Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes (Cnbc-e Seyri) Spoiler başlık

Sensible

Öne çıkan mesajlar

[spo]claire e siyah saç çok yakışmışdı ayrıca sylar imba oldu o ne öyle d.l candice üstünede claire in güçü aldı zaten öyle bir gelecek çekilmezki :) ama şunu anlamadım Parkman niye böyle oldu, kızıyla karısını uzaklaştırmış sanırım onun kızınında özel bi gücü var ama bu kadar yavşak olmasının sebebini anlamadım[/spo]

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:37 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Parkman çok rahat yönlendirilebilcek bi adam. Sylar Nathan'ın yerine geçtikten sonra kendi işine yarıycak bi elemanı hem hayatta tutmuş sağa sola koşmamak için hem de tehlikeli/tehlikesiz diye mutantları ikiye ayırıp peşlerine bunu sürmüş. Parkman memur sonuçta, başkalarından emir almaya alışık biri. E başkan olunca karşında bu hale geliyosun :)

Yalnız benim anlamadığım bişey var. Şimdi Sylar alternatif gelecekte homecomingde Claire i öldürdüğü için hiro tarafından öldürelemiyor ve sonuçta Peter patlıyor. Peki gelecekteki Hiro geçmişe gidip Claire in kurtulmasını sağlamışsa ve Claire bu alternatif gelecekte hayattaysa neden Sylar da ölmüş değil? Çizgi halinde akan bi zaman varsa çömez Hironun gittiği gelecekte Claire'in ölmüş olması lazımdı. Yok paralel evren/zaman yapısı varsa bu defa bütün herşeyin değişmiş olması lazımdı.

Ayrıca delikanlı hareketinden ötürü vatandaşım mohinderi kutluyorum hehe[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]şöyle bir şey var. alternatif gelecekte claire hayatta fakat hiro sylar'ı öldürmesi gerektiğini sonradan öğreniyor.ayrıca claire'in hayatta olduğunu bilen iki kişi var; geçmişten gelen hiro ve claire'in babası.ve de sylar'ın ölümsüz olduğunu sanmıyorum gelecekteki halinde ama zaten zilyon tane gücü alıp neredeyse ölümsüz hale gelmiş olabilir. [/spo]

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:51 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

String Theory olarak geçiyo bu, Donnie Darko gibi bişi oldu zaten
[spo] Future Hiro traveled five years into his past to contact Peter Petrelli, hoping that Peter would save Claire Bennet from Sylar and thereby change history. Although Peter did prevent Sylar from killing Claire, Future Hiro did not perceive any change in his own time; the circumstances that caused him to go into the past did not change.[/spo]
Buda Graphic Novelden
[spo] Around the fifth anniversary of the explosion, Hiro saves a young woman from police officers. He returns to his loft and continues to create timelines suspended from strings.

He explains how he tried to stop Sylar from causing the explosion by stabbing him, but was unable to stop him because Sylar had stolen Claire Bennet's ability to regenerate. He travels back in time to visit Peter Petrelli and tells him to save the cheerleader, hoping this will prevent Sylar from exploding. However, when he returns to his own time, he finds things unchanged. He returns to his loft to find a light on, and draws his sword—and finds himself face-to-face with his former self and Ando.
[/spo]

[spo]e peki sylar nathanın yerine geçince Parkman nası anlamıyor onun sylar olduğunu dedim ya yavşak olmuş bu parkman bozmuşlar adamı :P[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...