Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni gladiator setler hazırlanıyor!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben set met kasmam bu puanlarla. birini tamamlayana kadar 3 üstü çıkar herelde. en iyisi bol bol raid yapıp düşenlerle takılmak. baktım görünüşü çok hoşuma giden bi set cıkardılar onun için belki kasarım.
Mesaj tarihi:
bu setler son set diyorlar bundan başka gladiator veya t7 gibi setler olmuyacak
set kasmak yerine yeni skiller falen kascaz galiba

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:28 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu setlerden sonra PvE yapanan derken yani bu setleri almak varken gidip PvE yaparak teir bilmemne alacam diye yırtınana lafım yani onu yapana kadar 5 kişi team kur PvE zamanında arena yap hem keyif al hem de mis gibi sete kavuş. Hemde seninle alakasız 19 adamın daha çilesini çekme :)
hehe evet düzgün raid yapıcak zamanım yok ne olmuş yani :)

[ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 11:49 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
öncelikle arena setlerinin 2. ladder sezonu için gelen versiyonları bunlar.

daha öncede söyledim

pve den item almak ne kadar sürüyorsa 1400 1500 rating li takımlarla arenadan bişeyler almak o kadar sürüyor.

2300 üstü rating yapabilen kapasitedeki adamlar pvedede başarılı olur zaten
Mesaj tarihi:
ne kadar yaparlarsa yapsınlar bi süre sonra tier setlerle aralarında baya fark olcak,eskisi gibi olcak yani rank14itemlar yerinde sayar bi süre sonra eklerler yeni instance
Mesaj tarihi:
Link istemeyin ama

Ben çok iyi hatırlıyorum bir blue postun söylediği kadarıyla, gladiator gear her zaman en iyi pve gearine aşağı yukarı eşit olucak denmişti
Mesaj tarihi:
ya gladiator gearı pve gearına eşit olsa ne yazar

olamaz

şimdiii şu var

pvp ve pve için aynı ekipman kullanılmaz

pvp ortamlarında STA bitiricidir,resilience önemlidir.

pve gearı farklı,pvp gearı farklıdır arkadasım.

pvp yapmak istiosan oturur buna kasarsın

raid yapmak istiosan gideer tier kasarsın.
Mesaj tarihi:
hepsi boş.. Aylarca 60 gear için kastı durdu millet sonra tbc ile baktık yine set kas repu kas git arena yap.. hep set kasıyoruz değiştiriyoruz. bi adam 6 ayını veriyor karakterini en iyi şekile getiriyor.. sonra allah razı olsun blizzard 2-3 set cıkarıyor bıdaa kasın alın aslanlarım diyor.. bu iş para tuzağı benim için..

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 08:53 tarihinde, ozii_x tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ne bekliyodunuz tek tier set cıkarıp bitirseler miydi? o seti topladıktan sonra bir oyucunun oyuna devam etmesi için sebepler lazım, belli aralıklarla yeni setler cıkmaya devam edecektir. sadece bu aralıkların biraz daha uzun tutulması iyi olur.
Mesaj tarihi:
ee abi ben bu oyunda paso gear kasıcaksam beni baydı zaten.. hep set kas daha fazla damage ver egonu tatmin et.. ne hikayesi kaldı oyunun ne başka güzellikleri

Git Pve gear topla ... Git Pvp Gear topla 100 adam kes uber mod dolas karizman göklerde olsun.. biz kitaplarını okuduğumuz zaman hani farklı bişilerde yapıcaz sanmıştık ne bilim oyuna her ay para ver hep bi üst model set topla
Mesaj tarihi:
Ya varya blizz set koymasa oyuna bu seferde itemlerde yeniliğe gitmiyor diye söylenirdiniz garanti ediyorum. Ayrıca daha önceden 2 tane pvp seti vardı yalnız ve pve yapmış adamların eşyası çok daha iyi diye millet söylendi blizzde sonunda Arena setlerini pvp yapanlar için pve itemleri ile eşdeğer kılacağını söyledi bu seferde ona söyleniyorsunuz.

Yok hani ciddi bu kadar rahatsızsanız kasmayın abi boşuna. Çünkü blizz ağzı ile kuş tutsa yaranamaz size.
Mesaj tarihi:
bakın adam yeni set çıkarıo diye ağlamıyoruz tabiki yenilik çok güzel yeni setler yeni görünüm yeni özellikler bunlar Süper.. ama 6 ay veriosun set diziyorsun bi baktın dah iyisi çıktı bu sefer bunu alim diyorsun bi 6 ay daha sonra geriye dönüp bakıyorsun hep set item kasmışsın yani oyunda zevk alacağın yön gear upgrade olmuş Wow mükemmel bir oyun.. her yönü ile lafımız yok ama hani beni sıkan hep dönen bu döngü ben iş nedeni ile hardcore player olamıyorum 10 raid den 4 üne giriyorum.. başka alternatif yok desem yalan olur git pvp yap diceksin arena diceksin sen iyi oynarsın ama aldıgın adam beceremez yani ya biz düzgün ortamda başlayamadık yada bende bir sorun var.. Yoksa harcadığım 2 seneye üzülmüyorum yeri geldi çok zevk aldım yeri geldi hep aynı şeyler dedim..
  • Yeni Oluştur...