Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BitComet ve ban(Eğet torrent kullanıyorsanız kesinlikle okuyun)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

utorrent'in 1.7 betasını indir, sağlam artık(iki haftadır sorun çıkarmadı benim ki). çok şey değiştirdiler. Resmini göstereyim(türünün açık ara en iyisi oldu.)

[spo] [/spo]

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:52 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
uTorrent WebUI ve FlashUI diye şeyler var ki akıllara zarar. Sağlam bağlantılı bir yere kurun. Evinizden kontrol edin.

Ben de hep BitComet kullanıyodum. Bayağı da hızlıydı. Şimdi uTorrent'teyim uzun zamandır. BitComet'in böyle olduğunu bilsem bırakırdım daha önce.

Ban da yedim hani BitComet'le :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Çünkü o dosyaları o başkaları sana veriyor, karşılığında senden başka bir şey alarak - torrent'in mantığı bu. Ayrıca herkes sömürürse ortada alabileceğin dosya kalmaz.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
işin etik yönünden bakınca hak veriyorum..
işin çetik yönünden bakınca... ı-ıhhh... büyük resim benim sorunum değil..

zaten korsan bir şey indirip etikleri alt üst ederken kim daha çok upload yapmış, kimin daha çok download yapmaya hakkı var.. pek de önemli değil.. hırsızlar arasında hak paylaşımı da ne olar??

diğer bütün popüler programları indirdim, sağolsun BitComet ilk mesajda açıklanmış özelliği sebebi ile hepsinden çok daha hızlı indirmekte... BitComet client engelleyen tracker'lara da kızmıyorum ama, haklılar..

Şu ara piratebay'i mahkeme kararı ile engelleyen TTelekoma hayli kızmaktayım. yarım saat başka trackerlar aramak zorunda kalıyorum..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
herkes aynı anda sömürüp torrent networkünü çökertemeyeceğine göre, ve herkes bitcometi bırakıp sadece sömürmeden dl yapmayacağına göre, bitcomet kullanırım ben :D isohuntta aradığımı buluyorum tam gaz indiriyorum cart diye bitiyo dl. Ne kasiim alala...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ben max. hızla indiriyorum onlardan. port aç. utorrentin speed guide'ını kullan ve sana verdiği ayarları değiştirme.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdi bayadır comet kullanıyorum. 1mbit oldu dslim. ve utorrent düşünüyorum. sanırım usb modemlere port açılması gerekmiyor. ve memnuniyetiniz ne yönde? 80-100 arası hıza ulaşabilecekmiyim ki comet ile ulaşıyorum bazen.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...