Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Elimde bazı JPEG dosyaları halinde çizgi romanlar var. Şimdi ben bunları birleştirip pdf haline çevirmek istiyorum. Çünkü tek tek incelemek çok kasıyor. Bir resmi açıyorsun. Mouse scroll'u ile büyütüyorsun. O sayfa bitince scrolla tekrar eski boyutuna getirip, sağ ok tuşuyla bir sonraki sayfaya geçiyorsun. Adobe Reader 5.0 ve 6.0 varmış bilgisayarımda. 5.0 açınca hata verdi browser felan. Sonra 6.0 açtım. O hata vermedi. Ama ikisinde de pdf nasıl yapabileceğimi bulamadım..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bildiğim kadarıyla reader ile sadece okuyabiliyosun, pdf yapmak için adobe'un başka bi programını kullanman gerekiyo. ama yine de nette jpg2pdf htm2pdf falan gibi aratarak unofficial bi kaç program bulabilirsin sanırım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Adobe acrobat reader ile .pdf file yapamazsın. O program sadece pdf dosyaları okunması için yapılmış bedava bir program. Dosyaları .pdf ye dönüştürmek istiyorsan o zaman Adobe Acrobat programı kullanman gerekiyor. Fakat tahmin edebileceğin gibi bu program paralı. Fakat deneme süreli olanlar olabilir onu deneyebilirsin. Nasıl yapabileceğin konusuna gelince eğer Adobe Acrobat yüklediysen tek yapman gereken istediğin dosyaya print verip printer olarak da Adobe Acrobat' ı secmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 adobe'un sitesine baktım, 5-file-trial versiyonu var. Acaba bedava bir program var mıdır bildiğiniz?[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ama 5 dosyadan fazla var elimde.. :)[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Belkide 5 tane pdf dosyası yapbiliosun sadece. Yani 5 dosyayı bir pdf yapma olayı deil :D Yada 5 pdf den fazla yapıcam diosan o zaman ben susuorum :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Kazaa'dan çektim. 175mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar