Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif RTE Ulusa Sesleniş İstatistikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok feci saçmalamış.

Çok önemli bir dönemde, yeterli bir açıklama yapmayı bırakın, kendi dönemini Atatürk dönemiyle karşılaştırma gibi bir abukluk yapmış.

Çok feci çok...
Mesaj tarihi:
Bütün konuşma boyunca Atatürk ismini telafuz etmekten çekindi nedense... Bütün karşılaştırmalarda Atatürk dönemiyle bu adam ya kendini çok akıllı sanıyor yada bu halkı salak yerine koyabiliceğini düşünüyor.
Mesaj tarihi:
ne diyorum ben bu adam nası bir insan evladıysa gözümüzün içine baka baka 73 milyona yalann söylüyo.hadi bide bu adam dinci diyoruz adamda allah korkusuda yok 73milyon insan be! adama yuh derler el insaf utanması yok arsız terbiyesiz kişiliksiz...
Mesaj tarihi:
yazıda yazmayı unutmuşum;

"açıklamanın bir yerinde
x Türk doktor vardı şuan 1000x Türk doktor oldu" şeklinde bir açıklama kullandı
da
bu adam değilmiydi daha geçenlerde yabancı doktorları ülkeye sokmaya çalışan?
Mesaj tarihi:
Voys geçenlerde sen değil miydin, "Respect or Die" mantığıyla Sezer'e yapılan eleştirileri, "O sizin Cumhurbaşkanınız" nidalarıyla savurmaya çalışan. Yakıştı mı bu hareket sana?
Mesaj tarihi:
tayyip hep vardı, neden öyle diyorsunuz. seçilmiş varlık o. zaman makinesi var onun gidip gelip reformları o dönemin kulağına fısıldayıp tabanını hazırlıyor. dolayısıyla o yapmış oluyor, dönünce de göğsünü gere gere açıklıyor adamcağız ne var yani. doğal süreci rte yarattı, siz ne diyorsunuz. biz devamıyız dediği adamların Türkiye'nin en büyük eğitim reformunu yıktıklarını, o güne kadar millet uyansın diye yapılan her şeyin oy uğruna geriye döndürüldüğünü mü söyleyecekti, kim demiş, var mı öyle şeyler, aa.

ayııp, çok ayıp. hiç yakıştıramadım size, tü tü tü.
  • Yeni Oluştur...