Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29.Nisan.2007 Çağlayan Mitingi


DynamicK

Öne çıkan mesajlar

  • Admin
Yarın(Pazar Günü) İstanbul Çağlayan Meydanında miting düzenlenecek. Ankarada düzenlenen miting sonrası şimdi sıra istanbulda.

Bu mitinge istanbulda olup da imkanı olan herkes katılmalı. Hatta organize olabilirseniz patiler olarak da buluşup gidin derim. Hem laflarsınız, tanışırsınız hem de tepkinizi forum dışında sizinle bir düşünen pek çok insanla birlikte gösterirsiniz.

Böyle durumlarda pasif kalmamak lazım, gidecekler buluşalım diyenlere tavsiyem olacak meydana daha uzak biryerde buluşup ordan devam etmeniz zira çok kalabalık olacak gibi.. malum Ankara'dan geri mi kalacak İstanbul :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
hmm evet aynı onu gormedim baktıydım gerçi de :)

aslında bu topici tamamen patiler olarak bulusup gidin ve kimler geliyor nerede bulusulacak şeklinde organize olma topici olsun diye açmıştım.

diğer topice linkleyip 2 ye mi ayırsak konuyu, bulusmak isteyenler buna yazsın bunuda tasıyalım bulusma kısmına

evet evet :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rahat ulaşım ve biraz da öncesinde kalabalıkla birlikte yürümek için Mecidiyeköy meydanı uygun buluşma yeridir. Çağlayan da ne zaman miting olsa gurupların çoğu orada buluşur. Oradan yürüyerek boş zamanda 10-15 dakika. Oraya kadar gidip nerede olduğunu bulamayacak kadar az kişiysekte zaten yazıklar olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...