Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes (Cnbc-e Seyri) Spoiler başlık

Sensible

Öne çıkan mesajlar

adam beyni işleyen bir saat gibi görüyor, daha sonra açtığı beyni inceleyip aynısını kendi uyguluyor, kısaca öldürdüğünün gücünü alıyor diyebiliriz.

edit: tabi teori bu dediklerim çünkü hala bununla ilgili bir bilgi verilmedi,sanırım izleyicinin hayal gücüne bıraktılar artık.

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 09:42 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet sylar'ın gücünü ben de tam olarak anlayamadım, "bana aletlerin nasıl çalıştığını anlama gücü verildi" demişti en başta ama nasıl çalıyor başkalarının gücünü orası muğlak biraz. peter gibi geçici olarak çalmıyor ama belli ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha sen nasıl izledin diziyi :)
Herşeye karşı koymasının sebebi bodyguardlığını yapan kel zenci adam. O böyle mastermind gibi bişey. O bennetlayken kimsenin gücünü kullanmasına izin vermiyor hatta istediğini bayıltıyor,hafızasını bile silebiliyor o zenci.

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:38 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sensible ancak kızdan isac'i ikna etmesini (uyuşturucu alması için) isterken o siyahi arkadaş ortada yoktu. kız hayır yapmayacağım diye diretmesine rağmen kızı zorladı ve yaptırdı eski bölümde hatırlarsan :)

var adamda da birşeyler yani. yoksa orada kız çok rahat adamı da ikna edebilirdi
Sosyal ağlarda paylaş

ben cnbc den bı son bölümü isledim dizinin, adamın bırı ölüceğini bile bile bi kızı kurtarmaya gidiyodu.

kız wolverindi böle iyileşme falan, karşıdan gelen kötü adamsa telekenetic falan öle bi olaydı muhtemelen ama baya guclude sanırım. neyse efendim böle ceyrek sanıye surenkapısma sonunda benım düşüncem, bizim cocuğun o kısa surede o pon pon kızın gucunude emdiği için iyileşeceğidir.

bu kadder.
Sosyal ağlarda paylaş

Yav ne alakası var.
Kızın bennett'a karşı koymamasının onlarca sebebi var.
Birkere artık o kız bennett için çalışıyor.
Bennett ona daha iyi bir hayat sağladı,bennett'a borcu var. İkincisi kız Bennett'dan korkuyor,bennett güçlü bir adam birsürü yandaşı falan vardır hem ayrıca o mastermind herif var. O da o odadadır o anda. Bennett'a eğer bişey yapıp kaçsa kız mesela zenci gider gene yakalar kızı. Hem o sahnede bennett kızı tehdit etti hatırlarsanız. Zor yoldan yaparız bak diye.
Hem o kız artık sürekli gücünü herkese kullanmıyor. Mesela Suresh'e kullanmamıştı,oysa ki gitmesini çok rahat engelleyebilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

En manyak karakter Sylar=)
Başlarda çok ezikti ama Suresh kendisinden umudu kesince delirdiğinde adam oldu bayağı :D

Yalnız şu Hiro nun olayı karışık bayağı. Zamanda geriye gidip bişeyler değiştiremiyorum diyo ama kendisi trende Peter a olayları anlatıp Claire i kurtarmasını filan sağlamıştı basbayağı değişti olaylar. Acaba gelecekte güçlerini daha da geliştirip öyle mi geçmişi değiştiriyo diycem ama o zaman da güçlerini geliştirdikten sonra geri dönüp değiştirebilirdi
Bayağı karışık yani.

Aklıma yatan tek teori Peter ın güçleri taklit etme yeteneği. Yani Hiro oraya gidip zamanı durdurduğunda Peter da o güçleri kazandı ve o da durdurdu, böylece var olmayan bi zamanda anlattı anlatıcağını, böylece zaman Hiro yu dışarı fırlatmadı ya da öyle bişey...

Ama karışık yine de=)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya en karışığı da(dizide bir mantık hatası olabilir) şimdi Peter yüzünden yaralandı ya,daha önce hiro kızı kurtar demek için geldiğinde "yara izin olmadan farklı görünüyorsun" gibi bişey demişti ama bunu söylerken hiro'nun geldiği zamanında henüz peter'ın yara izi yoktu ki.

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:59 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hironun dediğini hatırlarsanız bu güç benden büyük tarzı birşey söyledi

yani gücünü kontrol etmeyi öğrendikçe olanları değiştirebilecek

zaten hatırlarsanız gelecekten getirdiği çizgi romana bakıp kızı otobüsün önünden kurtarmıstı daha önce

tabi herşeyi bekleyip göreceğiz eminim birsürü dumurla karşılaşağız

ayrıca bennetten bombayı bekliyorum ben bekleyip görelim derim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Peter belki daha sonradan yaralanıcaktır kalıcı bi şekilde çünkü Peter Sylar la birlikte aşağı atladıktan sonra Sylar bi şekilde kaçtı(sakatlanmıştı sanırım o da), Peter yamulup kalmıştı, Claire gelince düzeldi kendine geldi bütün kırıklarını filan düzeltti, yaralandıysa bile Claire gelince iyileşmiştir yani kalıcı bişey olmadı

Hiro nun olayı tamam ileride güçlerini kullanmayı daha iyi öğrenicek hatta bayağı karizma olucak ama ben de diyorum ki zaman yine aynı zaman, güçlerini kullanmayı öğrendikten sonra geri dönüp o gelecekteki haliyle kurtarmayı deneyebilirdi ve güç olayını çözdükten sonra da hallederdi yani. Ama o kadar istemesine rağmen yapmıyo(ki burdan yapamadığı anlamını çıkartabiliriz sanırım)

Ama Peter a olayı anlatıp zamanın değişmesini sağlayabiliyo yani orada kendisiyle çelişti bi parça ;D

Diğer bi olay ise patlama.Ne patlaması olucak merak ediyorum. Herhalde hiçbir ülke durup dururken New York a atom bombası atmaz=)
Bence orada patlayan şey polislerin yakaladığı, sonradan kaçan radyoaktif güçleri olan adam. Ya da güçlerini alan birisi(Muhtemelen Sylar -veya Peter) Durdurmaları gereken olay da odur herhalde. Merakla bekliyoruz, dizi tempo kazanmaya başladı hafiften :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Hiro'nun kızı kurtaramamasının sebebi gücünün dışında olan bir durum . Kız hasta ve ölmekte yani sylar öldüremese bile hastalık öldürecek zaten ve hironun bu konuda yapabilecek pek de birşeyi yok. Yani ben en azından öle anladım yoksa dediğin gibi ilerde güçlenince döner değiştirirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...