Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şafak 48

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

valla ben "sabah kalkıp çalışacağım" kısmını ciddi anlamda söylememiştim.. ama bence öss sabahı da diğer sıradan sabahlar gibi ne yapıyorsanız onu yapın.. sonuçta düzene alışmış bünye.. eğer o gün sabahı rasyonel testi çözücem diyosanız benim önerim şimdiden her sabah kalkıp bir tane rasyonel testi çözmeniz.. hatta bu son 20 gün sabah kahvaltıda AYNI şeyleri yiyin.. (yapmıyosanız mutlaka kahvaltı alışkanlığı edinin) eğer "ne kahvaltısı kardeşim ben her sabah pastanede poğaça yiyorm" diosanz da öss sabahı sakın olaki kahvaltı yapmayın, rutinden çıkıp midenizi allak bullak etmeyin derim ben.. mazallah bir yıl boşa bile gidebilir.. malum mide ağrısı çok kötüdür..
Sosyal ağlarda paylaş

sınav sabahı ne sorusu allah a$kına? olur da heyecandan,stresten en basit rasyonel sayı sorusunu yapamazsınız sonra sınava yusuf yusuf girersiniz.uykunuzu ayarlayın,sabah kalkıp kahvaltınızı edip gidin sınava.kasmayın öyle soru çözüp gitme yok bünye alı$tı klasik $eyleri yapın diye.son güne kadar zaten çalı$acak mısınız ki?
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım gecen sene osmangazi makineyi kazandı hatta bi kaç gün içinde finalleride vardı bak hatırladıgım iyi oldu.
özel sormak istediin bişi var mı?
Kampüs olarak kötü ben görmüştüm osmangaziyi gezdim sınıflarını kampüsü falan daha yapım aşamasında binalar falan var biraz daha kasmanı oneriyorum anadoluyu bilmiyorm ama mutlaka iyidir osmangaziden.
Sosyal ağlarda paylaş

osmangazi de arkadaslarım war hallerinden memnun gibiler ben asıl kocaeli nasıl onu merak ediyorum

said:
arkadaşım gecen sene osmangazi makineyi kazandı hatta bi kaç gün içinde finalleride vardı bak hatırladıgım iyi oldu.
özel sormak istediin bişi var mı?
Kampüs olarak kötü ben görmüştüm osmangaziyi gezdim sınıflarını kampüsü falan daha yapım aşamasında binalar falan var biraz daha kasmanı oneriyorum anadoluyu bilmiyorm ama mutlaka iyidir osmangaziden.

--------------------------------------------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...