Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtubede vidyonun izlenmesini sağlamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar uzun süre önce bir vidyo ekledim youtubeye tam 2 ayda 300 izlenim oldu.1 hafta önce ismini linkde girince göreceginiz gibi birşey ile değiştirdim ve 1 haftada ulaştıgı izleyici sayısına bakarsanız görürsünüz.Ayrıca küfürlü yorumlarda cabası :)

http://www.youtube.com/watch?v=sh8bQF_OkIM

edilen küfürlerde süper komedi phaha :D
Mesaj tarihi:
süper ötesi kalitesiz ve karektersiz ne olduğu belli olmayan dejenere boş gençliğin içler acısı halini gösteren bir belgesel sen bence video nun ismini böyle değiştir

Asıl videoyu ailelere seğretirmek lazım ne umutlarla ne hayallerle belkide maddi güçlüklerle okumaları için okula gönerdiklerini SANDIKLARI çocukları ne halde.

Cidden çok yazık.

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 13:45 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Tamam beyler bi vidyo adıyla dikkat çekmeden konu açtık neler çıktı burdada bi sürü küfür yedik.Benim vidyo ile hiçbir alakam yok.Arkadaşların çektigi vidyoyu youtubeye gönderme görevi bana düştü yani.Daha fazla küfür istemiyorum :D
Mesaj tarihi:
sevgili Sphere kesinlikle yazdıklarım seninle ilgili olan görüşlerim değil sen ismini değiştirerek nasıl hit alınabileceği konusuna değinmişisin.
Ben sadece kendi görümüşü dile getirdim. yani yazdıklarımin seninle bir ilgisiyok.
  • Yeni Oluştur...