Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Nevruzda gidip kürtlere yaranıcam diye bütün hükümetçe ateşlerin üzerinden atlayan Tayyip Erdoğan acaba bugün neden işçilerimizin bayramını kutlayıp yanlarında yer almadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 çünkü o bir ampul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Biber gazı cildini tahriş ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 nevruz temelde kürtlerle alakalı bişey değil ama, tüm toplumun kültüründe olan bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 aradığınız kişinin poposu şu anda alev almış durumda.. alevin üstünden atlamasına gerek yok yani lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.. nedense meşgul çalıyor.. yoksa ben çağırdıydım 1mayıs kutlamaları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 adam yoğundu bugün yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Her olayda da yüklenilmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bazı bazı yüklenmek gerekiyor diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Karışık bi cümle kurmadım soru gerektiricek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 NEVRUZ TURK bayramidir kurt bayrami diyenler utansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Nevruz kürt bayramı demedim düzgün okursan sende görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 romayida tayyip yakmisti zaten arastirsaniz kesin bi ilgisini bulursunuz AMPUL e selam takiyyeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bende zgrw ye destek mesaji yazdim sana yazmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Pers kökenli bi bayram olmasına rağmen, türklerde dahil olmak üzere çoğu halkın kutladığı, dinle alakasız bir bayram aslında newroz. Tabi günümüzde herşey siyasetin bir aleti olduğu için burda ampül beyi suçsuz göremeyiz. Kendisi hangi grubu kendi yanına çekmek için newroz'a katılmıştır ortadadır. İşçi bayramına neden katılmamıştır allah allahtır. Ulan işçi be. Adı üstünde işçi. Halk ya bu, millet, vatanın bir bireyi. İyice Osmanlı sarayı ve türkmenlere dönüyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar