Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

armadillo run

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
can senle mi uğraşcam bıraktım işi gücü armadillo oynuyorum zaten 46ya geldim. Yarın hocaya artık makale yerine youtubedan armadillo run gösteririm d: Neymiş temel bilim mühendisliği dövermiş
Mesaj tarihi:

bitti. *_* (kuruyan göz smileysi)

Son spoilerı : [spo]
[/spo]
temel bilim ftw

[ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 04:46 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Youtubedakileri mümkün olduğunca izlememek lazım, onlara bakınca aman tanrım bir canavar yaratmışım ben diyorum ama işim gücüm var kardeşim mükemmel estetik kasamam bir de. Bütün ekranı kırıp döktüğüm çözümler bile mevcut eve gidince yüklerim youtubea hehe
Mesaj tarihi:
36 dayım artık yatacağım... Becerdiğim bölümlere Youtube dan bakıyorumda, yaratıcılığım sıfırmış diyorum...

Ben kargacık burgacık şeylerle pata küte geçerken bölümleri millet takır takır saat gibi çalışan en orantılısından makine dizayn ediyor sanki...
Mesaj tarihi:
daha 45 teyim hala 8 bonus açık sina :p seni işe almazlar neden çünkü çok para harcıosun hehehe.
edit : 46 daymışım O_o

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 17:59 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ekstra bolumler biriktirdiginiz paranın toplam miktarına göre açılıyor. yukarda verdiğim linkten geçtiğiniz bölümlerin en iyi zamanlarını indirip bir kez çalıştırırsanız puanınız yükselir, ekstra bölümler açılır.
  • Yeni Oluştur...