Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bir defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: bir defa Vahh ülkem vaaah,cumhuriyeti biz kurdukta demedi mi?Lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 cumhiriyeti kuranlara 'isimsiz kahramanlar' dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bir de harbiye marşından alıntı yaptı... [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 13:42 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Çok feci saçmalamış. Çok önemli bir dönemde, yeterli bir açıklama yapmayı bırakın, kendi dönemini Atatürk dönemiyle karşılaştırma gibi bir abukluk yapmış. Çok feci çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 daha da fecii olan bunu gorup adam haklı çalışmış yapmış be oy atayım diye düşüneceklerin olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bütün konuşma boyunca Atatürk ismini telafuz etmekten çekindi nedense... Bütün karşılaştırmalarda Atatürk dönemiyle bu adam ya kendini çok akıllı sanıyor yada bu halkı salak yerine koyabiliceğini düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 oy dün izledim de tayyipden iyi öğretmen olur. Beyin yıkamak için örnek ve girişler güzeldi. açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ne diyorum ben bu adam nası bir insan evladıysa gözümüzün içine baka baka 73 milyona yalann söylüyo.hadi bide bu adam dinci diyoruz adamda allah korkusuda yok 73milyon insan be! adama yuh derler el insaf utanması yok arsız terbiyesiz kişiliksiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yazıda yazmayı unutmuşum; "açıklamanın bir yerinde x Türk doktor vardı şuan 1000x Türk doktor oldu" şeklinde bir açıklama kullandı da bu adam değilmiydi daha geçenlerde yabancı doktorları ülkeye sokmaya çalışan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=n5DHjqEhaxA&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Voys geçenlerde sen değil miydin, "Respect or Die" mantığıyla Sezer'e yapılan eleştirileri, "O sizin Cumhurbaşkanınız" nidalarıyla savurmaya çalışan. Yakıştı mı bu hareket sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tayyip hep vardı, neden öyle diyorsunuz. seçilmiş varlık o. zaman makinesi var onun gidip gelip reformları o dönemin kulağına fısıldayıp tabanını hazırlıyor. dolayısıyla o yapmış oluyor, dönünce de göğsünü gere gere açıklıyor adamcağız ne var yani. doğal süreci rte yarattı, siz ne diyorsunuz. biz devamıyız dediği adamların Türkiye'nin en büyük eğitim reformunu yıktıklarını, o güne kadar millet uyansın diye yapılan her şeyin oy uğruna geriye döndürüldüğünü mü söyleyecekti, kim demiş, var mı öyle şeyler, aa. ayııp, çok ayıp. hiç yakıştıramadım size, tü tü tü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben değildim aragorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Voys kusra bakma ya karıştırmışım, özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar