Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ortaokulda magic the gathering oynuyordum. O zamanlar tabii harçlığım üniversitedeki kadar değildi, kıt kanaat booster pack alır oynardık. Weatherlight ile başladım, Tempest, Stronghold, Exodus, Urza's Saga, Urza's Legacy derken, lise 1'e geçtiğimde Urza's Destiny çıktığında bıraktım. Tempest/Stronghold/Exodus'taki fantastik kurgu havası çok hoşuma gitmişti. Böyle goblinler, fireball'lar, skeleton warrior'lar, orc'lar, troll'ler, wrath of god'lar felan zevkliydi. O zamanlar FRP delisi olduğumuzdan da ayrıca ilgimi çekmişti. Tabii Urza serisiyle birlikte mekanileşmeye doğru gidildiğini hatırlıyorum. Benden sonra 24 deck çıkmış sanırım, ve 6th edition'dan tenth edition'a kadar gelinmiş. sizce hikayeye ve kurallara adapte olmam mümkün mü? ayrıca direk kart alıp oynayabileceğimi sanmıyorum. Kıbrıs'ta yok çünkü, satılmıyor. Tanıdığım bir magic topluluğu da bulunmuyor. o yüzden online olarak oynamayı düşünüyorum. online oynanabiliniyormuş sanırım. online oynamak mümkün mü? normalden pahalı mı? deniyen oynayan felan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 abi pahalı oyun be. ben ilk boosterimi aldığım günü hatırlıyorum. milli reasürans çarşısında gerekli şeylerden almıştım. ilk rare kartım jet bilmemneydi. bütün siyah mana costları 1 azaltıodu. şimdi şöyle bi bakıyorumda gerçekten hala zevkli gözüküyor. fakat internetten oynamak aynı zevki vermez kanaatindeyim. birde sanal kartlara para vermekte istemezdim ben. şöyle özel dosyalarda kartlarımı koleksiyon halinde saklamak isterdim yine. ama pahalı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Aynen ortaokul zamanlarında oynuyordum; hmm hangi döneme denk geliyo bi düşüniyim : Urza's Saga falan yeni yeni çıkmıştı heralde. Aynı şekilde para yetmezliği, oynayan azlığı vs. bi şekilde bırakmış bulundum. Geçenlerde, dosyamı , bir iki destemi aldım eski bir iki mtg oynanan yer gezdim. 10dk duramadım hiç birinde.. O kadar çok yeni şey çıkmış ki , anlamadım çoğu şeyi. Çocuklar antika diye dosyaya bakıyo falan. Çok çekici gelsede, ııh , çığrından çıkmış olay, hiç tavsiye etmiyorum :P Ha, netle ilgili soruna gelince, inan hiç bi bilgim yok.. Zaten o islandları, o mountainları ellerinle taplemedikçe pek bi zevki olucagını da sanmıyorum. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 02:04 tarihinde, Krmz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bone ben oynuyodum netten şu sıralar oynamyiorum 1500 civarı kartım vardı sanırım en son, yüzyüze oynamanın ayrı bir tadı var netten oynamanın ayrı bir tadı var. netten oynayabileceğin o kadar çok insan var ki. arkadaş çeversinde oynayınca genel olarak hep aynı kişiler, aynı deckler, aynı oyunlar dönüyo onunda tadı başka tabi. baya uzun süre idare etti beni ama baya para yiyo işte çok param olsa hala oynuyo olurdum =). zaten oynamayınca acc kapanması diye bişi yok şu an istesem yine girerim bi oyun atar çıkarım 1-2 aydır girmememe rağmen =). accni açarken 10 dolar veriyorsun, accnde 10 dolarlık kart satın alma kuponu oluyor onla da kart alıyosun netten zaten, yani accye para verme diye bişi yok. normalden pahalı değil, ama normali de yeterince pahalı =p [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 08:42 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ben yeni kart dizaynlarına alışamadım ısınamadım bitürlü, ve basitken daha guzeldi, şimdi her kartın 8 özelliği var resmen eskiden neydi efendim; mountainwalk, flying, first strike yeterdi bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tam aksien eskiden daha şekildi akrtlar, ceşitliydi taktikseldi, şimdi ultimate kombo WTFFWTBBQBRDHFGG diye oynuyoalr oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 netten oynayan oynayacak olan varsa mtgo daki nickim Blackpoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Herkese iyi akşamlar, İş yerinden bir arkadaşımla oynamaya devam eidyoruz. Eskisi gibi her seri olsun diye değil, kendi çapımda thema bazlı deck hazırlıyorum. Mesela online'da necromancy deckleri üzerine hazırlıyor ve yeni çıkan serilerdeki thema deckleri buna gre yapılandırıyorum. Gerçek hayattaki kartlarımı da ilüzyonist ve kontrol deckleri üzerine kuruyorum. Eskiye göre taktiksel ve stratejik çeşitliliğin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Keza iş yerinde öğle yemklerinde yaptığımız sohbetlere kıyısından köşesinden kulak misafiri olanların garipseyen bakışları ile aldığımız