Voys Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Doğu'da elektrikler kesilmiş izlenmesin dinlenmesin diye bunlar, boğaz köprüleri kapatılmış araba geçişinine, otobüs seferleri iptal edilmiş, geliş yolunda bazı yolların girişinde park etmiş arabalar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 evet ben de duydum aynı şeyleri. doğrudur, beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Nereden duydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ek olarak mitingin baltalanmasından bile korkuyorum akpnin hadsizliğinden ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Halk otobüsleri yolcu almıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 şimdi mitingde konuştular işte. halk otobusleri miting e katılacak olanları almıyormuş işte. buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Az önce anons yapıldı, evet haber gercek.. Ancak bu türk milletinin önünde kimse duramaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ankaraya da otobüs tren seferlerini iptal etmişlerdi, engellemek için ellerinden geleni yapmışlardı ama yine 800.000-1.100.000 arası insan gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 az once de kanalturkte soyle bisey soylendi;istanbul'da halk otobusleri yolcu almiyormus,insanlar meydana ulasmasin diye.inadina insanlar da yuruyerek gidiyormus meydana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ne kadar tembel yaratıklarız ya kalkıp gidemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Arkadaslar Olaylar Dogru Milletin Gitmesini Engellemek Icin Bir Suru Sey Yapildi Ben Yeni Geldim Olay Fln Cikti Dayak Yemedigimiz Kaldi Bi Grupla Ve Ustumuzde Bi Bok Yoktu Sadece Turk Bayraklari Vardi Ama 3 Grup Daha Yoldayken Bize Bulasti Falan..Ama Sonucta Ordaydik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bitti mi? miting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Uzun süredir yorum yapmak istemiyordum ama ; said: Doğu'da elektrikler kesilmiş izlenmesin dinlenmesin diye bunlar ALLAH BELANIZI VERSİN BE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: Arkadaslar Olaylar Dogru Milletin Gitmesini Engellemek Icin Bir Suru Sey Yapildi Ben Yeni Geldim Olay Fln Cikti Dayak Yemedigimiz Kaldi Bi Grupla Ve Ustumuzde Bi Bok Yoktu Sadece Turk Bayraklari Vardi Ama 3 Grup Daha Yoldayken Bize Bulasti Falan..Ama Sonucta Ordaydik... sakallılar mı bulaştı? elektrik kesintisi olayı da doğru mudur acaba? [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 14:34 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Şereflesslar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: demise666 az once de kanalturkte soyle bisey soylendi;istanbul'da halk otobusleri yolcu almiyormus,insanlar meydana ulasmasin diye.inadina insanlar da yuruyerek gidiyormus meydana. engelleme yontemlerine bak adamlarin dayyip: -vermeyin otobus bu zındıklara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 özel halk otobüs şöförleri de mal zaten, yolcu almıycaklar insanların miting yaptığı bir yere otobüs nasıl gitsin, içlerinde mi geçecek, dönüşü nerden yapacak metro hattımı bu mitinge kadar gitsin, geldiği yerden dümdüz geri dönsün elektirikler gidip geliyor ona bişey diyemem, demin downloadların lerin içine etti. e-muhtıradan beri 10 snlik kesintiler oluyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 forgiver bakıyorum mitingdeki konuşmacılardan cacık olmaz e otobusler nası gelsin vs tarzında savunmaları oynuyosun. hadi bakam devam et takan olur belkı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 oh yeah tay-yep bizi mal saniyor. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 halk otobusleri almıyo iett ler niye alıyo? iettleri engellemek halk otobüsleirini engellemekten daha kolay değilmi? halk otobüsleri daha özgür değilmi iettlere göre? yoksa halk otobüslerinden kasıt bütün otobüslermide ben burda gereksiz bi yorum yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: forgiver bakıyorum mitingdeki konuşmacılardan cacık olmaz e otobusler nası gelsin vs tarzında savunmaları oynuyosun. hadi bakam devam et takan olur belkı seni i played my part and you play your game you give love a bad name shot throuht the hearth and your to blame darling you give love a bad name beni rahasız eden bir durum yok, her zman yaptığım yorumları yapıyorum iett otobüslerinin gidişi engelleniyor efsanesi var deseniz daha mantıklı olurdu(akp-iett-kadir topbaş-irtica-şeriat-yobaz ftw) halk otobüsleri deyince aklıma gelen ilk tepkiyi verdim ben tvden izliyorum, gençliğe hitabe yi halit ergenç okudu, kendisi oyuncu, sesi rol yeteneği vs., bu adam bile kalabalığa hitap etmesini bilmiyor sonradan çıkan kadınlar desen kağıttan okurken bile şaşırdılar, tv arada bir zom yapıyordu katılanlara yüz ifadelerini okumak zor deildi arada bir yuh sesleri geliyor filan 3 sn sonra kesiliyor ama görüntü olarak çok güzel her tarafta bayrağımız var, onuncı yıl marşı söylenirken baya güzel bir görüntüydü ama onu bile yarım kestiler nedne yaptılar anlamadım benim görüşüm; x sayıda insanın dileklerini ifade etmesi, bu x sayısının meydanda veya sandıkta istatistiğe geçmesi arasında fark görmüyorum madem bu ülkede yanlış bişeyler var erken veya normal seçim x kadar insan bunu değiştirsin o kadar fazlaysalar halinden memnun olan insanlar fazlaysa da zaten mevcut durum devam eder temsili demokrasi bu oluyor di mi? her bireyin ayrı ayrı söz sahibi oalbileceği bir sistem günümüzde mevcut deil, antik roma da vardı en son [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 15:08 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tam kalbimden vurdun beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 konuyu sulandirma forgiver kkthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 forgiver, oraya RTE Yi cikartalim iyi hitap yetenegi olan birisi ama işte anlamadigin sey hitap yetenegi iyi olan bu adamin devamli bos konusmasi icraate gelince fos olmasi. sen icin tabi konusalanlarin bir anlami olmadigi, cumhuriyet dusmani oldugun icin ancak hitap yetenegine bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar