Sphere Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Arkadaşlar uzun süre önce bir vidyo ekledim youtubeye tam 2 ayda 300 izlenim oldu.1 hafta önce ismini linkde girince göreceginiz gibi birşey ile değiştirdim ve 1 haftada ulaştıgı izleyici sayısına bakarsanız görürsünüz.Ayrıca küfürlü yorumlarda cabası :) http://www.youtube.com/watch?v=sh8bQF_OkIM edilen küfürlerde süper komedi phaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 süper ötesi kalitesiz ve karektersiz ne olduğu belli olmayan dejenere boş gençliğin içler acısı halini gösteren bir belgesel sen bence video nun ismini böyle değiştir Asıl videoyu ailelere seğretirmek lazım ne umutlarla ne hayallerle belkide maddi güçlüklerle okumaları için okula gönerdiklerini SANDIKLARI çocukları ne halde. Cidden çok yazık. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 13:45 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 aferin okadar kişi izledi bu sayede cebine 5kuruş para girdi,illaki hertürlü açıgı kullanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Yaw kardeşim burdaki amaç vidyonun nasıl bişey oldugu değil.Hastamısınız nesiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 len adamı yanlış anlamayın, videonun ismini değiştirince milletin abazanlığını ortaya çıkarmış sphere. konu bu. videoya takılmayın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ne gerek var böle bişeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ewt hastayız youtubede liseli aratamıyoruz ve üzülüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ben bu video u daha önce izlemiştim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ilginç bir deney olmuş. gereksiz insanların youtubeda gereksiz şeyler arattığını görmüş olduk ama zaten biliyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Yapılan küfürlü yorumlarda hiç haksız gibi değil hani... Seninki hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Yanlış anladınız videodakiler sonradan erkek olmuş di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 senin ettiklerin de az değilmiş caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Tamam beyler bi vidyo adıyla dikkat çekmeden konu açtık neler çıktı burdada bi sürü küfür yedik.Benim vidyo ile hiçbir alakam yok.Arkadaşların çektigi vidyoyu youtubeye gönderme görevi bana düştü yani.Daha fazla küfür istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 sevgili Sphere kesinlikle yazdıklarım seninle ilgili olan görüşlerim değil sen ismini değiştirerek nasıl hit alınabileceği konusuna değinmişisin. Ben sadece kendi görümüşü dile getirdim. yani yazdıklarımin seninle bir ilgisiyok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Videoyla hiçbir alakan yok da, iyi saydırmışsın. Neyse, saçma sapan gereksiz bi deney olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Dostum kız izmirli dedin ama zenci çıktı bu. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bu pek yararlı ve gerekli konu için teşekkür ederiz ama bizim forum seviyesi henüz bukadar saygın hale gelmedi anlayamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar