Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 USAda 18 Mayısta vizyona giriyor fragmanlardan görüldüğü üzere 1 ve 2 yi bize aratmıyacak gibi :) Fragman 1 http://www.youtube.com/watch?v=uJwaufxwPM0&mode=related&search= Fragman 2 http://www.youtube.com/watch?v=LOAdacKhwns&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Harbi bu seferki Sherk daha güzel gibime geliyor.Adamlar her seferinde dahada iyi yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 up yahu filmin gelmesine şunun şurasında 2 haftacık kaldı yakışıo mu bize aaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 İşte Shrek 3!! [spo] [/spo] [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:19 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 adam harbiden benziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 edit:çift mesaj :P [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 21:16 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 yalnız kafaya dikkatinizi çekerim, bir kafa koyduğumu hayatınız kararabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bu yaz fazla üç görcez heralde shrek 3 spiderman 3 karayip k. 3 geçmişi olmayan adam 3 :) neyse umarım güzel olur kk3 sp3 ü begenmedim umarım bunda eğlenir ve bol bol gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 fragmanı bile yaran filmden korkulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ben indirdim izlemeye üşeniyorum du bakayım izliyim bu akşam morale ihtiyacım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Şu Çizmeli Kedi'yi seriye ekleyene milyon kez dua ediyorum.Her gördüğümde gülmeye başlıyorum sebep yokken,tipi bile yetiyor artık kafama yerleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ya ben orjinal izleyemiyorum türkçe dublaj olunca gülüyorum. Türkçe dublaj çıkmadan izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 filmin diğer serilerini sevmiştim. muhtemelen bunuda izlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 az önce izledim ilk 2 filmden çok daha kötü olmuş. en azından o kadar para kazandık nasıl devam ettirsek hmm şey yapalım onu uzatalım aksiyon ekletelim arada güldürmeye çalışalım ama başaramayalım tarzında bir film olmuş.. sınıfta kaldı bence film.. [spo]shrek&fiona&3 little shrek what a family? :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hepsi kötüydü bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben 2yi beğenmemiştim :S o cizmeli kedi hariç güzel değildi bence bu daha güzel dir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Daha izleyemedim ama sinema dergilerinden okuduğum kadarıyla Çizmeli Kedi ve Eşek tamamen harcanmış. Bana kalırsa ilk filmi eşek,ikinci filmi de Çizmeli Kedi kurtarmıştı.Özellikle Çizmeli Kedi kendine ait bir felsefe bile yaratmıştı :) Harcanmaları çok kötü olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 çok güzel duruyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Eşeği M. Ali Erbil seslendirmemiş bu sefer o çok hoşuma gitmedi ama diğerleri eskisini aratmıycak gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 he he görürsünüz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 dün gece sinemada izledim gayet güzeldi..ikinciye göre çok çok güzeldi..en kral sahne [spo] -kendini engelleyen sadece (bir karaktere dönerek) ;sensin -ne ben mi -(diğerleri)HADİ HADDİNİ BİLDİRELİM!! izlediğinizde yerlere yatırıyor c,dden bu sahne[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bence serinin en kötü filmiydi pek hoşuma gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sinemada en cok guldugumuz sahne, herkes bize bakti herhalde.. [spo] Liseye girdiklerinde masaustu oynayan iki nerd, karakter kat sayilari tarzi seyler bahsederken..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bence çok kötüydü, ilk iki filme göre çok zayıf espriler vardı. Keloğlan Kara Prense Karşı filmini hatırlattı bana. Çok çocukça ve güldürmeyen espriler vardı. Güzel espriler de vardı ama ilk iki filme göre çok çocukça ve sıkıcıydı. Çok daha iyi olabilirdi. Ayrıca Immıgrant Song'un da içine edilmişti.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ben de çpk beğenmedim,verdiğim paraya da acıdım,gitmeyin derim. esprilerini çok beğenmedim,klişe olmuş filmin espirileri,farklı bir şey görmek istedim ama yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar