Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Clumsy: Zalak Feeblemind: Tam zalak Magic arrow: Uçan balgam Agility: Gaza gel Cure: İyne Harm: Kötü iyne Strength: Kas yap Bless: Allah iyiliğini versin Fireball: *Çktçkt* *Zoooortt* harrr Poison: İşe Telekinesis: Gel Lan! Teleport: Hoooba *ciuv* yokol Wall Of Stone: Gaçak duvar Curse: Allah belanı versin! Mass Curse: Allah hepinizin belasını versin! Fire Field: Benzin dök yak Lightling: PARATONER KAFASIIIII! Mana Drain: Yakarıım manayıda yakarım HÜÜÜÜP! Blade Spirits: Dönen döner pıçakları Dispel field: Gaçak duvarı belediye yıkar Incognito: Holigan maskesi Magic Reflection: ÇELİK AYNAA EHE EHE! Mind Blast: Kafa koy Paralize: İncik kemiğine tekme Poison field: Yere işe Dispel: GİTLAN! Mass Dispel: GİDİNLAN! Explosion: ZOoooooooooooooRTt! *çktçkt* Insivibility: Yer yarıl içine gir Mark: O noktaya bişi yap Reveal: ARMUT DERSEM ÇIK... ARMUUUT! Chain Lightling: PARATONER KAFALILAAAAAR!! Energy Field: Protesto duvarı(bi gitmiyo hihohoh) Flame Strike: Çakmağın gazını 1 seferde bitirme olayı Gate Travel: Minibus Polymorph: Bak ayı taklidi yapıcam *ÖööÜÜ* Earth Quake: Artcı Summon deamon: Cin çaar Summon Earth Elemental: Sert cin çaar Summon Water Elemental: Sulu cin çaar Summon Fire Elemental: Cini çağır sonra robesini tutuşdur Summon Air Elemental: Cin kalkmamış beni yolladılar abi[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 FEREPE OLALIM YAŞASIN COMANCHERO ENSİTÜSÜ[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 protection from chemical 15 feet radius: aklımızı koru ya rabbim![hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 eheh[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Hihohohoohooohoh:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 şaşırmış bu arıza[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Komik? brrrrr...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 baya komikmiş[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Cok komik, subjecte uyari koyalim kalp sorunu olanlar girmesin ..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bence hiç komik değil..[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 harbi?:lol:[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: Sufi, 27 September 2003 16:23 tarihinde demiş ki: protection from chemical 15 feet radius: aklımızı koru ya rabbim![hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 en güzeli bu :)[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! İşporta Hosting'e HAYIR! Tamamen Türk Hosting....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ohoo hala burdamı bu gereksiz thread? garbageee[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Curse: Allah belanı versin! Mass Curse: Allah hepinizin belasını versin! Yok be arada güzelleri de var :-p[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ben de onları beğenmiştim de muhtemelen onlardan yola çıkılıp hazırlanmış bi liste bu zaten. ayrıca bu listenin tamamı okununca da paralyze etkisi yapıyo.. hideous laughter olmadığı kesin ama... :P[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Oyunda idim arka curse atarken "Allah belanı versin!" dedim sonra wanddan mass curse atarkende "Allah hepinizin belasını versin" hihoho dedim oradan aklıma geldi zaten:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Dehşet olmuş ya keşke dnd büyülerinin bazılarınıda çevirseydin...[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Enerji Bolt:Enerji içeçeği Bless:ACE ile çamaşırlarınız daha sağlam [hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu [Bu mesaj Erutan tarafından 27 September 2003 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ehue :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 dispel: gitlan mass dispel: gidinlan buna cok guldum cogul yapmış[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Biz bunu arkadaşlarla müzik aletlerinin tümüne uyguladık ve bu maalesef 3 yıl önce gaza gelip kazayla clean'e temiz dememle başlamıştı :) (konser öncesiydi napalım:)) örnek: overdrive:Sürüş üstü[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ligthing:Salarım üstüne pikaçuyu görürsün Chain Lighting: Pika Pika Çu Çu[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Dnd büyüler? haa Dungeons And Dragons mu yoks a benmi karışdırıom:) o ise yazın çeviririm Valla bazıları salakca idi hepsini okumayın yani:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Updated: Lightling: pikaçu Chain Lightling: Raichu(bi üst modeli AHHAA AHHHAA HHAAHHAA!)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 kendi yapıo kendi guluo heuhe :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar