sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 @Horace, senin dedigin donem cok partili donemlerin yeni yeni denendigi bir donem, bu bir. Ikincisi, devletin zirvesindeki uclu sacayagi (basbakan, c.baskani, meclis baskani) elbette ayni gucun elinde olabilir. Ama o gucun devletin temel degerlerine bagliligi sozde degil ozde olmali. AKP diger partileri, sivil toplum orgutlerini, orduyu ve hatta halki dinleseydi (3-5 balikciyi saymiyorum), uzlasilmis bir aday cikarsaydi, kendine c.baskani atamaya kalkismasaydi sence daha demokratik olmaz miydi? Bu soruya cevap ver, ondan sonra konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Demek ki bu adamların bu suçlarından ve tutumlarından rahatsız değil bu ülke insanlarının oy verenlerinin cogunlugu, bu durumda müdahale edebilcek tek kurum vardir, oda tc de mevcuttur neyseki ;) Demokrasi, Cumhuriyetin temel kavramlarına tehdit olusturdugu yerde sona erer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 horace, sende de akpli tayfanin ustune alinmamazlik hastaliginin sendromu var. bi titre kendine gel, abdullah gul'un tayyip'in aciklamalari gibi senin de falso yazilarin var bu forumda. onlarla savciliga gidilirse buyuk ihtimalle ceza yersin, fetullah gibi rejim karsiti birini oven yazilarindan bahsediyorum. daha fazla cephe acma burda, isi zora gelince ABye yanasan terroristlerden farksiz tutumlar bunlar, demokrasi insan haklari muhabbetleri. dini imani olan adamsin bildigim kadariyla, allahini seviyosan birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: horacegoesskiing üye § 28 Nisan 2007, Cumartesi - 19:13 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ben de yemişim ak partiyi, ben de yemişim avrupa birliğini ama mesele o değil ki. hala söyleyen adama bakıyosunuz söylenene olaya bakmıyosunuz. yani, ortada saçma bi durum var. başbakan olmuş, tek başına iktidar olmuş bi parti var. şimdi bu adamlardan cumhurbaşkanı çıkması durumuna karşı, ayar veren bi asker var. hayır darbe olacak da değil, ben ihtimal vermiyorum da. durumda bi acaiplik yok mu. adamların bi suçu mu var? suçu varsa bugün mü ortaya çıktı, çıktıysa nedir? denebilen lafa bak, hem cumhurbaşkanı hem başbakan aynı görüşten olamazmış. bugün mü oldu bu? bakın yine cümbür cemaat beğenmediğimiz bi adamın yazısı var konuyla alakalı, ben tekrar yazmayayım: engin ardıç ben bu engin ardınçın yazdığı yazının senin c/p yaptığın yazıyla bir alakasını göremedim gözlerimle okuyup beynimle yorumladığımda. uzun uzun geyik muhabbeti yaptıktan sonra livanelinin yaptığı bir gaf a lafı getirmiş anlamsız bir şekilde bitirmiş. şimdi burda eminimki ne bizim tartıştığımız ne livanelinin büyük ihtimalle asıl demek istediği cumhurbaşkanın ve başbakanın aynı partiden görüşten vs olması değil. asıl tartışılan bu görüşün ta kendisi, devletin yönetim biçimiyle çelişmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 horace ye her ne kadar katılmasam da çok üstüne gidildiği kanısına vardım. Paticikte de bi demokrasi varsa herkesin düşüncelerine saygılı olmalıyız. Bu kadar sert eleştiriler yanlıs bence... Benim düşünceme gelince tayyipti , baykaldı carttı curttu hepsi gitse de kurtulsak yaa... Gençlerin önünü açsalar... Ben kendimi bildim bileli bu ülkenin basında hep aynı adamlar var ... Bi farklı sezer geldi şimdiğe kadar diyebilirim =) Yeni seçimlerde meciste sağcısıda olsun solcusu da olsun ama yeter ki bu ülkenin yararına bişeyler yapmaya çalıssınlar ya. Yaptıkları hatalara halk karşı çıkınca ''ee napak demokrasi var '' demesinler. Gerçek bi lider halkının isteklerini yerine getiren ve tüm halkın huzur ve refah içinde yaşamasını sağlayan liderdir bence. Devleti satıp, dolandırıp sonra da çıkıp ee demokrasi var ama diyen değildir. AB ztn bizi çökertmeye çalısıo hala mal gibi girmeye çalısıoruz bizde. Yemişim Ab'yi falan türkün türkten başka dostu yoktur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bu memlekette yaşamaktan utanıyorsa defolsun gitsin pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 tarikatçılar cumhurbaşkanlığına geçerse darbeyi destekliyorum askerede çağırsınlar koşarak giderim. rayından çıktı zaten işler adamlar devlet için parti değil parti için devletçilik oynuyorlar. milli görüş çülerin azıttığı günler başladı.tokat lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 horace isimli şahısta fotoğraf editlerken daha sempatikti. bana yaramayan,geliştirmeyen demokrasiyi istemiyorum. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 19:45 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 zorbalık nedir ben size söyleyeyim zorbalık şanlıurfada Atatürk bayrağını yırtıp ufacık çocukların başına türbanı geçirip ilahiler okutmaktır. zorbalık denizlide Atatürk heykelinin önüne siyah bayrak çekip tam önünde gene minicik çocukların başına türban geçirtip ilahiler okutmaktır. zorbalık Ankara Aydınlıkevler'de tüm okullardaki öğrencileri zorla imam hatip şenliklerine götürüp,derslerinden alı koymaktır. zorbalık 23 nisanda kur'an şenlikleriyle 'alternatif' yaratmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 zorbalık değil de başka bir şey o. söyleyemiyorum burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: Benim düşünceme gelince tayyipti , baykaldı carttı curttu hepsi gitse de kurtulsak yaa... Gençlerin önünü açsalar... Ben kendimi bildim bileli bu ülkenin basında hep aynı adamlar var ... Bi farklı sezer geldi şimdiğe kadar diyebilirim =) gençler özal dönemiyle apolitize edildi. zaten milletvekilli olmak çok para istiyor. bu yüzden yaşlı başlı aşiret reisleri alındı hep. ayrıca gençlerin alınmamasının bir nedeni de, "kaşarlanmaları"nın istenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ya iyi anladık Akp çok yanlış yaptı tamam hadi birkaç iyi yönü var bence.Onlarıda görmek zorunda değiliz.Hem sonuçta bence birkaç iyi yönü var kişiden kişiye değişir.Sonuçta bu adamların orada olmaması gerekir diye düşünüyoruz tamam ne güzel.