BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 isteyen gondersin resmini istemeyen gondermesin nasıl olur sizce?[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 bölüm değil de 1 senelik sticky kalsa bi konu, uyeler resimlerini gonderse :P falan da filan :P[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 oda olur walla ama ne zaman olucak bilemiorum walla :D[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Resimler bölümüne eklensin "Üye Resimleri " diye oda olur.Koysun işte buraya koymak isteyen..[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hmmm mantıklı bence... de millet işi geyiğe döküp bi sürü saçma resim yollarsa ve topic kirlenirse hiç bi işe yaramaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 koymak isteyen buraya da koyar sonuçta, hatta ben alırsam dijital kameramı koyiyim görün tipimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 yer yok abi öle şeyler için sitede.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ohoo siz uyuyorsunuz nicotinee açtı bile hatta yakında aile albümü koyacakmış öyle duydum[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bende bi sürü resim war ama koymayı bilmiom :):)[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 hakkaten böyle bi bölüm açılsa zaten ortamı germeyi amaçlayan birilerine hakaret etmeyi isteyen kişilerede gün doğar diye düşünüyorum. Örnek: '' ne diyosun olm sen koca burunlusun zaten konuşma boşuna''[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 tamam işte, arcane koyar resmini ben de isim yakıştırırken daha yaratıcı olurum..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bi sorun olcağını sanmıyorum tipine güvenmeyen koymaz zate,ben koymam mesela :)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bence her paticik üyesinin fotoğrafı görsel "sanatlar!!!!" bölümüne layık! Hepimiz birer sanat eseriyiz.[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 aahha :) ya birbirimizi o kadar merak ediyorsak bi daha bulusuruz :P iyice incelersiniz birbirinizi :P[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 abi kim kimle neden alay etsin aman nese sanki bulustukda birbirimizile alay ettik neyse ama :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: ReaperXS, 27 September 2003 21:21 tarihinde demiş ki: aahha :) ya birbirimizi o kadar merak ediyorsak bi daha bulusuruz :P iyice incelersiniz birbirinizi :P[hline]Little by little I'm falling for you... HEVALLAH :Pp[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 buluşunca kasar olm alay etmek düşünseen biri estelin vesikalık fotosunu görüo dalga geçio buluşmaya bi gelio kalpten gidio..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar