Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 herkez bırakana kadar... up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 walla azureus kullaniyorum uzun suredir desktopuda artik sirf dl hub olarka kullandigimdan ram yemesi felan pek bi sikinti deil acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bit torrentciydim bede bu naneyi yediklerinden beri aptal logolu utorrent kullnıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 utorrent'in 1.7 betasını indir, sağlam artık(iki haftadır sorun çıkarmadı benim ki). çok şey değiştirdiler. Resmini göstereyim(türünün açık ara en iyisi oldu.) [spo] [/spo] [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:52 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Tamam abi bende döndüm bundan sonra bitcomet yok söz veriyorum [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 19:22 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 µTorrent kullanıyorum bende. bitcomet ile ilgili olan sebebi anlamadım ama neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 :D ben yeni torrent kullanmaya başladım pek anlamıyorum bitcomet kolayıma gitti o yüzden onu kurmuştum bende utorrent kullanam ozman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 uTorrent WebUI ve FlashUI diye şeyler var ki akıllara zarar. Sağlam bağlantılı bir yere kurun. Evinizden kontrol edin. Ben de hep BitComet kullanıyodum. Bayağı da hızlıydı. Şimdi uTorrent'teyim uzun zamandır. BitComet'in böyle olduğunu bilsem bırakırdım daha önce. Ban da yedim hani BitComet'le :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 o değil de birisi şöyle bi bütün güncel torrent sitelerini yazsa süper olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 para vermeden bir sürü müzik, film vs indiriyoruz da başkalarının bağlantılarını sömürünce neden üzülelim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Çünkü o dosyaları o başkaları sana veriyor, karşılığında senden başka bir şey alarak - torrent'in mantığı bu. Ayrıca herkes sömürürse ortada alabileceğin dosya kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 işin etik yönünden bakınca hak veriyorum.. işin çetik yönünden bakınca... ı-ıhhh... büyük resim benim sorunum değil.. zaten korsan bir şey indirip etikleri alt üst ederken kim daha çok upload yapmış, kimin daha çok download yapmaya hakkı var.. pek de önemli değil.. hırsızlar arasında hak paylaşımı da ne olar?? diğer bütün popüler programları indirdim, sağolsun BitComet ilk mesajda açıklanmış özelliği sebebi ile hepsinden çok daha hızlı indirmekte... BitComet client engelleyen tracker'lara da kızmıyorum ama, haklılar.. Şu ara piratebay'i mahkeme kararı ile engelleyen TTelekoma hayli kızmaktayım. yarım saat başka trackerlar aramak zorunda kalıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 herkes aynı anda sömürüp torrent networkünü çökertemeyeceğine göre, ve herkes bitcometi bırakıp sadece sömürmeden dl yapmayacağına göre, bitcomet kullanırım ben :D isohuntta aradığımı buluyorum tam gaz indiriyorum cart diye bitiyo dl. Ne kasiim alala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 uTorrent 65,536 parça sınırını kaldırdı. Buradan indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ben hala çözemedim İsohunt gibi siteleden Utorrent'ten download yapamiyorum. Yapsamda 5k yı gecmiyo hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ben max. hızla indiriyorum onlardan. port aç. utorrentin speed guide'ını kullan ve sana verdiği ayarları değiştirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 adsl arttı, up gelsin buna da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 şimdi bayadır comet kullanıyorum. 1mbit oldu dslim. ve utorrent düşünüyorum. sanırım usb modemlere port açılması gerekmiyor. ve memnuniyetiniz ne yönde? 80-100 arası hıza ulaşabilecekmiyim ki comet ile ulaşıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 diyelim utorrent kullanıyorum, nası banlicem bu amcaları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 peer guardian ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bitlord da bitcomet varyasyonu olduğu için banlanıyor sanırım aklınızda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 portforward nası yapcaz arkadaşlar bi el atıverin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar