Desolator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 valla ben "sabah kalkıp çalışacağım" kısmını ciddi anlamda söylememiştim.. ama bence öss sabahı da diğer sıradan sabahlar gibi ne yapıyorsanız onu yapın.. sonuçta düzene alışmış bünye.. eğer o gün sabahı rasyonel testi çözücem diyosanız benim önerim şimdiden her sabah kalkıp bir tane rasyonel testi çözmeniz.. hatta bu son 20 gün sabah kahvaltıda AYNI şeyleri yiyin.. (yapmıyosanız mutlaka kahvaltı alışkanlığı edinin) eğer "ne kahvaltısı kardeşim ben her sabah pastanede poğaça yiyorm" diosanz da öss sabahı sakın olaki kahvaltı yapmayın, rutinden çıkıp midenizi allak bullak etmeyin derim ben.. mazallah bir yıl boşa bile gidebilir.. malum mide ağrısı çok kötüdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Son gün çözülen deneme zor olursa,eksikleri görünce cidden stres yapılabilir,gider ayak moral bozmamalı bence. EA öğrencisi için en kralı edebiyat tekrar etmek bence son 2 gün,genel bir edebiyat sosyal tekrarı cila niyetine mis gibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 sınav sabahı ne sorusu allah a$kına? olur da heyecandan,stresten en basit rasyonel sayı sorusunu yapamazsınız sonra sınava yusuf yusuf girersiniz.uykunuzu ayarlayın,sabah kalkıp kahvaltınızı edip gidin sınava.kasmayın öyle soru çözüp gitme yok bünye alı$tı klasik $eyleri yapın diye.son güne kadar zaten çalı$acak mısınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 22.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 konu eksiğim çoook şu ikinci bölüm olayı öss için daha ilk senesi olanlara harbiden girdi diebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bişey olmaz..bize de öyle geliyordu geçen sene de bişey olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 pff kaldı 20 gün hala 230 alıom yıldız hayalleri yalan oldu eskisehir weya kocaeli makine gitcem muhtemelen warmı orda olan birileri forumdan ortam nasıldır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 21.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 arkadaşım gecen sene osmangazi makineyi kazandı hatta bi kaç gün içinde finalleride vardı bak hatırladıgım iyi oldu. özel sormak istediin bişi var mı? Kampüs olarak kötü ben görmüştüm osmangaziyi gezdim sınıflarını kampüsü falan daha yapım aşamasında binalar falan var biraz daha kasmanı oneriyorum anadoluyu bilmiyorm ama mutlaka iyidir osmangaziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yok ama ben de eskişehir çizgifilm-animasyon bölümünü tercih edeceğim için sınavdan epey bi zaman önce kampüsü ziyarete gidicem. o zaman fikirlerimi yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 osmangazi de arkadaslarım war hallerinden memnun gibiler ben asıl kocaeli nasıl onu merak ediyorum said: arkadaşım gecen sene osmangazi makineyi kazandı hatta bi kaç gün içinde finalleride vardı bak hatırladıgım iyi oldu. özel sormak istediin bişi var mı? Kampüs olarak kötü ben görmüştüm osmangaziyi gezdim sınıflarını kampüsü falan daha yapım aşamasında binalar falan var biraz daha kasmanı oneriyorum anadoluyu bilmiyorm ama mutlaka iyidir osmangaziden. -------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ders calısamıyorum varmı becerebilen dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ... [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:19 tarihinde, Gelroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bende calışamıyorum hep yarın, yarın mutlaka 7 saat çalışacağım diyorum ama 20 gün kaldı ve hala yarın diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 3,5 ay tatil len nasılsa diyip abanabiliyorum. 20 günlük yorgunluk sonra ilahi mutluluk olarak yorumluyorum hatta... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ya bilgi eksikliğim yok da hep böyle ufak tefek hatalardan gidiyo sorular :/ o dikkatsizliğimi nasıl yencem ben ya :/ ör: 26 yapabileceğim bi mat2 kısmından 22 yapıorm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bnde 22-23 yapabilceim mat 2 den 15-16 yapıorm o yüzden =)) 22-23 yapsam kazanıorm...çok acaiptir 1. bölümüm 270-80 lerdeyken 2. bölüm 230-40 larda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 19... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 takmayın kafanıza; olmadı askere gider şafak 450 diye saymaya başlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Üniye kapak attıktan sonra bende derim öhöööy ösese ne be die ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 1 saat sora denemem war zafer türkiye geneli 20-30 bin kişi giricekmiş bakalım kac alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: GERGE üye [şikayet et] § 29 Mayıs 2007, Salı - 09:20 [ özel msj ] takmayın kafanıza; olmadı askere gider şafak 450 diye saymaya başlarsınız. şaka maka cidden öyle.. artık neresi tutarsa bu sene :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar