Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ben bir konuyu merak ediyorum. Hem ödevim olduğu için belkide ondan olsa gerek Osmanlıdan günümüze kadar gelen batılı okullar nelerdir. Bu konuda bilgilendirirseniz çok bahtiyar olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 İstanbulda şuan ki fransız-amerikan-alman okulları %90 ını oluşturur büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 St Pulcherie St Joseph St Benoit Notre Dame De Sion Galileo Galilei İtalyan Robert Koleji Işık Liseleri Şişli Terakki Galatasaray Lisesi - bunun da batılı olması gerek. Alman Lisesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Vallahi Galatasaray Lisesi'ni Türkler kurdu ondan pek batılı demek doğru olmaz. Sultan kurdu orayı yahu ne batısı. Ha! Fransa'dan çok yardım gördü, birçok öğretmen Fransız'dı gerçi, ama tamamen Türk okuluydu Galatasaray. Batılı okul derken yabancıların açtıkları okulları kastediyorsak Galatasaray'ı alamayız, almamalıyız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Batılı okul derken Batı tarzı eğitim veren mi yoksa batılılar tarafından kurulmuş okullardan mı bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Işık lisesi batılılar tarafından açılmadı ya.Sabetay[doğru mu yazdım =)]okulu diolar bizim okul için.İngilizce eğitim vermeleri batılı tarzda eğitim verdikleri anlamına gelmio abi.Nişantaşı F tipi cezaevi ama Ayazağa Resort ,Erenköy Golf Resort =) Sabetay:Baskı döneminde müslüman olmaya zorlanan musevilerin müslüman görünümü alıp,müslümanmış gibi davranmaları ancak özde dinlerini değiştirmemiştirler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 üsküdar amerikan lisesi tarsus amerikan lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bogazici universitesi eski amerikan kolejidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 izmir amerikan da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Notre Dame de Sion biricik lisemdir bununla beraber bu sene 150 senedir buradadır. Osmanlı Devleti zamanında rahibeler tarafından kurulmuş bir kız okuludur. Kurulduğu vakitler sadece hristiyan öğrenciler kabul etmesine rağmen, sonradan her dinden öğrenci kabul etmeye başlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulma döneminde bir süreliğine kapatılmıştır, sonra tekrar açılmıştır. Detaylı bilgi istiyorsan uğraşıp çıkarabilirim işine yarayacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bu okullar neden hep kiz okulu diye acilmis, bizimki de oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yarıldım sdfhsdf hep dalgamı geçtiler bu konuda ? haeasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 dalga gecilecek bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 sağolun. Yeterli dökümanı çıkarttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ... [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 15:32 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 yanlis seyi yazdim oyuzden edit [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 06:30 tarihinde, Stykx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 valla şu anki Türkiyenin dört bir yanındaki batılı okulların %99u osm zamanından kalmadır. Yalnız Galatasaray Lisesi 2. Bayezid'in kurduğu bir okuldur (eski adı: GALATA SARAYI OCAĞI) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Istanbul Erkek Lisesi var batili tarzda egitim veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar