Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 280?wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 PassivE_KesH üye § 04 Mayıs 2007, Cuma - 21:23 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Lise 2 yim L3ÖssDenemelerde 225 yapıyorm Öss de 280 yapmam lazım en az sıçmışmıyım?sıçarmıyım? (say2) [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 21:26 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] L3Öss de 225 i 2. bölümden alıyorsan sıçmazsın. 1. Bölümden alıyorsan öss ye çalışmazsan sıçtın haberin yok :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 yarın özdebir var pazartesi töder var 14 mayısta (ankara'da) zafer dershanesi'nin türkiye geneli var duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Şimdi Lise 2 yim girdiğim Öss denemelerde ki dersanenin olayına kalmış sorular heralde L3 lerle aynı sınav say1 puanım 235-240 Say2 puanım 210-230 arası değişiyor... okuldanda en az 70 puan gelecek ki ben ortalama 75 falan bekliyorum... Bu kadar yani... iyimidir? karar veremiyorum nereye gireyim bide.Onun için topic açıcam ayrıca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bi durun da biz karar veremeyelim nereye gireceğimize enee lise2 ler daha bi telaş mı yapmış ne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 yaptım tabi yav ! Çalışma masası alıyorum kitaplık flm kasıcam bu yıl... 7/17 çalışırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ækutulu said: 280?wtf? 280 + 75 = 255 işte o civar bişiler alsam normal olmuyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: Şimdi Lise 2 yim girdiğim Öss denemelerde ki dersanenin olayına kalmış sorular heralde L3 lerle aynı sınav say1 puanım 235-240 Say2 puanım 210-230 arası değişiyor... okuldanda en az 70 puan gelecek ki ben ortalama 75 falan bekliyorum... Bu kadar yani... iyimidir? karar veremiyorum nereye gireyim bide.Onun için topic açıcam ayrıca =) İyilik göreceli bi kavram; yazıcağın yere bağlı olarak değişir. Yani ortalama bi puan, kötü değil ama çok iyi de değil. Ayrıca şu an lise 2 sin daha önünde koskoca 1 sene var çalışarak arttırabilirsin, şimdiden kendini kısıtlama derim. Yani bir hedef belirlersen ve ona ulaşmak için çabalarsan puanını bayağı yükseltebilirsin bence. Ben o dediğin puanı lise 3 te yaptım ÖSS de toplam puanım 296 ydı say2 de(okuldan 72 geldi) ama şansa bala itü jeofizik e yetti ek kontenjandan girdim mesela. (asıl amacım lise bittikten sonra 1 sene öss ye kasmaktı bu sene hayatta yetiştiremem diyodum zaten bu sene için hedef te belirlememiştim ama ek kontenjanlarda böyle bi şans bulunca tepmiyim seneye kazanırım kazanamam pek belli olmaz dedim yazdım tuttu =) said: 280 + 75 = 255 işte o civar bişiler alsam normal olmuyormu ? Eheheh say1 kaçtı acaba? :P :P :P [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 21:14 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: 280 + 75 = 255 işte o civar bişiler alsam normal olmuyormu ? bu matematikle biraz zor :P Bir de iyi göreceli bir kavram gerçekten ben şu aralar 250 yapıyorum ve bana göre 270-280 (ham) iyi çünkü istediğim yerler hep o civarlar. O yüzden kendine bir hedef belirle ve ona göre çalış. Bir de en baştan abanırsan son aylara halin kalmaz çalışmak için. Rölantide götür hep çalışmalarını son 2 ayda patlamanı yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ewet ben başta abandım...150 puandan 250 puana çktım 2. bölümde bana 270 lazım...ama çalışamıorm 1 ay kaldı 3 haftadır günde 100 sorudan fazla çözemiorm...bu bir stres yaratma topiiidir (bu sene gircekler için) şafak 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 tödere gidom ben. ak kşık kara kaşığı görcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 özdebiri yetiştirebilen bi allahın kulu var mı? sosyal yapmadıgım halde icimde patladı boşlar ehha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yetiştirdim ben ama sözelim zamn bile arttı biyoloji yaptım cevap anahtarını açıklasınlar diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 töder kolaymı$ =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ben de töderde sınav boyunca burun sildim. silmesem sosyal de yapardım da sinir bozdu burun silme olayı. sosyal boş. ama diğerleri kolaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 o 75 okul puan hedesi kutulu be ! küçüğüm daha =) [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 20:40 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 özdebiri 232.1 die hesapladım allahım niye zaman yetmedi anlayamıyorum ya :/ 72de okul puanı ahah patladı =P bakalım dilim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 özdebir mi bize girdi biz mi özdebire girdik ben anlamadım..nese tödere yrn gircem o daha kolaydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ya bende kitapçık yok vermediler..insan bi internete koyar kitapçığı ki kontrol edebilelim..alt tarafı sscan edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 özdebirin cevap anahtarı açıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 www.testsonucu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 250 civarı yine bi insan bütün sene boyunca hep aynı puanı mı alır ya? çalışıyom çalışıyom bi ilerleme yok ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 senin yine iyi benim hayvan gibi deişiyo dersane puanlarım bi 235 alıyorum bi 265 alıyorum 20 25 puan oynuyo ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Kötü ÖZDEBİR YA! Soktuklarımın ................... ve de ............. bi de ............ . 17 mat-2 netiyle bir rekor daha kırmış oldum vatana millete hayırlı olsun 1 ay kala bırakma durumları söz konusu olacak gibin.235lerde sürünüoz. P.S:Seneye girme ihtimalim yok girdim girdim giremedm lise mezunu olaraktan devam etcem.[aile rulz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 263 diyor robot. çok pis gaza geldim, insan gibi değil hayvan gibi çalışçam artık. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 23:45 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar