Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mitingle ilgili bişeyler duydumda şehir efsanesi mi?

Voys

Öne çıkan mesajlar

said:
Arkadaslar Olaylar Dogru Milletin Gitmesini Engellemek Icin Bir Suru Sey Yapildi Ben Yeni Geldim Olay Fln Cikti Dayak Yemedigimiz Kaldi Bi Grupla Ve Ustumuzde Bi Bok Yoktu Sadece Turk Bayraklari Vardi Ama 3 Grup Daha Yoldayken Bize Bulasti Falan..Ama Sonucta Ordaydik...

sakallılar mı bulaştı?
elektrik kesintisi olayı da doğru mudur acaba?

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 14:34 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

özel halk otobüs şöförleri de mal zaten, yolcu almıycaklar

insanların miting yaptığı bir yere otobüs nasıl gitsin, içlerinde mi geçecek, dönüşü nerden yapacak
metro hattımı bu mitinge kadar gitsin, geldiği yerden dümdüz geri dönsün

elektirikler gidip geliyor ona bişey diyemem, demin downloadların lerin içine etti. e-muhtıradan beri 10 snlik kesintiler oluyor arada
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver bakıyorum mitingdeki konuşmacılardan cacık olmaz e otobusler nası gelsin vs tarzında savunmaları oynuyosun. hadi bakam devam et takan olur belkı seni

i played my part and you play your game
you give love a bad name
shot throuht the hearth and your to blame darling
you give love a bad name

beni rahasız eden bir durum yok, her zman yaptığım yorumları yapıyorum
iett otobüslerinin gidişi engelleniyor efsanesi var deseniz daha mantıklı olurdu(akp-iett-kadir topbaş-irtica-şeriat-yobaz ftw)
halk otobüsleri deyince aklıma gelen ilk tepkiyi verdim

ben tvden izliyorum, gençliğe hitabe yi halit ergenç okudu, kendisi oyuncu, sesi rol yeteneği vs., bu adam bile kalabalığa hitap etmesini bilmiyor
sonradan çıkan kadınlar desen kağıttan okurken bile şaşırdılar, tv arada bir zom yapıyordu katılanlara yüz ifadelerini okumak zor deildi
arada bir yuh sesleri geliyor filan 3 sn sonra kesiliyor
ama görüntü olarak çok güzel her tarafta bayrağımız var, onuncı yıl marşı söylenirken baya güzel bir görüntüydü ama onu bile yarım kestiler nedne yaptılar anlamadım

benim görüşüm; x sayıda insanın dileklerini ifade etmesi, bu x sayısının meydanda veya sandıkta istatistiğe geçmesi arasında fark görmüyorum
madem bu ülkede yanlış bişeyler var
erken veya normal seçim x kadar insan bunu değiştirsin o kadar fazlaysalar
halinden memnun olan insanlar fazlaysa da zaten mevcut durum devam eder
temsili demokrasi bu oluyor di mi?
her bireyin ayrı ayrı söz sahibi oalbileceği bir sistem günümüzde mevcut deil, antik roma da vardı en son

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 15:08 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver,

oraya RTE Yi cikartalim iyi hitap yetenegi olan birisi
ama işte anlamadigin sey hitap yetenegi iyi olan bu adamin devamli bos konusmasi icraate gelince fos olmasi.
sen icin tabi konusalanlarin bir anlami olmadigi, cumhuriyet dusmani oldugun icin ancak hitap yetenegine bakarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...