Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 2. sezonu kesin verir ama muhtemelen eylülde değil 6ay sonra verir. Şu anki takip hızını assa yukarı koruyacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 gerci biraz daha yakindan takip ediyordu orjinali ama prison break de oldugu gibi gec verirler. eylul de basliyor amerikada o yuzden en erken ocak 2008 felan olur. gerci bu ayin sonuna kadar onumuzde 3 bolum var eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 [spo]Benim merak ettiğim şimdi Peter sylarla savası sırasında Syların sahip olduğu ne güç varsa hepsini öğrenmedi mi? misal demiri böyle dekompose etmek veya çok iyi duyma gibi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 öğrendi ama farkında değil. Bende yazlıkta e2'ye oturdum hafta içi verilen tüm tekrarları izledim vs. eskiden çok iyi değil diyordum ama süpermiş hehe. Dönünce direk tüm sezonu indireceğim. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 15:28 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Telekinesis öğrendi ve kullandı sonuçta. Ama Sylar, duyma ve eritme yeteneğini kullanmadığı için, Peter farkında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 20. episode u izledik. hmm tam 3 ay kadar geriden izliyoruz. soyle 2. sezonu 1 hafta felan geriden izlesek ne guzel olurdu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ilk 15 dkyı kaçırdım ya noldu anlatabilcek olan var mı ltf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 izlediğim en iyi heroes bölümüydü. çok iyi gidiyor ve heyecanlanıyorum beklerken bir sonraki bölümü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Benimde ilk defa hayranlıkla izlediğim bölümdü açıkçası. Peter sağlam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Evet süperdi,Peter çok karizmaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Dizinin bir anda hızlanması çok hoşuma gitti. Yani neredeyse hiç action yokken, 5 sene sonrasında Sylar vs Peter cidden ilaç gibi geldi. Şimdi soru şu, Sylar Candice ve Nathan'ı da mı kesmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Evet öyle olmuş galiba :) Bakalım Hiro Sylar'ı öldürebilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 [spo]claire e siyah saç çok yakışmışdı ayrıca sylar imba oldu o ne öyle d.l candice üstünede claire in güçü aldı zaten öyle bir gelecek çekilmezki :) ama şunu anlamadım Parkman niye böyle oldu, kızıyla karısını uzaklaştırmış sanırım onun kızınında özel bi gücü var ama bu kadar yavşak olmasının sebebini anlamadım[/spo] [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:37 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 [spo]Parkman çok rahat yönlendirilebilcek bi adam. Sylar Nathan'ın yerine geçtikten sonra kendi işine yarıycak bi elemanı hem hayatta tutmuş sağa sola koşmamak için hem de tehlikeli/tehlikesiz diye mutantları ikiye ayırıp peşlerine bunu sürmüş. Parkman memur sonuçta, başkalarından emir almaya alışık biri. E başkan olunca karşında bu hale geliyosun :) Yalnız benim anlamadığım bişey var. Şimdi Sylar alternatif gelecekte homecomingde Claire i öldürdüğü için hiro tarafından öldürelemiyor ve sonuçta Peter patlıyor. Peki gelecekteki Hiro geçmişe gidip Claire in kurtulmasını sağlamışsa ve Claire bu alternatif gelecekte hayattaysa neden Sylar da ölmüş değil? Çizgi halinde akan bi zaman varsa çömez Hironun gittiği gelecekte Claire'in ölmüş olması lazımdı. Yok paralel evren/zaman yapısı varsa bu defa bütün herşeyin değişmiş olması lazımdı. Ayrıca delikanlı hareketinden ötürü vatandaşım mohinderi kutluyorum hehe[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Hiro daha onu öldürmesi gerektiğini bilmiyordu,yeni öğrendi gelecekteki kendinden. Şimdi geri döndü ve Sylar'ı öldürmeye çalışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 [spo]sorunda orda zaten ortaya paradox çıkıyo birçok yazılan şey var bu konu hakkında [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 [spo]şöyle bir şey var. alternatif gelecekte claire hayatta fakat hiro sylar'ı öldürmesi gerektiğini sonradan öğreniyor.ayrıca claire'in hayatta olduğunu bilen iki kişi var; geçmişten gelen hiro ve claire'in babası.ve de sylar'ın ölümsüz olduğunu sanmıyorum gelecekteki halinde ama zaten zilyon tane gücü alıp neredeyse ölümsüz hale gelmiş olabilir. [/spo] [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:51 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 arkadaşlar spoiler içine almanıza gerek yok,spoiler başlık zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bu haftaki bölümü izlemeyip tekrarını bekleyen olabilir o yüzden spoiler şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Ya zaten zamanda yolculukla ilgili birsürü mantıksız şey var. Birkere söylenen tek bir sözün (şunu yap falan) bile seyri değiştirdiği için o zamanı çat diye anında değiştirmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 String Theory olarak geçiyo bu, Donnie Darko gibi bişi oldu zaten [spo] Future Hiro traveled five years into his past to contact Peter Petrelli, hoping that Peter would save Claire Bennet from Sylar and thereby change history. Although Peter did prevent Sylar from killing Claire, Future Hiro did not perceive any change in his own time; the circumstances that caused him to go into the past did not change.[/spo] Buda Graphic Novelden [spo] Around the fifth anniversary of the explosion, Hiro saves a young woman from police officers. He returns to his loft and continues to create timelines suspended from strings. He explains how he tried to stop Sylar from causing the explosion by stabbing him, but was unable to stop him because Sylar had stolen Claire Bennet's ability to regenerate. He travels back in time to visit Peter Petrelli and tells him to save the cheerleader, hoping this will prevent Sylar from exploding. However, when he returns to his own time, he finds things unchanged. He returns to his loft to find a light on, and draws his sword—and finds himself face-to-face with his former self and Ando. [/spo] [spo]e peki sylar nathanın yerine geçince Parkman nası anlamıyor onun sylar olduğunu dedim ya yavşak olmuş bu parkman bozmuşlar adamı :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 karizmaya bak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 vucut calismasi lazim bu adamin. edit: tabii ki o guclerle ihtiyaci yok ama sirf sekili tamamlasin diye. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:36 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Bence çok kötü olur kaslı olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Benim merak ettiğim patlamanın sylarla ilgisi ne? Bölümde açık açık peterın sebep oldugunu ama sylara suç attıkları geçmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar