Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shrek the Third

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu yaz fazla üç görcez heralde shrek 3 spiderman 3 karayip k. 3 geçmişi olmayan adam 3 :)

neyse umarım güzel olur kk3 sp3 ü begenmedim umarım bunda eğlenir ve bol bol gülerim
Mesaj tarihi:
az önce izledim ilk 2 filmden çok daha kötü olmuş.
en azından o kadar para kazandık nasıl devam ettirsek hmm şey yapalım onu uzatalım aksiyon ekletelim arada güldürmeye çalışalım ama başaramayalım tarzında bir film olmuş..
sınıfta kaldı bence film..

[spo]shrek&fiona&3 little shrek what a family? :D[/spo]
Mesaj tarihi:
Daha izleyemedim ama sinema dergilerinden okuduğum kadarıyla Çizmeli Kedi ve Eşek tamamen harcanmış.

Bana kalırsa ilk filmi eşek,ikinci filmi de Çizmeli Kedi kurtarmıştı.Özellikle Çizmeli Kedi kendine ait bir felsefe bile yaratmıştı :)

Harcanmaları çok kötü olmuş ya
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dün gece sinemada izledim gayet güzeldi..ikinciye göre çok çok güzeldi..en kral sahne

[spo] -kendini engelleyen sadece (bir karaktere dönerek) ;sensin
-ne ben mi
-(diğerleri)HADİ HADDİNİ BİLDİRELİM!!

izlediğinizde yerlere yatırıyor c,dden bu sahne[/spo]
Mesaj tarihi:
sinemada en cok guldugumuz sahne, herkes bize bakti herhalde..

[spo] Liseye girdiklerinde masaustu oynayan iki nerd, karakter kat sayilari tarzi seyler bahsederken..[/spo]
Mesaj tarihi:
Bence çok kötüydü, ilk iki filme göre çok zayıf espriler vardı. Keloğlan Kara Prense Karşı filmini hatırlattı bana. Çok çocukça ve güldürmeyen espriler vardı. Güzel espriler de vardı ama ilk iki filme göre çok çocukça ve sıkıcıydı. Çok daha iyi olabilirdi.

Ayrıca Immıgrant Song'un da içine edilmişti.. :(
Mesaj tarihi:
ben de çpk beğenmedim,verdiğim paraya da acıdım,gitmeyin derim.
esprilerini çok beğenmedim,klişe olmuş filmin espirileri,farklı bir şey görmek istedim ama yoktu.
  • Yeni Oluştur...