Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şafak 48

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

PassivE_KesH
üye § 04 Mayıs 2007, Cuma - 21:23 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Lise 2 yim L3ÖssDenemelerde 225 yapıyorm Öss de 280 yapmam lazım en az sıçmışmıyım?sıçarmıyım?

(say2)

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 21:26 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ]

L3Öss de 225 i 2. bölümden alıyorsan sıçmazsın. 1. Bölümden alıyorsan öss ye çalışmazsan sıçtın haberin yok :]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi Lise 2 yim girdiğim Öss denemelerde ki dersanenin olayına kalmış sorular heralde L3 lerle aynı sınav say1 puanım 235-240 Say2 puanım 210-230 arası değişiyor...

okuldanda en az 70 puan gelecek ki ben ortalama 75 falan bekliyorum...

Bu kadar yani...

iyimidir?

karar veremiyorum nereye gireyim bide.Onun için topic açıcam ayrıca =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Şimdi Lise 2 yim girdiğim Öss denemelerde ki dersanenin olayına kalmış sorular heralde L3 lerle aynı sınav say1 puanım 235-240 Say2 puanım 210-230 arası değişiyor...

okuldanda en az 70 puan gelecek ki ben ortalama 75 falan bekliyorum...

Bu kadar yani...

iyimidir?

karar veremiyorum nereye gireyim bide.Onun için topic açıcam ayrıca =)

İyilik göreceli bi kavram; yazıcağın yere bağlı olarak değişir. Yani ortalama bi puan, kötü değil ama çok iyi de değil.

Ayrıca şu an lise 2 sin daha önünde koskoca 1 sene var çalışarak arttırabilirsin, şimdiden kendini kısıtlama derim. Yani bir hedef belirlersen ve ona ulaşmak için çabalarsan puanını bayağı yükseltebilirsin bence.

Ben o dediğin puanı lise 3 te yaptım ÖSS de toplam puanım 296 ydı say2 de(okuldan 72 geldi) ama şansa bala itü jeofizik e yetti ek kontenjandan girdim mesela.
(asıl amacım lise bittikten sonra 1 sene öss ye kasmaktı bu sene hayatta yetiştiremem diyodum zaten bu sene için hedef te belirlememiştim ama ek kontenjanlarda böyle bi şans bulunca tepmiyim seneye kazanırım kazanamam pek belli olmaz dedim yazdım tuttu =)

said:

280 + 75 = 255 işte o civar bişiler alsam normal olmuyormu ?

Eheheh say1 kaçtı acaba? :P :P :P

[ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 21:14 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
280 + 75 = 255 işte o civar bişiler alsam normal olmuyormu ?

bu matematikle biraz zor :P

Bir de iyi göreceli bir kavram gerçekten ben şu aralar 250 yapıyorum ve bana göre 270-280 (ham) iyi çünkü istediğim yerler hep o civarlar. O yüzden kendine bir hedef belirle ve ona göre çalış. Bir de en baştan abanırsan son aylara halin kalmaz çalışmak için. Rölantide götür hep çalışmalarını son 2 ayda patlamanı yap.
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü ÖZDEBİR YA! Soktuklarımın ................... ve de ............. bi de ............ . 17 mat-2 netiyle bir rekor daha kırmış oldum vatana millete hayırlı olsun 1 ay kala bırakma durumları söz konusu olacak gibin.235lerde sürünüoz.

P.S:Seneye girme ihtimalim yok girdim girdim giremedm lise mezunu olaraktan devam etcem.[aile rulz]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...