geribildirimlerde "strateji" kavramının hiç bilmedikleri halde akıllarında kaldığını görüyorum. Hoş pazar sabahları oğlumla sokakta oynadığımız top'tanda zevk alan birisi olarak, sanırım her türlü oyundan zevk alıyorum ister masaüstü olsun, ister bilgisayarda olsun. Eğlenmenin yaşı, sistemi ve yeri olmaz. Hobilerinizden hayat boyu kopmamanız dileğimle. Not: Yazmayı unutmuşum, MtG online'daki nick'im "Kumadam" [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 20:31 tarihinde, Kumadam tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 20:43 tarihinde, Kumadam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=86000 mtgo oynayanlar buraya da yazsalar hoş olur toplu toplu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 netten oynamak pel çekmiyor beni. o kartları elimde hissedemeyeceksem ne anlamı kaldı magic in? ha bi ara harbi harbi büyücü sanmaya başladıydım kendimi bırakıverdim oyunu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 @cuce eskiler daha iyidi diorm bende zaten? daha az ama öz özellik vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bu hafta sonu itaberi ile dönüş yaptım :=) Canım çok sıkkıbnda dayanamadım gidip biraz booster ve starter deck almakla , ne olduğumu anlamadan geri dönmüş oldum en son 5th edition oynamış olduğumu düşünürsek baya zaman geçmiş üzerinden. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: şimdi ultimate kombo WTFFWTBBQBRDHFGG cüceye katılmamak elde değil. ayrıca dünya üzerinde var olan tüm fantastik hikayeleri ve mitolojileri (matrix dahil) sömürdüler. En sapıtmaya başladıkları nokta doğu mitolojileri oldu.... Bi ladni taplayerek oyuna 12/0 4 tane token koymayacalar falan... Bunlar sahalarda görmek istemediğimiz davranışlar [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 11:19 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Kamigawa serisi jitte hariç pek tutulmadı sanırım, gerek dengesizliği gerek mana base problemleri falan derken... Ama Ravnica serisi gayet iyiydi. Kombo çeşitleri ve yeni mekanikler getirmesi magic adına çok iyi oldu. Timespiral, Planar Chaos falan pek hoşuma gitmedi yalnız. Timespiral bir yere kadar da planar chaos da eski mekaniklerin adı değiştirilip bize ittirilmeye çalışıldı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 benim eskiden instant dediğime şimdi flash demişler vb. 10 sene önceye göre aynı abiltyler isimler değişmiş :=) aralarında kullanımı değişende var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Flash farklı bir şey bildiğim kadarıyla. Belli costları vardı sanırım. Yoksa instant hala instant :) . Kullanımı dğeişen ability hatırlamıyorum da bazı goblin king, lord of undead gibi kartların typeleri falan değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 flash sankim creature konmuş instant gibi geldi bana , neysem ayrıntılı olarak okuyacağız tekrardan ;) şu alışma safhasını 9th sonunda atlatıp 10da cici bir deck oluşturayımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 GOblin king ve lord of undead dediğinde sanırım zombie lord, ikiside creature type'ı lord'du dahal lrod değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Flash şudur oyuna giren card için bir sonraki el birdaha aynı manayı ödemessen o card graveyard a gider. 3,cü kere ödemiyorsun ama ilk el ve sonraki el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 echo değilimyidi onun adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 para tuzağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 said: Cuce üye § 18 Haziran 2007, Pazartesi - 16:19 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- echo değilimyidi onun adı? -------------------------------------------------------------------------------- 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Doğru diyosun simdi hatırladım Flash >> Haste'in eski adıydı değiştirdiler sonradan haste koydular :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mathan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ben de kendimden bir dönüş bekliyorum gerçi, eski ve banlı bir deste ile (deste komple banlı her yasak kart var :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Flash instant olarak inilebilen creature cardlarının özelliği değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 haste'in eski adı unaffected by summoning sickness'dı abi. vashino sandstalker ve ball lightininng de vardı mesela flash ne bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar