Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genelkurmaydan Aciklama Var

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

valla türkiye cumhuriyetinin sonunu getirmek isteyen kişileri destekliyen, ve ülkenin sorunlarını halktan ziyade dış devletlere bakıp değerlendiren kişilere hiç bir saygı göstermem.
bunu yapan bazı köşe yazarları da var, onlara da gereken tepkiyi gösteririm.

1 milyon kişiyi "bindirilmiş kıta" diye nitelemek kolay tabii...
Sosyal ağlarda paylaş

Siyasi tartısmalara hic girmek istemem ben yine hic bir tarafa yanasmadan bir uyarı yapayım kacayım. Halka mal demek bence cok yanlış burada. O zaman cogunlukla secilmeyecek partiler, napalım soylu sınıfı falan mı olsun Türkiye'de. İnsanlar cahilliklerinden dolayı kanıyor diyorsanız, o zmn insanları bilgilendirmek icin elimizden geleni yapıcaz bunun yolu bu. Ben süper zekiyim digerleri mal yanlıs tercih yapıyorlar(burada kimseyi kastetmiyorum) demektense onları bilgilendirmeye calısmak en iyisi, partiler meydanlar da sureklı aynı seyleri tekrar etmektense keske bunları yapmaya calıssa biraz. Ahanda kactım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu noktaya zaten , saygı ile geldik Penth.
Bizim saygımızı kullanarak araç yaptılar , bende yok artık saygı maygı ,
İşlerine geldiği gibi kullandılar herşeyi bizde , napalım demokrasi dedik o dedik bu dedik özgürlük dedik sineye çektik.

Gidip malatya gibi özgürce yaşanılan, hayatında bu tip olaylar yaşamamış aydın bir şehri bu hale getirdik.

( Nerden mi biliyorum malatyanın geçmişini , Malatyalıyım Maraşlıyım bilmem kaç kuşaktır. )
----
Sosyal ağlarda paylaş

Dennis,malik gibi niye çarptırıyorsun ? halka cıkıp siz malsınızzz alooo mallarr mı diyoruz. halkı mallaştırdılar diyoruz sanki bunu bilmiyorsunuz, egitimi kestiler, yolunu elektirigini vermediler sagından solundan baskı verdiler, özellikle 80 kuşagı sonrası cocuklar artık hiçbirşey düşünmüyor esrar çekip karı kız peşinde koşan bi nesil bekliyor bizi,bunu yapmayanlarıda aileleri tekkeye imama yolluyoru..türk milleti maldır demiyoruz burdan anüsten okumayın artık
Sosyal ağlarda paylaş

Bu açıklamayla avrupaya rezil oluyoruz diyorlar ,

3 gün önce Malatyada yandaşlarının yaptıklarından sonra daha ne kadar rezil olabileceğimizi hayal etmiyorlar.

Ya herşeyleri gösteriş , herşeyleri palavra ne saygısı

Harçlıklarımla tekne alıcam ben ,
Yazar vurucam papaz vurucam , hiristiyan diye adam kesicem sonra kalkıcam ,

Ordu konuştu avrupaya rezil olduk dicem
birde saygı beklicem ?
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı zamanda emre aköz yobazına ders olsun..

"Ancak: Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'ın konuşması, bu mitingi düzenleyenlerin ve katılacakların heveslerini kursaklarında bıraktı.
Çünkü Büyükanıt'tan sert ve sivri bir konuşma bekliyorlardı.
Böylece mitingi yoğun bir şevk ve heyecanla yapacak; daha gür biçimde bağıracaklardı. Büyükanıt'ın konuşması ise mitingin siyasi etkisini neredeyse sıfırladı. Gösteri artık ' olması gereken' seviyeye, yani ' demokratik ve hukuki bir hak' zeminine inmiştir.
"

"Çünkü Büyükanıt, " Evet biz Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasını sevinçle karşılamıyoruz. Ancak önemli olan Anayasa'dır, hukuktur, demokrasidir. Meclis onu seçerse, anlayışla karşılarız " mesajını verdi.
Ordu içinde bu mesaja kızanlar olmuştur. Ama önemli olan üst yönetimin ne dediğidir.
Artık beklenti şu: Erdoğan cumhurbaşkanı seçilecek... Abdullah Gül başbakan olacak... Bu ikili TSK ile uyumlu bir biçimde çalışacak.
Bu uyum ekonomiyi uçurur.
"

Şimdi nasıl kıvıracak bakalım..
Sosyal ağlarda paylaş

(burada kimseyi kastetmiyorum) yazdım orda, bu bazı kesimlerden duydugum birseydi. Daha da anlasılır yazım o zmn senin icin. Bole bir durumda bazı cevrelerden duydugum ya da okudugum kadarıyla halk mallık yaptı o yuzden bu noktaya gelindi gibi fikirler var. Bu yanlıs bir dusunce bicimidir. oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

1-laiklik:devlet için din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması,kişiler için de din ve vicdan hürriyeti.

devlet laik olur,olması gerekir,ben değil.

bir diğer madde ne karar alıp almaması önemli değil avrupanın,benim medeniyet anlayışım insanların tiplerine göre şucu bucu ayrımı yapılmaması.

darbe olaylarından kıçımızı zor doğrulttuk ve yine ben diyorum evet darbe olayı için de.

bir kere vazgeç danıştaya saldırıcılar,örümcek beyinliler böyle vs gibi düşüncelerini herhangi bir akplinin düşüncesidir bu diye indirgemekten.

zaten siz böyle yapmadıkça insanlar bu partiye oy atmadı mı?
adam sinirlenip bir şey diyor,yok rte böyle zihniyeti.
muhalefet yapmayı bilmeme.

bana ne tayyipten erbakandan,benim düşüncelerim önemli.

vazgeçin artık,insanlara direk damga vurmaktan,ideolojilerinizi akıllı söylemlerle dile getirin,bana savurduğunuz ezik küfür ve iftiralarınızla övünmeniz önemli olan değil,eğer bu topraklarda beraber yaşayacaksak biz,ayrımcılık çıkarmayın,söylemleriniz de tutumunuzu düşüncenizi dile getirin.

@bone:senin deden savaştı da bizimki patlıcan değil.

erzurum da ermeniler tarafından yakıldı benim anne tarafı.

bi ülkeye de gidecek değilim..

özetle;

birbirimizin düşüncelerini değiştiremeyiz,burası alelade.
ama pek tabi güzel bir şekilde yaşayıp gidebiliriz bizler.
ben burada,ideolojik olarak tam karşıtı olduğum görüşlerinize hiç bir şey dememeye gayret ettim,yeterince ayrıyız,ayrılmışız çoğu yönden zaten.
bu ülkenin iyiliğini düşünüyoruz,çünkü seviyoruz her şeyiyle buraları.

sizden de aynı hassasiyeti beklerdim,bekledim de,uyanınıza da teşekkür ediyorum,saygısız olanla da zaten bi şey tartışmaya çalışmak kayıp.

ben aramızda bu olgunluktaki insanların olduğu bir muhabbette bunları sürdüreceğim,forum ortamında olması imkansız gibi,birisi lapinleyecek çünkü kesin.

iyi geceler herkese,erken kalkıcam,yatmam gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam hala utanmadan beraber yaşamakdan bahsediyor.

Malatyada Trabzonda beraber yaşarken insanları ben öldürdüm dimi ?

Siz işinize gelmeyenleri tetikçilerle öldürün sonrada çıkın özgürlük , özgür düşünce demokrasi beraber yaşamak özgürlük diyin ,

Müslüman olduğu kapalı olduğu , imam olduğu için Türkiyede öldürülen Sağcılar veya Solcular tarafından birisi var mı ?

YOK -->
o zaman beraber yaşamayı öğrenememiş olan sizlersiniz. Siz ancak bu lafları işinize geldiği zaman kullanırsınız.
bunca zaman yedik , ama yemez artık

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 01:47 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Birisi demiş ki;
said:
Siyasi tartısmalara hic girmek istemem ben yine hic bir tarafa yanasmadan bir uyarı yapayım kacayım. Halka mal demek bence cok yanlış burada. O zaman cogunlukla secilmeyecek partiler, napalım soylu sınıfı falan mı olsun Türkiye'de. İnsanlar cahilliklerinden dolayı kanıyor diyorsanız, o zmn insanları bilgilendirmek icin elimizden geleni yapıcaz bunun yolu bu. Ben süper zekiyim digerleri mal yanlıs tercih yapıyorlar(burada kimseyi kastetmiyorum) demektense onları bilgilendirmeye calısmak en iyisi, partiler meydanlar da sureklı aynı seyleri tekrar etmektense keske bunları yapmaya calıssa biraz. Ahanda kactım.

Doğrudur insanlar cahilliklerinden kanıyor. Ama bizim milletimiz cahil olduğunu bilen bir millet değil ki. Onlara karşı düşünce oluşturduğun anda diklenmeye başlıyorlar. Alakaları yok işin doğrusunu öğrenmekle. İnadına saldırmaya başlıyorlar. Aramızda bile var işte burada tek tük. Gerçekleri görmek yerine %1 i dolu olan bardağın dolu kısmına bakıyorlar. Zaten o bardak da önceden doldurulmuş. Onların zamanında değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak arkadaşım bu ülkede siyaset yapacaksan "Türkiye laik demokratik bir cumhuriyettir" ilkesini kabul edeceksin. Ardından bu madde değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez ilkesi gelir.

Eğer Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç'ın ve diğerlerinin babaları yobaz dindar diye 70 milyon insan şeriat ile yaşayacak diye diretirsen karşına ilk paragraftaki maddeler çıkar.

Tabiki beraberce yaşayacağız ancak herkes kendi dinini yaşayacak kimse kimseye babasının inancını empoze etmeye çalışmayacak.

Biz bu ülkenin anayasasının en önemli ve değişmez maddelerini savunuyoruz. Karşımıza çıkıp bu maddelere karşı olan insanları savunursan senin yaptığın demokratik hak değil zaten resmi olarak suçtur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...