Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bence de o kötü kişi Peter'ın annesi olabilir.
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 O kadında çok pis bir güç çıkacak ama dur bakalım :)
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bence de. Şimdiye kadar en ufak bi ipucu bile vermediler çünkü :P
horten Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Evet ya o kadın çok uyuz bi tip. Feodal Japonyada ki güneş tutulmasıda hayra alamet değil gibi.
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 buyrun Takezo Kensei'yi bu arkadaşımız olcakmış [spo] [/spo]
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 aaa ama o adam capon diil (eet c ile)
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sırf anime ceken insanlara yaranmak icin boyle caponları alet ediyorlar, cekin uyduruk amerikan produksiyonunuzu allah allah.
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yaa bu arada hiro nun babasının gücü ne ben mi kaçırdım :D
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hironun babası kadir inanırdan sonra kadir inanır bakısı atabilen tek kisi, oyle bi ozelligi var.
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Adam zengin daha ne olsun :D
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Peki ya ablası? Onun gücü ne? Molly'nin bulmaya korktuğu kişi o mu (böyle sallama yok sdfasdasas)?
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yok artık.. kensei o olursa cidden izleyemem ki ben diziyi hele how i met your mother dan sonra kensei her gördüüm de samurai five! derim yani
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: hele how i met your mother dan sonra kensei her gördüüm de samurai five! derim yani bi dakka o Barney mi ki?
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 aa cok pardon ya feci karıştırmışım, ama benzemiyo da değiller hani.. neyse alias taki sark ı oynuyodu bu arkadaş, gene de capon olmalıydı kensei bencede :)
cado Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 uha ilk 2 bölümü izledimde harbiden güzel diziymiş sylar ve hiroya bayıldım:D
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ilk 2 bölümde sylar yok ki ? yani kısmen var nesine bayılıyorsun O_o
cado Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 olsun kafasını güzel kesmiş adamların ha birde hiro 5 hafta sonrasına gidiyormu yoksa hayalmi görüyor pek anlamadım yoksa ilk sezon o 5 hafta icinde olcaklarlamı ilgili [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:29 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 adam belki ilk bölümden hissetti sylar'daki potansiyeli ne biliyorsun ? :)
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 izle öyle spoiler isteme sonunu söylerim bak. edit: aa muhalefet olmayın lan dfds [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:31 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yav sezon finalini kaçırdım geçen pazar tekrarı ne zaman?
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yaw iyiydi güzeldi sezon sonu ama [spo] sylar onca adamın ortasında nası kaçtı kanalizasyona alal :P o kadar hiro sun. dikkat eder biraz insan cık cık. bide hironun geçmişte dier atlıların peşinde olduğunu gördüğü eleman babasına benziodu baya bi sanki. o maskenin altından bile tanıdım gibin. [/spo] tahminim yeni sezonda bi önceki nesillerden böle aşmış yüzyıllardır yaşıyan tipler ve onların kötülük dolu planları ve onların karşısında bir avuç hiro! dınının! falan çıkıcak gibi bi izlenime kapıldım ben. [spo]mesela Nathan ın anası o tiplerden biri gibi. hatta şu molly nin görünce oda beni görüyo çok tırsıyorum dediği tip o bence.[/spo] edik: tekrarı bi perşembe 18.50 de bide cts öğlen oluyo sanırsam. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 14:30 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 o adam babası değil üstad Kensei'idi. Ama Kensei'nin Hiro'nun ailesiyle bir bağı çıkabilir.Bekliyoruz ailecek :)
Öne çıkan mesajlar