malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 arkadaşlar beşiktaşa en yakın hastane nerededir?adres olarak da belirtirseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 taksim de ve yakın sayılır benim bildiğim. Alman hastanesi sanırım, imdi the marmarayı soluna al istiklali sağına, aşşa doğru yardır onune cıkması lazım tam bılmıoyurm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 evet alman hastanesi en yakını taksimde ulaşımıda rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 en yakılı taksim diye biliyorum bende. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Hattat hastanesi var.. Yeni Sülün Sok.no 85 3. Levent Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 yolladık bi yere arkadaşı,sağolun teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Unuttum usta bi de Metropolitan Florence Nıghtıngale Hastanesi var Hattat'ın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 florence 'e gitti =)saolasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar