Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Yarın(Pazar Günü) İstanbul Çağlayan Meydanında miting düzenlenecek. Ankarada düzenlenen miting sonrası şimdi sıra istanbulda. Bu mitinge istanbulda olup da imkanı olan herkes katılmalı. Hatta organize olabilirseniz patiler olarak da buluşup gidin derim. Hem laflarsınız, tanışırsınız hem de tepkinizi forum dışında sizinle bir düşünen pek çok insanla birlikte gösterirsiniz. Böyle durumlarda pasif kalmamak lazım, gidecekler buluşalım diyenlere tavsiyem olacak meydana daha uzak biryerde buluşup ordan devam etmeniz zira çok kalabalık olacak gibi.. malum Ankara'dan geri mi kalacak İstanbul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Aynı Değil mi bu mitingler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 hmm evet aynı onu gormedim baktıydım gerçi de :) aslında bu topici tamamen patiler olarak bulusup gidin ve kimler geliyor nerede bulusulacak şeklinde organize olma topici olsun diye açmıştım. diğer topice linkleyip 2 ye mi ayırsak konuyu, bulusmak isteyenler buna yazsın bunuda tasıyalım bulusma kısmına evet evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Biz sülalecek katılacağımızdan (ankaradan akrabalar iadei ziyarete geliyor) ne yazık ki buluşmaya gelemeyeceğiz. Belki orada karşılaşırız o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ben ordayım Koç üni yazısının altında olucam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Nası gidiliyo oraya, bi tarif edin bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ay sonu olması münasebetiyle bendeniz ankaradan oralara gelemiyorum ne yazık ki. Böyle buluşma faan diyosunuz daha bi kötü fena oluyorum sora =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 çok kalabalık bir aile ve kısmende arkadaş gurubu ile orada olacağım. Genel buluşma noktanız neresi ise saat ve istikamet olarak belirleyin.Muhakkak uğrarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 sokağa çık az merkezi biyere git kalabalıgı takip et zira ankarada 1.5 milyon kisi var ise ist da 3 milyon gider buda nüfusun 4 de biri ediyor hehe D harfi meydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Rahat ulaşım ve biraz da öncesinde kalabalıkla birlikte yürümek için Mecidiyeköy meydanı uygun buluşma yeridir. Çağlayan da ne zaman miting olsa gurupların çoğu orada buluşur. Oradan yürüyerek boş zamanda 10-15 dakika. Oraya kadar gidip nerede olduğunu bulamayacak kadar az kişiysekte zaten yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bu arada map in daha uzaklarına da bakmak isteyenler olabilir http://maps.google.com çağlayan istanbul yazın aramaya yakınlastırıp her yeri görebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 orada olacağım. [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Griswold ile ben de orada olacağız, araşırız. Siz Zaugna'yı bulun hatta, o bizi bulur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar