Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision 2007

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

valla bass yoktu abi ayrıca playback yapıp moda girmekte bi garip oluyormuş bunu gördük, hiç müzikten çakmasak herif harbiden çalıyor zannedicez ayna grubundaki kel herif gibi çalıyorlardı :D o değilde moldova falan ne sikko müzikler bunlar, shake it up shekerim süpermiş meğersem kıymetini bilememişiz, lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Moldova güzel, sevdim bayağı

Eurovision un kalitesi bi anda yükseldi mi yoksa ben bağışıklık kazandım da ondan mı hoşuma gidiyo bilmiyorum ama bayağı bi şarkıyı beğendim burda yaa... Eheh tuhaf bi duygu her sene o kadar laf ettikten sonra bu kadar çok şarkısını beğenince...

Yani öyle aşırı süper uber aşmış şarkılar yok ama önceki senelerden daha güzel bence

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 22:43 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hollanda tam klasik pop sarkisiydi ama guzeldi bence,Albania da an itibariyle kulaga gayet hos gelen bir sarkiyla katilmis,benim gibi yurtdisinda televizyonsuz olanlar eurovisonun official sitesinden izleyebilirler yarismayi bir plug-in yuklemek gerekiyor sadece

Edit:An itibariyle danimarkaninshowunu gorunce bu geceki kabus kaynagim peydahlaniverdi o ne be ibneler basmis ortaligi.

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 22:53 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada saka maka ara videolar gayet guzel olmus hele bi hawaiili hatunlar vardi birkac onceki videoda orda bir kizil hatun vardi ayakustu bittim sonra da buzlu bir ortama girip vodka shot yapiyorlardi.

Edit.Sirbistan i temsil eden erkek gorunumlu bayanin da sesi fena degilmis

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:08 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ceklerin grubu yanlis bilmiyorsam bir bakima Cek cumhuriyetinin pentagram i imis,yillardir muzik yapan en onemli rock gruplarindan biriymis ki canli caldilar bunu soyleyebilrim tum gitarlarin ve bas in sesi geliyordu en azindan.

MAkedonya solisti direkt catwalk modunda giris yapti sahneye=)

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:16 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...