Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Guns N'Roses , turnenin 2 Haziran tarihinde Meksika da başlayacagının haberini duyurdu.Tommy'in sol bileği ise yavaş yavaş iyileşiyormus. 2 Haziran Monterrey Mexico Arena Monterrey 3 Haziran Guadalajara Mexico VFG Arena 5 Haziran Mexico City Mexico City Sports Palace 10 Haziran Perth Australia Burswood 13 Haziran Adelaide Australia Adelaide Entertainment Centre 15 Haziran Melbourne Australia Rod Laver Arena 20 Haziran Brisbane Australia Brisbane Entertainment Centre 23 Haziran Sydney Australia Acer Arena 29 Haziran Auckland New Zealand Vector Arena 14 Temmuz Tokyo Japan Makuhari Messe 15 Temmuz Tokyo Japan Makuhari Messe 17 Temmuz Tokyo Japan Budokan Hall 18 Temmuz Nagoya Japan Rainbow Hall 21 Temmuz Osaka Japan Osaka Jo-Hall [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 14:50 tarihinde, Liquid_SnaKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 türkiye ? ben mi göremiytroum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 türkiye yok malesef , belki gene bi konser iptal olur gelirler gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Tommy kim bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Tommy Stinson yeni kadroda bassçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 gelmezler sanmıyorum turkıyeye bidaha bu yaz goren gordu zor yani. ayrıca chinese democracy de dünya müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmış en yalan olan albumdur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 zaten uzak doğu turu fln bu ya. osakadaki konser iptal olsa ordan anasının nikahından türkiyeye gelmezler heralde dimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: ayrıca chinese democracy de dünya müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmış en yalan olan albumdur heralde. albüm çıktığında adını gerçekten rock dünyasına adını altın harflerle yazdırıcak..ve yeniden listelerin tepesine oturucak.Nete sızan leakler gerçekten çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bukadar sure ıcerısınde ertelenme rekoru kıran bi album reklamını oyle yapmayı basarmıssa zaten dunyanın en ıyı albumlerınden biri olmassa yazık olur ayıp olur. axl hıyarını her ne kadar sevmesemde bende umutluyum chinese democracy'den şu ana kadar dinledigim nete sızan bootlegler falan guzel gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000NQDFP8/ref=pe_pe_7771_6523491_emwa_email_title_1 Guns? Chinese Democracy? Yok artık. --------- bootlegler varmış bu arada, dinleyeceğim birazdan bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 evet eylülde çıkıyo(e çıksın atık zaten) yine bi yalan olma durumu bekliyorum ben gerçi guvenım kalmadı. bootleg olarak chinese democracy, madagascar, IRS, Better gibi şarkıları dinledim. Gayet güzel albumden umutluyum ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 http://rapidshare.com/files/33662390/Guns_N__Roses_-_Chinese_Democracy.mp3 http://rapidshare.com/files/33662389/Guns_N__Roses_-_The_Blues.mp3 koyulmasında bir sakınca yoktur umarım. Chinese Democracy'den olduğu iddia edilen iki parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 İddaa dan ziyade bu iki şarkı da grupça konserlerde çalınmıştır hatta blues türkiye deki konser de bile çalındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 chinese democracy 2 hafta içinde çıkıyor di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 gnr i da pic ettin ya axl efendi kafana edeyim ben senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 walla ben turiyeye geldiklerinde izledim salak slash ozentisi gitaristi ve dont cry calarken bole ariya benzeyen gitarini bozup sarkinin cine eden 2 inci gitaristi disinda iyiydi mongol axl costukca costu costurdu sonunda mikrifonunu bile atti sahne onundeydim verdigim her kurusa deydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar