Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batılı Okullar

Nostredamus

Öne çıkan mesajlar

Vallahi Galatasaray Lisesi'ni Türkler kurdu ondan pek batılı demek doğru olmaz. Sultan kurdu orayı yahu ne batısı.
Ha! Fransa'dan çok yardım gördü, birçok öğretmen Fransız'dı gerçi, ama tamamen Türk okuluydu Galatasaray. Batılı okul derken yabancıların açtıkları okulları kastediyorsak Galatasaray'ı alamayız, almamalıyız yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Işık lisesi batılılar tarafından açılmadı ya.Sabetay[doğru mu yazdım =)]okulu diolar bizim okul için.İngilizce eğitim vermeleri batılı tarzda eğitim verdikleri anlamına gelmio abi.Nişantaşı F tipi cezaevi ama Ayazağa Resort ,Erenköy Golf Resort =)

Sabetay:Baskı döneminde müslüman olmaya zorlanan musevilerin müslüman görünümü alıp,müslümanmış gibi davranmaları ancak özde dinlerini değiştirmemiştirler vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Notre Dame de Sion biricik lisemdir bununla beraber bu sene 150 senedir buradadır. Osmanlı Devleti zamanında rahibeler tarafından kurulmuş bir kız okuludur. Kurulduğu vakitler sadece hristiyan öğrenciler kabul etmesine rağmen, sonradan her dinden öğrenci kabul etmeye başlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulma döneminde bir süreliğine kapatılmıştır, sonra tekrar açılmıştır. Detaylı bilgi istiyorsan uğraşıp çıkarabilirim işine yarayacaksa.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...