adam yeni set çıkarıo diye ağlamıyoruz tabiki yenilik çok güzel yeni setler yeni görünüm yeni özellikler bunlar Süper.. ama 6 ay veriosun set diziyorsun bi baktın dah iyisi çıktı bu sefer bunu alim diyorsun bi 6 ay daha sonra geriye dönüp bakıyorsun hep set item kasmışsın yani oyunda zevk alacağın yön gear upgrade olmuş Wow mükemmel bir oyun.. her yönü ile lafımız yok ama hani beni sıkan hep dönen bu döngü ben iş nedeni ile hardcore player olamıyorum 10 raid den 4 üne giriyorum.. başka alternatif yok desem yalan olur git pvp yap diceksin arena diceksin sen iyi oynarsın ama aldıgın adam beceremez yani ya biz düzgün ortamda başlayamadık yada bende bir sorun var.. Yoksa harcadığım 2 seneye üzülmüyorum yeri geldi çok zevk aldım yeri geldi hep aynı şeyler dedim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...