İyi de bunun yolu bir cumhuriyette ordu değildir bildiğim kadarıyla seçim sandığıdır?Yahu adamlar cumhuriyeti alttan alttan değiştiriyor diye bağırıp çağırıyorsunuzda darbe yapılması cumhuriyete aykırı değil mi?Ya hadi adamlar hadiyin değiştirdik cumhuriyet değiliz artık demiş olsalar yok daha öyle birşey de demediler?Belki dicekler ileride ama daha geri dönülmez noktada değiliz hatta işin başındayız yahu seçim var yakında?Bu adamları baştan indirmenin cumhuriyette bir yolu yordamı var laiklik laiklik diye bağırırken yine laiklik kadar önemli olan bir unsuru unuttunuz bence. Adamlar seçimde ezilirler inerler aşağıya cumhurbaşkanıysa problem o da daha seçilmedi.Seçilemeyecekte böyle giderse e o zaman ne ordusu ya ordunun siyasette işi ne?Orduyu siyasetten ayıran kişi Atatürk değil miydi? [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:14 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:21 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bisey anlatmaya calisiyor galiba bize. Noktalama isaretleri diye bir kavram var yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Tamamdır şimdi anlarsın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bir de noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılması farzdır, onu da hallediver bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 nedir hoca tartışılacak bir noktalama işareti mi kaldı, direk konuyu acan adama karşı bir şey yazmamış diye üstüne gidiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 @Ears, abi sen yazanlari anladin galiba, bi ozet gecsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 orduyu siyasetten ayiran ataturk ama ilerigoruslu bir insan oldugunu bir kez daha takdir ettigimiz seyi yapmis orduyu siyaseti kontrol mekanizmasi olarak koymustur gunumuzde siyasetciler ne yaziktirki halka karsi en ufak sorumlulugu tasimamaktadir unutulmamalidirki bu ulke "siz isteseniz hilafeti bile geri getirirsiniz" diyen basbakan gormustur tepeden inme devrimlerde devrimi koruyacak bir guc gerekir turkiyede bu guc en iyi sekilde egitilmis ataturkcu turk ordusudur komutanlar ise belirli ailelerden veya zengin kisiler ve cikar cevrelerinden degil halkin icinden gelirler o yuzden turk halki siyasetciye guvenmez orduya guvenir a partisi olsun b partisi olsun ordu sallamaz eger ortada rejime yonelik veya develtin butunlugune yonelik bir tehdit varsa konusur bugun gene bir sehit verdik siyasetcilerin basiretsizligi yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ears sen bir özet geçer misin ben farklı bir dilden konuşuyorum heralde @viktor Türkiye Cumhuriyetini korumak ordunun görevidir ancak ordunun başındakilerde insan bu yüzden ülke birkaç insanın hareketlerine bağlı değil bu yüzden halkın egemenliği var bu yüzden cumhuriyet var.O zaman ordunun başında ki birkaç kişi ülkeyi istediği gibi yönlendirebilir.Cumhuriyetin içte korunması ordunun değil halkın görevidir aksi halde seçim yapmaya ne gerek var ordu seçsin milletvekillerini? [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:34 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bir kere söz ettiği şey demokrasi, ama cumhuriyet yazmış. İkincisi bu adamlar yasa boşlukları silsilesini kullanarak geldiler, meşru gibi görünüyorlar ama değiller, yine anayasada ordu için meşru olarak belirtilmiş ama demokrasi için meşru olmayan yollarla gitmeleri haklarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 adamların direkt rejim değiştirme çabaları yok. seçimle gelmişler seçimle giderler. ordu düşünülmeden önce iş yordamına göre yapılmaya çalışılmalı. temalı bir mesaj yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 He yani hukuksuz davranana hukuksuz davranırım gibi birşey oldu bu?Akp yaptı ordu niye yapmasın öyle mi? Bence tamamen yanlış düşünüyorsun ordunun siyasette yeri yoktur cumhuriyetlerde buranın Türkiye Cumhuriyeti olması birşeyi değiştirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Değiştirir işte. Bana bir tane örnek verir misin bizim geçmişimize sahip olan, devrim meclisine ve devrim ordusuna sahip olan, halkının 22.8%'i okuma yazma bilmeyen, iki kilo un bir kilo deterjana oyunu veren bir ülkeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 siyeset degil ilkeri koruma görevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bizim devrimlerimizi halk yapmamistir, bir adam ve ekibi yapmistir. Yoksa bu halki bos birakirsan, aha gecen gun Antalya`da bir belediye vardi, cokeslilik falan dediler, oyle olur iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar