Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Zoom 5551 var nefret ettim diyebilirim. Google da ne gorduysem denedim port acmak ıcın, acılmıyor hıcbır turlu. ne p2p programlarını nede wc3 6112. port falan acılmıyor. Yeni adsl modem almaya karar verdim. Türkiyede bulabileceğim güzel (wireless olmayacak) , 2 tane Lan dan yada 1 Lan 1 Usb cıkıslı 2 bilgisayar a baglanabilecek, port ıvır zıvır acma derdı olmayan, kabak gibi tum portları acık , firewall i olmayan modem tavsiyesi istiyorum. Teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 oha kabak gibi tüm portları açık firewallı olmayan modem ne demek sen biliyo musun? öyle bi modem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 abi bıktım ya bıldıgın gıbı degıl, o zaman portu kolay acılabılır dıyelım bı tavsıyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 datron rta230 var bende, 3 senedir tek bir sorun bile çıkarmadı. ısınma vb. problemleri yok. 1 usb 1 ethernet çıkışı var. 60ytl gibi bir şeydi fiyatı. port açmak da çok pratik. port forwarding bölümüne giriyorum, tcp/udp seçip 4 kutucuğa açılacak portu yazıyorum, yukarıya da ip adres kutusuna 192.168.1.2 yazıyorum bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 super saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 origo dwr-ti04 kullanıyorum ben. wireless açınca bağlantı problemleri yaşanıyor modemden mi benden mi bilmiyorum. wirelessi kapatınca hic sorun kalmıyor ama port açması kolay öğretebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İstediğin modemi al, aç DMZ'yi açılır portların hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ben datron rta-1030 kullanıyorum.Bir yıl önce bağlayıp açtım , o günden beri(kısa elekrik kesintileri dışında) hiç kapanmadı. Port açmak çok kolay. portu ve ip'ni yazıyorsun sadece. 3 bilgisayarı birden hallediyor(2 wireless , 1 usb - bir de network bağlantısı var ama onu kullanmıyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yani kısacası datronun herhangi bir modeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kesinlikle öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Peki son soru :), wireless modem ve kablolu normal modem, ikisiylede, sallıyorum kafadan Cs:source a girdim, ping farkedermi ? yani wireless te 100, normal kabloluda 90 ping gibi farklar oluyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 eğer wireless adaptörün işe yaramazsa olur. Benim notebookda hiç bir fark olmuyor(acer). Ama eski oda arkdasımın eski toshibası (son standartları desteklemediğinden) 4mbit ağdan 1 mbit verimi ancak alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 onixon diye tarihte gorulmus en ucuz modemi kullaniyorum hic sorun yasamadim eheh. firewall ve port acma & yonlendirme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Bende Datron diyorum,1.5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun çıkartmadı,kurulumu ve kullanımı çok kolaydır,herkese tavsiye ediyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Onixon güzel ya. dsl100 mü kullanıon ? Sadece usb çıkış. Bağlanma şeklide süper. Dialup amblemi gelior, aranan numara 8,35 :P Dialup arar gibi dsl e bağlanıyor. Rotweiler sende şunlardan hangisi var ? http://www.zoom.com/techsupport/adsl/adsl_x4.shtml Bende en alttaki var. İlk çıkan Zoom x4. İçlerinde en basit olanı. Dierlerinin ayarları karışık. Ama yinede çözmüştüm. 5551a ve 5551'i biliyorum. Sadece 5551a'da DMZ bulamadım :D Modem hala duruosa özelden mesaj at yardım edeyim. Modem boşa gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Aman zoom dan uzak durun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Valla Zoom x4 modem var. Ama ilk çıkandan :D Herhalde x4 ün en iyi versiyonu bu. Sadece bir kere sorun yaptı o da telefon hattından fazla voltaj gelmiş bi chip yanmış. Garantiden değişti. Bi yıldırım düştü, aynı anda bilgisayardan bişi sökünce çıkan ses geldi. O zamanlar usb den bağlıydı. Taş gibi modem hala dayanıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Ani voltaj yükselmesinden veya yıldırım düşmesine 2 modemim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Ondan sonra UPS aldım :P Telefon hattını UPS'ye bağladım sorun kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 güç koruma prizi veya ups alsana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Orta halli bir UPS in fiyatı nedir ? alalım bari bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 valla 40 kere rahat elektrik kesildi bana hiçbir şey olmadı ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 UPS hayat kurtarır. 60 a 70 e falan alırsın senın işini görecek bitane. bu arada Wireless olarak US. Robotics 9110 öneriyorum, port açmak çok çok kolay. Fakat eksisi, wireless mesafesi kısıtlı fazla geniş degil. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:20 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Datron iyidir 3 yıla yakın süredir kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 port acmak istemiyosan USB kullan ya da ethernet modem al en iyisi, bridge ozelligi olan. port acmak istemedigin zaman RASPPPOE driver kurarsin, direk IP alir bilgisayarin. ben öyle yapiyordum. Link: http://www.raspppoe.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar