Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Evet daha önce çeşitli suda yüzen arabalar vardı ancak şimid daha hızlı ve tekne gibi gerçekten güzel bir araba yapmışlar sitesi için: tıklayın[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 haha bu ne ya hehe süper[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 :) İstanbula şart bu alet hehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 abi paslanma olayını nası çözmüşler merak ettim.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 nası ya paslanma olayı teknler nası paslanmıyosa bu da ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 muhtemelen güçlendirilmiş fiber ;)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: eldar, 10 September 2003 13:33 tarihinde demiş ki: nası ya paslanma olayı teknler nası paslanmıyosa bu da ole ahşaptanmı yapmışlar arabayı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 iide zaten ahsap degil ki cogu tekne fiberglas fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: Absolut, 10 September 2003 12:19 tarihinde demiş ki: :) İstanbula şart bu alet hehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting :D[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bırak karşıya geçmeyi kısın ilkbaharda falan yolalrda bile şart yane özelikle köprü altları deniz gibi oluyo :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yannız icindeki adam maket gibi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 evet maket gibi.. valla new york veya istanbul gibi metrapollerde trafik için bir adım olur bellimi olur ileride su trafiği falan ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Araç 175 beygirmiş ve suda en fazla 100 km menzili varmış... Üzüldüm ya.. Keşke mazotlu olsaymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bunu alan adamin yapicagini soyliyimmi kurucesme sahilde gaza basar ordan denize atlar tekerleri kapatir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yapımı 7 yıl falan sürmüş zaten.. tipide değişik ve güzel.. bu bir devrim :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Babamın anlattığı kadarıyla 1960 larda böyle bi araba istanbul'da varmış. Tabi arabanın karadan-denize uygun hale gelmesi falan buna göre daha zordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 hmm acaba rüyasındamı görmüş tekne olmasın yuh diyorum :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar