Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 92:49 falandı maç bittiginde ya maç bitio ne hemen reklam ya.zevkle izlettirmiolar bişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Gattuso donla gezecek mi bu sefer merak konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Off of adamlar küme düşneliydi bi Berlusconi geldi olaya bak. Hak etmedikleri maçla CL'yi aldı adiler. Buradan vatandaşa sesleniyorum: FORZA Juve! Yalnız Gattuso'yu çok severim, hak ediyodu onun bu madalyayı almasına sevindim. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:44 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 nerde burdaki maç, nerde ordaki maç. burada olanlar neden orada olmadı, orada olanlar mutlu mu bu maçtan peqi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ayrıca kaka yanlısı bir spikerin,milan yanlısı bir yorumcu( puaaa ) koyan star spor müdürlerinin (kendisi için çokta güzel bi tezahürat var fenerbahçelilerden serhat g.tveren) hepsine bu kupanın bizzat girmesini talep ediyorum.. cidden başkan getirsin oturtsun şunları üstüne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 İstanbul özel, Yunan şehri Atina'da heyecan yoktu hala en büyük CL finali İstanbul :D Greeks are pwned! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 milan yerine tiganalı biz gitseydik bundan kötü oynamazdık :D baki çakardı rakip oyunculara güzel zevkli olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Crouch gibi forvetin var, gidip kuyturuk adamları oynatıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 benitez in aptalligi direk maç peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 simdi mactan geldim :) atinadan merhaba cok saglam mac olmadi yalniz bu crouch nedir hic mi kafa topu kacirmaz onu son dakika sokan teknik direktorun :) neyse championeee milan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 cok zevksiz bir maçtı oysa ne heycanla beklemiştim maç gününü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 İlki beklenenin üstünde gişe hasılatı yapınca yapımcılar(uefa,v.s...) tarafından devam projesi olarak çekildi dün akşamki maç,ve ne yazık ki birçok devam filmi gibi bu filmde bekleneni veremedi,Korkak benitez kaka'ya özel bir markaj uygulamayacağız alan savunması yapıcaz derken,maçta tam tersi mascerano ve alonso'yu kaka'nın g.tünden eksik etmedi,ayrıca zenden gibi bitmiş bir adam nasıl olurda o kadar oynar hayret?Gerrard'ın forvet arkası oynatılması da tam bir acizlik bence.Diğer aktörler ise inzaghi,kaka ve bence nesta idi..İnzaghi balı,düştüğü ofsaytlar ve attığı 2. golle bu filmin belki de en iyi yardımcı oyuncusuydu,Oscar adayı olması gereken kişi ise tabii ki Kaka'dır,arkadaş nasıl bir ciğer var sende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 yapıştırdım 50 ytl milan a =) Adamın teki 12bin ytl aldı ya 2-1 oynamış maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 poff fena para kazanmış benimde aklımda vardı ama iddaa oynamak hic aklıma gelmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar