Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Phantom Lancer'a build

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Genelde vanguard manta yapılıyor.

Sonrasında bakıyorum da damage kasılıyor. Mbk, buriza falan.
Hatta battlefury yapanlar var.

Bana mantıksız geliyor dmg kasmak. Creebi çabuk falan kesersek nasıl çoğalacağız?

Onun yerine butterfly veya basher daha mantıklı değil mi?

Siz ne yapıyosunuz şu amcamıza?
Sosyal ağlarda paylaş

Bi arkadaş var, ona bi ara sürekli bu hero gelirdi. Bezdik artık, ona yine bu hero gelirse çıkıyoruz oyundan :P
Mantanın yanında 2xbasher veya kasabilirse butterfly alıyo. 150 tane olup üstüne geliyo, 2 tane basher varsa ölmemen şans. Hele bi de oyun iice sarktıysa ve adamın butterı da varsa kesin öldürüyo.
Kişisel tercihim: manta kesin, + 2xbasher ve butter (veya tam tersi).

Butter yanına radiance veya buriza da yapılabilir tabi, para yeterse.

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 12:55 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Manta ile illüzyon olayını sağlam hale getirince damage a gitmeyi mantıklı buluyorum. Olur da manta dan vazgeçerim diye bir düşünce hakim olunca (şahsen bazen aklımdan geçiyor özellikle çok öldüğüm oyunlar) bence attack speed de juxtapose u adam edebilir. Sonuçta chance on hit bir hadise.
Sosyal ağlarda paylaş

Karşında Faceless Void,Slardar,Troll gibi basher herolar varsa alınabilecek en iyi herodur bence Phantom
Bu tip herolara karşı (melee'ler de dahil) en iyi item da Butterfly . Seni Ölümsüz kılıyor . Ultin zaten Evade veriyor birde butter in verdiği %30'luk evade eklenince üstüne eziyorsun.
Eğer rakip caster ağırlıklıysa Manta,Monkey vs..(rakibe göre değişir)
Sosyal ağlarda paylaş

Mkb ve Basher iyi gitmez.

İlizyonlu herolara kasılması gerekenleri düşünmek lazım.
Ondan önce ilizyonda neler var neler yok.

Itemların bir çoğunu özelliklerini taşımazlar:
MS, AS, Bash(bash görüntüsü olur ama bash vermez), Maelstrom Mjolnir etkisi göstermez lightning atmaz.

Taşıdıkları :
Mana Burn, Life Steal, Critical Strike

+ olarak Stat veren itemların etkiside ilizyonlarda vardır.

Bu yüzden kasılabilcek itemları şöyle düşünebiliriz:
Kyanon
Manta Style
Satanic, MoM, Helm, Mask vs.
Butterfly, Skadi

İlizyonlarınızın çabuk ölmesini istemiyorsanız tavsiyem lifesteal ve stat kasmaya özen gösterin.

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 16:02 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Dota Allstar forumlarından çalıntı.Ne çalışır ne çalışmaz.Çalışanları yapmak mantıklı olan bence.

Edit: Buda guide linki http://forums.dota-allstars.com/index.php?showtopic=56650

2. About Images

A lot of people wonder about images. Some items work with images, and the rest unfortunately do not.

* + Damage do NOT work on images (Divine Rapier and Radiance damage will NOT work with images)
* Bashers do NOT work! This includes MKB, including the + Damage
* Feedback (from Diffusal Blade and Manta) 100% WORKS.
* Evasion (Butterfly and Radiance) DOES work (stacks with diminishing returns).
* + Stats giving items WORKS (HoT, Skadi, Linkens).
* Direct HP and MP items WORK (Soul Booster, Point Booster, etc.)
* Skadi's Frost attack does NOT work.
* Corruption does NOT work (Deso).
* Lifesteal does NOT work (Satanic, MoM, Vladmirs).
* Chain Lightning (Maelstorm/Mojo) does NOT work.
* Hyperstone DOES NOT WORK!
* Critical strike DOES work
* Radiance's immolation effect WORKS (but if you have 4 images, there won't be 4x40= 160 DPS)
* Maim (S&Y) does NOT work.
* Cleave (Battlefury) does NOT work.

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 20:57 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela
üye [şikayet et]
§ 01 Mayıs 2007, Salı - 02:26 [ özel msj ]
kanka asteroth da kari gibi kaciyo ama sizin ilaciniz da belli oldu. phantoma teslim olmaya son!

Dela Efendi, 2 gün girmedik dota'ya, arkamızdan atar tutar olmuşsun. Son oynadığımızda base'ine girdiğimde çeşmeden en fazla 3 adım uzaklaşabilmen hala koyuyo heralde =P

Şimdi efenim, ben basit dota oyuncusu olarak ne kasarım Phantom Lancer'a bakalım.

Öncelikle manta kasarım pek tabii ki. Gider karşı takımdaki intelligence hero'ları kesmeye kasarım, ki level alalım. Tabii arada keseceğim hero'ya giderken -veya dönerken- dela'yı da keserek ekstra para ve exp alırım. Manta bittikten sonra, butterfly kasarım. Şahsen önermem, çok uzun sürüyo butterfly kasmak, o arada oyunu takım arkadaşlarınızın götürebilmesi lazım. -1 oynuyor yani takım bi süre. Ama butterfly'ı kastıktan sonra sizden kralı yok.

Elbette taktiğe de bakıyor oyun ama, ben şahsen manta+butterfly+power treads'i kasmışsam, salıyorum hero'yu, düşman base'e image ordusuyla giriyorum.

Para oldukça vanguard, vladimir's offering ve bir adet de nadide aegis of immortal'la, korkusuzca oyunda at koşturabilirsiniz.

Dela şahit =)

Edit : Bu arada, Phantom'a anti olarak assault cuirass çok sağlam bir item olmaz mı?

Bir de merak ettiğim bir olay var, karşındakinde assault cuirass varken, senin ona yaptığın vuruş geri döndüğünde, evade'le o vuruştan kaçınman mümkün mü?

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 06:29 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...