Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bence de o kötü kişi Peter'ın annesi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 anneler kutsaldır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 O kadında çok pis bir güç çıkacak ama dur bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bence de. Şimdiye kadar en ufak bi ipucu bile vermediler çünkü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Evet ya o kadın çok uyuz bi tip. Feodal Japonyada ki güneş tutulmasıda hayra alamet değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 buyrun Takezo Kensei'yi bu arkadaşımız olcakmış [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 aaa ama o adam capon diil (eet c ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sırf anime ceken insanlara yaranmak icin boyle caponları alet ediyorlar, cekin uyduruk amerikan produksiyonunuzu allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yaa bu arada hiro nun babasının gücü ne ben mi kaçırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hironun babası kadir inanırdan sonra kadir inanır bakısı atabilen tek kisi, oyle bi ozelligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Adam zengin daha ne olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Peki ya ablası? Onun gücü ne? Molly'nin bulmaya korktuğu kişi o mu (böyle sallama yok sdfasdasas)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yok artık.. kensei o olursa cidden izleyemem ki ben diziyi hele how i met your mother dan sonra kensei her gördüüm de samurai five! derim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bence molly googleı kapatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: hele how i met your mother dan sonra kensei her gördüüm de samurai five! derim yani bi dakka o Barney mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 deel çakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 aa cok pardon ya feci karıştırmışım, ama benzemiyo da değiller hani.. neyse alias taki sark ı oynuyodu bu arkadaş, gene de capon olmalıydı kensei bencede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 uha ilk 2 bölümü izledimde harbiden güzel diziymiş sylar ve hiroya bayıldım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ilk 2 bölümde sylar yok ki ? yani kısmen var nesine bayılıyorsun O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 olsun kafasını güzel kesmiş adamların ha birde hiro 5 hafta sonrasına gidiyormu yoksa hayalmi görüyor pek anlamadım yoksa ilk sezon o 5 hafta icinde olcaklarlamı ilgili [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:29 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 adam belki ilk bölümden hissetti sylar'daki potansiyeli ne biliyorsun ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 izle öyle spoiler isteme sonunu söylerim bak. edit: aa muhalefet olmayın lan dfds [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:31 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yav sezon finalini kaçırdım geçen pazar tekrarı ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yaw iyiydi güzeldi sezon sonu ama [spo] sylar onca adamın ortasında nası kaçtı kanalizasyona alal :P o kadar hiro sun. dikkat eder biraz insan cık cık. bide hironun geçmişte dier atlıların peşinde olduğunu gördüğü eleman babasına benziodu baya bi sanki. o maskenin altından bile tanıdım gibin. [/spo] tahminim yeni sezonda bi önceki nesillerden böle aşmış yüzyıllardır yaşıyan tipler ve onların kötülük dolu planları ve onların karşısında bir avuç hiro! dınının! falan çıkıcak gibi bi izlenime kapıldım ben. [spo]mesela Nathan ın anası o tiplerden biri gibi. hatta şu molly nin görünce oda beni görüyo çok tırsıyorum dediği tip o bence.[/spo] edik: tekrarı bi perşembe 18.50 de bide cts öğlen oluyo sanırsam. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 14:30 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 o adam babası değil üstad Kensei'idi. Ama Kensei'nin Hiro'nun ailesiyle bir bağı çıkabilir.Bekliyoruz ailecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar